myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi besiktaslikiz1903
-
sonradan gördüm ikinci yorumu. tamamdır.2. mesajımda link verdim ya oradan eski üyeliğine ulaşabilirsiniz. (tıklayın)
bahanen cok malesef kendi sucun. böyle biri oldugunu evlendikte sorna madem ögrendin. O cocugu ne diye yaptin?Evlenmeden önce böyle alışkanlıkları yoktu varsa bile ben bilmiyordum hiç hissetmedim. Babam yok benim babasız büyüdüm ne kadar zor olduğunu bildiğimden ve bebeğim de kız olduğundan yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum. Çok sinirli bi yapım var benden çekinir aslında şuan öğrendiğimin farkında değil. Mesajlarını ve fotoları kopyaladım. Numaraları not ettim. Arama kayıtları için operatörle iletişime dahi geçtim. Evden çıktıktan sonra arabayla kendisini takip edicem. Eğitim durumum üniversite ama bunun eğitimle parayla pulla alakası yok. İhaneti hazmedemiyorum canı yansın istiyorum boşanmak bence ödül olur şuan için ona diye düşünüyorum.
Nerde yazmış yalann oldugunuNasil bir issizsiniz ya ne ara kuruyorsunuz ne ara kalkip sabah 8 de konu aciyorsunuz bunu bir eglence olarak gormek insanlari kandiripta zevk almakta ayri bir incelesi konu hep bir oteki kadin fantaziniz var burada magdur orada magdur eden ama genelde baska kadinlar var hep haremde cariyemi olmak isterdin mesela
Tedavi olun gercekten colugumuzun cocugumuzun sevdiklerimizin arasinda
Normalmis gibi dolasmayin
ruh hastası yaBir konuda hem sevgilisi, hem karısı olan sevgilisi var, diğerinde pavyona giden kocası.
Nasıl bir hayal dünyası varsa genişmiş baya.
kazen bır oncekı sayfada desifre etti diğer üyeliğinide açıkladıNerde yazmış yalann oldugunu
yalan zatenbu konu pek samimi gelmedi bana..
Evlenmeden önce böyle alışkanlıkları yoktu varsa bile ben bilmiyordum hiç hissetmedim. Babam yok benim babasız büyüdüm ne kadar zor olduğunu bildiğimden ve bebeğim de kız olduğundan yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum. Çok sinirli bi yapım var benden çekinir aslında şuan öğrendiğimin farkında değil. Mesajlarını ve fotoları kopyaladım. Numaraları not ettim. Arama kayıtları için operatörle iletişime dahi geçtim. Evden çıktıktan sonra arabayla kendisini takip edicem. Eğitim durumum üniversite ama bunun eğitimle parayla pulla alakası yok. İhaneti hazmedemiyorum canı yansın istiyorum boşanmak bence ödül olur şuan için ona diye düşünüyorum.
oyyy uzun uzunda yazmıs fake cnm yonetım yazdıona ödül olmasın diye kendinize bu cezayı layık görüyorsunuz yani...
hayat kadınlarından kalkıp sizin yatağınıza giren adamı, mideniz nasıl alıyor peki?
çocuğunuz babasız büyümesin diye ahlaksız bir adamla büyümesini tercih ediyorsunuz ona da eyvallah.
sevişirken prezervatif kullanın asla ihmal etmeyin, iç çamaşırlarınızı da ayrı yıkayın, çocuğunuz doğduktan sonra bu tarz hijyen kurallarına çok daha dikkat etmelisiniz. eşinizden kapacağınız bir zührevi hastalık, çocuğunuzun da sizin de hayatınızı karartabilir.
gerisi sizin bileceğiniz iş, adam zengin, bana bakıyor, dışarda ne halt ederse etsin diyip evliliğinizi sürdürebilirsiniz ama bir ömür çocuğunuzu bu adamdan korumakla yükümlüsünüz, gerisi kimseyi ilgilendirmez.
Boşanmayı ödül olarak görür diyorsan evliliği hep mahkumiyet gibi hissettirmiş olmalı sanaEvlenmeden önce böyle alışkanlıkları yoktu varsa bile ben bilmiyordum hiç hissetmedim. Babam yok benim babasız büyüdüm ne kadar zor olduğunu bildiğimden ve bebeğim de kız olduğundan yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum. Çok sinirli bi yapım var benden çekinir aslında şuan öğrendiğimin farkında değil. Mesajlarını ve fotoları kopyaladım. Numaraları not ettim. Arama kayıtları için operatörle iletişime dahi geçtim. Evden çıktıktan sonra arabayla kendisini takip edicem. Eğitim durumum üniversite ama bunun eğitimle parayla pulla alakası yok. İhaneti hazmedemiyorum canı yansın istiyorum boşanmak bence ödül olur şuan için ona diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum!!Hastalık bile bulaştırır o pislik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?