besiktaslikiz1903
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Mayıs 2017
- 6
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi besiktaslikiz1903
-
boşa. Kendinden önce bu adam böyle davranarak mi çocuğuna örnek olacak.arkadaşlar günlerdir çok mutsuzum. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve Suan 6 aylık hamileyim. Eşimin maddi durumu iyi ama Kumar ve pavyon alışkanlığı var. Telefonunda farklı kadınlardan Mesajlar yakaladım. Hatta bi pavyonda çalışan kadınla çekilmiş dudak dudağa pozları kadın Facebook üstünden profil resmi yapmış. Eşimi asla boş bırakmayan hatta hep ilgi gösteren biriyim. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Bir değil iki değil üç değil bir sürü kadın, kadınlar. İnanın sürekli ağlıyorum bebeğime zarar vermekten korkuyorum
arkadaşlar günlerdir çok mutsuzum. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve Suan 6 aylık hamileyim. Eşimin maddi durumu iyi ama Kumar ve pavyon alışkanlığı var. Telefonunda farklı kadınlardan Mesajlar yakaladım. Hatta bi pavyonda çalışan kadınla çekilmiş dudak dudağa pozları kadın Facebook üstünden profil resmi yapmış. Eşimi asla boş bırakmayan hatta hep ilgi gösteren biriyim. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Bir değil iki değil üç değil bir sürü kadın, kadınlar. İnanın sürekli ağlıyorum bebeğime zarar vermekten korkuyorum
Pavyona gittiğini bildiğinizi biliyor mu peki?Evlenmeden önce böyle alışkanlıkları yoktu varsa bile ben bilmiyordum hiç hissetmedim. Babam yok benim babasız büyüdüm ne kadar zor olduğunu bildiğimden ve bebeğim de kız olduğundan yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum. Çok sinirli bi yapım var benden çekinir aslında şuan öğrendiğimin farkında değil. Mesajlarını ve fotoları kopyaladım. Numaraları not ettim. Arama kayıtları için operatörle iletişime dahi geçtim. Evden çıktıktan sonra arabayla kendisini takip edicem. Eğitim durumum üniversite ama bunun eğitimle parayla pulla alakası yok. İhaneti hazmedemiyorum canı yansın istiyorum boşanmak bence ödül olur şuan için ona diye düşünüyorum.
toplayabildigin kadar delil topla ac tazminat davasini ve boşanma davasini. tazminattan alacagin parayla kizina güzel bi yaşam alani kurarsin. o adam kolay kolau düzelmez, hadi düzeldi diyelim sen bunlari asla unutamaz sindiremezsin. böyle bir ömür gecmez. cocuk icin de cok kötü bi örnek. öyle kötü aliskanliklari olan bi baba profili yerine varsin babasiz olsun daha iyi. ayrica belki ilerde karsiniza cok daha iyi bi insan çıkar cocugunuza da güzel baba profili olurEvlenmeden önce böyle alışkanlıkları yoktu varsa bile ben bilmiyordum hiç hissetmedim. Babam yok benim babasız büyüdüm ne kadar zor olduğunu bildiğimden ve bebeğim de kız olduğundan yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum. Çok sinirli bi yapım var benden çekinir aslında şuan öğrendiğimin farkında değil. Mesajlarını ve fotoları kopyaladım. Numaraları not ettim. Arama kayıtları için operatörle iletişime dahi geçtim. Evden çıktıktan sonra arabayla kendisini takip edicem. Eğitim durumum üniversite ama bunun eğitimle parayla pulla alakası yok. İhaneti hazmedemiyorum canı yansın istiyorum boşanmak bence ödül olur şuan için ona diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?