Aldatılıyorum :(((

allah yardımcınız olsun. maddiyat bi şekilde halledilir inşallah ama şu an ki yaşadığınız şok gerçekten daha içler acısı. allah nası biliyorsa öyle yapsın onu. çocuklarınız için güçlü olun ve hemen ayrılın bence.

ilk hamileliğimde yanlız geçirdim doktora yanlız gittim gece hasta oluyordum eşim evde yok
kaç kere taksi tutup kendi başıma gittim hastanelere aklıma gelmiyor inannın arkdaşlar öle dağılmışımki kafam allak bullak şimdi sizinle konuştukça aklıma gelenleri yazarım

Herkesin kafasındaki 2. çocuk problemi bende de oluştu.2.5 yıllık evlisiniz , 2 yaşına girmekte olan çocuğunuz var, doğal olarak evliliğin bile tadını çıkarmadan, birbirinizi tanımadan hemen çocuk yapmaya karar verdiğiniz belli.Bir de hamileliğinizde size yardımcı olmayan hatta "ne halin varsa gör" tarzı yaklaşan bir de adam var.Ve bu adam sadrazam olsa 2. kez babalığı gene bu 2,5 yıllık evlilikte nasıl hakediyor? 2.5 yılın 18 ayını yani 2 senesini hamilelikle geçirmişsiniz nereseyse.Sizinle ilgilenmeyen, tek başına hastane köşelerinde çocuk yapıyoruz diye siz koşturmuşsunuz, yalnız kalmışsınız, yıpranmışsınız, vücudunuz bile toplanmamıştır, sürekli kilo al, sonra tekrar hamile kal, bu arada yeni başlamış bir evlilik var.
Kararınız ne olursa olsun, bence imkanınız varsa tatile gidin.kafanızı dinleyin.Kalbinizi dinleyin.Biraz kendinize zaman ayırın.

madem evinizin esyasini sen aldin niye o adama birakacaksinki
sat hepisini borcunuda kapat
oda dimdizlak kalsin ortada da görsün evindeki gül gibi karisini begenmemek ne demekmis
gerci ben bu söylediklerine inanmiyorum sirf kizi tavlamak icin seni karaliyor, bunlarin taktikleri bu:mymeka:

gerci ben bu söylediklerine inanmiyorum sirf kizi tavlamak icin seni karaliyor, bunlarin taktikleri bu:mymeka:

Aynen öyle valla beğenmiyor da neden evlenmiş silah mı dayamışlar kafasına 2.5 yıl önce. Bunların gözü doymak bilmiyor mesele bu. İnsanın gözü aç olmaya görsün.. Sen ağzınla kuş tut gene yaranamazsın.

Aynen öyle valla beğenmiyor da neden evlenmiş silah mı dayamışlar kafasına 2.5 yıl önce. Bunların gözü doymak bilmiyor mesele bu. İnsanın gözü aç olmaya görsün.. Sen ağzınla kuş tut gene yaranamazsın.

hic, 2 cocugu yaparken begeniyordu ama:mymeka:

havis simdi senin kocan olacak herif bide demesin ben senin oldugunu biliyordum sirf seni kizdirmak icin öyle konustum

erkeklerin bildigi tek sey inkar etmek sonuna kadar, ayni yatakta yakalasan bile:delphin:

İnanın çok üzüldüm. Sizinle birlikte olamıyorsa o karnındaki ne? Kendi kendinize yapmadınız heralde.
Bence de kadını tavlamak için sallamış durmuş.
Boşanmaya kesin kararlıysanız (ki en doğrusu bu gibi gözüküyor) face olayını söylemeyin eşinize.
Bir şekilde ikna etmeye çalışacaktır sizi sen olduğunu biliyordum, anlamıştım vs.
Borçlarınız ne zaman bitecek bilmiyorum ama bir şekilde kapattırmaya çalışın.
Kredi çektirirseniz boşanma aşamasında size de ucu dokunur.
Kendi akarabalarından alsın ödesin.
Konuşmaları kayıt altına almışsınız zaten deliliniz var.
2 de çocuğunuz var çatır çatır nafakanızı alırsınız.
Böyle bir adamın yanında harcamayın kendinizi ve çocuklarınızı.
Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq:

ne diyebilirimki çok üzüldüm allah kolaylık versin.bu aldatma olayları ne kadar çoğaldı.ekonomik sorunlar ahlak mı bozuyor diye düşünmeye başladım.arkadaşlar iyi fikirler vermişler.allah size sağlık,sabır ve kolaylık versin.

