- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi besiktaslikiz1903
-
Boşanmak istemeyen kadının illaki bir bahanesi oluyor,sizinki de ilginç bir bahane olmuş.adam sana hastalık bulaştırmış bile olabilir.böyle pis bir adamla aynı yatağa gireceksin,adam bebeğini kucaklayacak.bu adamdan baba olunur mu ayrıca.parası için ayrılmıyorsan o ayrı bir sorunEvlenmeden önce böyle alışkanlıkları yoktu varsa bile ben bilmiyordum hiç hissetmedim. Babam yok benim babasız büyüdüm ne kadar zor olduğunu bildiğimden ve bebeğim de kız olduğundan yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum. Çok sinirli bi yapım var benden çekinir aslında şuan öğrendiğimin farkında değil. Mesajlarını ve fotoları kopyaladım. Numaraları not ettim. Arama kayıtları için operatörle iletişime dahi geçtim. Evden çıktıktan sonra arabayla kendisini takip edicem. Eğitim durumum üniversite ama bunun eğitimle parayla pulla alakası yok. İhaneti hazmedemiyorum canı yansın istiyorum boşanmak bence ödül olur şuan için ona diye düşünüyorum.
Eğitim durumum üniversite ama bunun eğitimle parayla pulla alakası yok.
İhaneti hazmedemiyorum canı yansın istiyorum boşanmak bence ödül olur şuan için ona diye düşünüyorum.
Güçsüz bi kadın değilim henüz 24 yaşındayım şimdi ayrılsam çocuğuma da bakarım kendime de bakarım hem de onun kuruşuna ihtiyaç duymadan. Ama beni aptal yerine koymasına tahammül edemiyorum
Kumar ve pavyon alışkanlığı olan adamın bunları yapması beklenen bir davranışarkadaşlar günlerdir çok mutsuzum. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve Suan 6 aylık hamileyim. Eşimin maddi durumu iyi ama Kumar ve pavyon alışkanlığı var. Telefonunda farklı kadınlardan Mesajlar yakaladım. Hatta bi pavyonda çalışan kadınla çekilmiş dudak dudağa pozları kadın Facebook üstünden profil resmi yapmış. Eşimi asla boş bırakmayan hatta hep ilgi gösteren biriyim. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Bir değil iki değil üç değil bir sürü kadın, kadınlar. İnanın sürekli ağlıyorum bebeğime zarar vermekten korkuyorum
Evlenmeden önce böyle alışkanlıkları yoktu varsa bile ben bilmiyordum hiç hissetmedim. Babam yok benim babasız büyüdüm ne kadar zor olduğunu bildiğimden ve bebeğim de kız olduğundan yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum. Çok sinirli bi yapım var benden çekinir aslında şuan öğrendiğimin farkında değil. Mesajlarını ve fotoları kopyaladım. Numaraları not ettim. Arama kayıtları için operatörle iletişime dahi geçtim. Evden çıktıktan sonra arabayla kendisini takip edicem. Eğitim durumum üniversite ama bunun eğitimle parayla pulla alakası yok. İhaneti hazmedemiyorum canı yansın istiyorum boşanmak bence ödül olur şuan için ona diye düşünüyorum.
Ne demişler, eğitim cahilliği alır .... yazık.Evlenmeden önce böyle alışkanlıkları yoktu varsa bile ben bilmiyordum hiç hissetmedim. Babam yok benim babasız büyüdüm ne kadar zor olduğunu bildiğimden ve bebeğim de kız olduğundan yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum. Çok sinirli bi yapım var benden çekinir aslında şuan öğrendiğimin farkında değil. Mesajlarını ve fotoları kopyaladım. Numaraları not ettim. Arama kayıtları için operatörle iletişime dahi geçtim. Evden çıktıktan sonra arabayla kendisini takip edicem. Eğitim durumum üniversite ama bunun eğitimle parayla pulla alakası yok. İhaneti hazmedemiyorum canı yansın istiyorum boşanmak bence ödül olur şuan için ona diye düşünüyorum.
Ama beni aptal yerine koymasına tahammül edemiyorum
yine mi yaaa...işte bende de aynı durum var. Burada bizi salak yerine koydunuz mu dayanamıyorum.
al o fotografları zinadan boşanma davası aç, adama da uzaklaştırma aldır, nafakanı tazmınatını al doya doya ye parasını o da ne halı varsa gorsun..arkadaşlar günlerdir çok mutsuzum. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve Suan 6 aylık hamileyim. Eşimin maddi durumu iyi ama Kumar ve pavyon alışkanlığı var. Telefonunda farklı kadınlardan Mesajlar yakaladım. Hatta bi pavyonda çalışan kadınla çekilmiş dudak dudağa pozları kadın Facebook üstünden profil resmi yapmış. Eşimi asla boş bırakmayan hatta hep ilgi gösteren biriyim. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Bir değil iki değil üç değil bir sürü kadın, kadınlar. İnanın sürekli ağlıyorum bebeğime zarar vermekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?