Aldatılıyorum :(

Nasil bir issizsiniz ya ne ara kuruyorsunuz ne ara kalkip sabah 8 de konu aciyorsunuz bunu bir eglence olarak gormek insanlari kandiripta zevk almakta ayri bir incelesi konu hep bir oteki kadin fantaziniz var burada magdur orada magdur eden ama genelde baska kadinlar var hep haremde cariyemi olmak isterdin mesela
Tedavi olun gercekten colugumuzun cocugumuzun sevdiklerimizin arasinda
Normalmis gibi dolasmayin

bahanen cok malesef kendi sucun. böyle biri oldugunu evlendikte sorna madem ögrendin. O cocugu ne diye yaptin?
üstelik miden bulanmiyormu? bu adam sana hastakik bulastirir ciddiyetin farkinda degislin galiba

Nerde yazmış yalann oldugunu

ona ödül olmasın diye kendinize bu cezayı layık görüyorsunuz yani...
hayat kadınlarından kalkıp sizin yatağınıza giren adamı, mideniz nasıl alıyor peki?
çocuğunuz babasız büyümesin diye ahlaksız bir adamla büyümesini tercih ediyorsunuz ona da eyvallah.
sevişirken prezervatif kullanın asla ihmal etmeyin, iç çamaşırlarınızı da ayrı yıkayın, çocuğunuz doğduktan sonra bu tarz hijyen kurallarına çok daha dikkat etmelisiniz. eşinizden kapacağınız bir zührevi hastalık, çocuğunuzun da sizin de hayatınızı karartabilir.
gerisi sizin bileceğiniz iş, adam zengin, bana bakıyor, dışarda ne halt ederse etsin diyip evliliğinizi sürdürebilirsiniz ama bir ömür çocuğunuzu bu adamdan korumakla yükümlüsünüz, gerisi kimseyi ilgilendirmez.

oyyy uzun uzunda yazmıs fake cnm yonetım yazdı

Boşanmayı ödül olarak görür diyorsan evliliği hep mahkumiyet gibi hissettirmiş olmalı sana
Ayrıca öyle adamla babasıyla büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…