Aldatılıyorum :(

Böyleleri kolay kolay iflah olmuyor.. bildiğim birisi var yaşı da var 50lerde... Bu huyu yüzünden 5 defa evlendi ayrıldı farklı kadınlarla. 6.da anca duruldu ve bu evliliklerinde de kız çocuğu vardı çocuğu heba etti şimdi kızının önünü alamıyor niye ? Çünkü bu pis huyu yüzünden

Boşanmak istemeyen kadının illaki bir bahanesi oluyor,sizinki de ilginç bir bahane olmuş.adam sana hastalık bulaştırmış bile olabilir.böyle pis bir adamla aynı yatağa gireceksin,adam bebeğini kucaklayacak.bu adamdan baba olunur mu ayrıca.parası için ayrılmıyorsan o ayrı bir sorun

Eğitim durumum üniversite ama bunun eğitimle parayla pulla alakası yok.

eğitim durumunu seni yargılamak için sormadık tatlım.
boşandığında kendine ve bebeğine yetebilecek misin, senin için hayat daha mı zorlaşacak onun için sorduk.
ne güzel bak üni mezunuymuşsun..

İhaneti hazmedemiyorum canı yansın istiyorum boşanmak bence ödül olur şuan için ona diye düşünüyorum.

Güçsüz bi kadın değilim henüz 24 yaşındayım şimdi ayrılsam çocuğuma da bakarım kendime de bakarım hem de onun kuruşuna ihtiyaç duymadan. Ama beni aptal yerine koymasına tahammül edemiyorum

çok güçlü bir kadın olduğun cümlelerinden anlaşılıyor. ama senin ona verebileceğin en büyük ceza, ihanetin intikamı; boşanmak olur..
o saatten sonra defolsun gitsin o kadınlarla mı düşüp kalkıyor, hastalık kapıp geberip gidiyor mu onun bileceği iş.
onun bir kuruşunu istemem diyorsun ama boşanırsan sonradan neden almadım diye pişman olursun..
kendin için değilse bile bebeğin için mutlaka nafaka iste..
kanıtlarla beraber bir avukata git bakalım neler yapabiliyorsun.. hukuki olarak zarar ver eşin olacak adama...

Kumar ve pavyon alışkanlığı olan adamın bunları yapması beklenen bir davranış
Keşke Bebek için acele etmeseymişsiniz
Resti çekin dinlemiyorsa ayrılın, bu alışkanlık kolay düzelmez

ilk mesajda çocuğa zarar verebilirim diyorsunuz burda çocuğum için boşanmıyorum
önce bu yalanı bir geçin
onu düşündüğünüz falan yok
amacınız pavyondaki kadınlardan üstünüm tapusu bende nasılsa bana döner diye güç gösterisi yapmak
muhtemel aids taşıyıcısı pavyoncu alemci baba olmasa da olur
adam benden çekiniyor demişsiniz çekingen hali buysa cekinmese eve getirip orada sevisir herhalde
kendinizi kandirmayin gerçekleri görün
tek care boşanmak

Ne demişler, eğitim cahilliği alır .... yazık.

onunla geçirdiğiniz her saniye aslında onun için bir ödül. inanın bana tek kuruş dahi almasanız, yine de boşanın.
kız çocuğunuzu, kadına "mal" gibi yaklaşan bir babayla büyütmeniz de ne kadar doğru?
bilemiyorum tabi, ayrılmak isteseniz neyle karşılaşırsınız? tehdit, şiddet? ayaklarınız üstünde durabilecek misiniz? geçinebilecek misiniz? nafaka verir mi? vs vs. bütün bunları siz değerlendirin.

Boşanmak ona ödül olmaz ölüm olur merak etmeyin gücünüz var ise boşanın... O şuan nasılsa bir düzenim var çocuğum da oluyor ohhh bende bekar gibi hovardalık yapayim diyor.Bosandiginiz da sıcak bir yuvası olmayınca onu namusuyla bekleyen bir eş olmadığın da her gün kızını göremediğinde kafasına dannkkk edicek yaşatın buna onu o kadınlar para varken var ve asla ona ait değiller o da bunu biliyor ama nasılsa ona ait olan var nasılsa diğer yandan düzenli yaşamı var .Onu herkese rezil edip ayrılın lütfen böyle iğrençliğe gücünüz varken göz yummayın kızınız için yapmayın.

Kumar, pavyon, kadınlar.. Eğer geniş bir insan değilseniz veya siz de pavyon işletmecisi değilseniz boşanmak için neyi bekliyorsunuz? Siz çocuğunuzu hiç sevmiyor musunuz? Bir de böyle adamları bulduğunuz özel bir yer var mı? Siz mi seçiyorsunuz yoksa gökten zembille mi iniyor?

Ağlamakla neden vaktini öldürüyosun. Harekete geçmek için ne bekliyorsun? bırakacağını sanıyosan, düzelir diyosan inan çok yanılıyosun

al o fotografları zinadan boşanma davası aç, adama da uzaklaştırma aldır, nafakanı tazmınatını al doya doya ye parasını o da ne halı varsa gorsun..

Kazen abiciğim, Allah aşkına bunları deşifre edin ya...
lütfen yani..
ikinci üyelikse mesela pat diye söyleyiverin kim olduğunu...
içimizde dolaşamasınlar...
böyle salak yerine koyamasınlar bizi...

Kazen abiciğim, Allah aşkına bunları deşifre edin ya...
lütfen yani..
ikinci üyelikse mesela pat diye söyleyiverin kim olduğunu...
içimizde dolaşamasınlar...
böyle salak yerine koyamasınlar bizi...

2. mesajımda link verdim ya oradan eski üyeliğine ulaşabilirsiniz. (tıklayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…