Herkesin kafasındaki 2. çocuk problemi bende de oluştu.2.5 yıllık evlisiniz , 2 yaşına girmekte olan çocuğunuz var, doğal olarak evliliğin bile tadını çıkarmadan, birbirinizi tanımadan hemen çocuk yapmaya karar verdiğiniz belli.Bir de hamileliğinizde size yardımcı olmayan hatta "ne halin varsa gör" tarzı yaklaşan bir de adam var.Ve bu adam sadrazam olsa 2. kez babalığı gene bu 2,5 yıllık evlilikte nasıl hakediyor? 2.5 yılın 18 ayını yani 2 senesini hamilelikle geçirmişsiniz nereseyse.Sizinle ilgilenmeyen, tek başına hastane köşelerinde çocuk yapıyoruz diye siz koşturmuşsunuz, yalnız kalmışsınız, yıpranmışsınız, vücudunuz bile toplanmamıştır, sürekli kilo al, sonra tekrar hamile kal, bu arada yeni başlamış bir evlilik var.
Kararınız ne olursa olsun, bence imkanınız varsa tatile gidin.kafanızı dinleyin.Kalbinizi dinleyin.Biraz kendinize zaman ayırın.

Katılıyorum...
vereliniortak

hic, 2 cocugu yaparken begeniyordu ama:mymeka:

havis simdi senin kocan olacak herif bide demesin ben senin oldugunu biliyordum sirf seni kizdirmak icin öyle konustum

erkeklerin bildigi tek sey inkar etmek sonuna kadar, ayni yatakta yakalasan bile:delphin:

Aynen yatakta yakalasan hangi kadın derleralsanaalsanasmile Erkeklere nefretim şu topikleri okudukça artıyor. Allah bir deseler inanmam inanki...

Elinizde o kadar kanıt var birde size "o kadına çıldırıyorum ama işte çocuk var" katlanıyorum gibisinden şeyler de söylemiş ya, evliliğinze şans verin falan diyemiycem.. Bir an önce borçlarınızdan kurtulmaya bakın önce.. Başkası zannettiği aslında siz olan kızı kandırmak için bile olsa söylediği sözlere bak hem evli adam ne başka kadınları kandırmaya çalışıyormuş, düpedüz aldatma işte...

klasik aldatan erkek işte hep kadınlarda suç yok bana kadınlık yapmıyor evde çok mutsuzum yataklarımız bile ayrı ama işte çocuklarım var aile zoruyla evlendim sevmiyorum cart curt aa bide karım beni aldatıyor bide namusuna iftira atanlar var

allah böylelerini alacaksın ibreti alem sallandıracaksın ya
üzülme arkadaşım ya ne kadar borcun var ailenin durumu ne ilk yazını okudum yorumları okumadan yazıyorum ailen kabul ediyorsa allah büyük biraz onlar destek çıkar ödersin borcunu böyle adamla ömür geçmez

ÜZÜLDÜM...canım öncelikle sakin ol sakin kafayla düşünmeye çalış...ağlamayı kes bi kere ağlasan da zırlasan da durum değişmeyecek...kendini ve çocuklarına lazımsın sen ağlayarak ziyan etme kendini..

ikincisi; şuanda bişey çaktırma eşine çünkü kredi kartaları senin üstüne yanlış anlamadıysam ;eğer onlardan alışveriş yapılıyorsa yok et onları kır at bi bahaneyle kaybolduğunu söyle(yoksa alışveriş devam edecek bu kartlardan) ;beyfendiye tatlılıkla ihtiyaç kredisi çektir ve kart borçlarını kapattır.o krediyi de kendi üstüne alsın..önce tatlılıkla borçlardan sıyrılmaya bak derim..sakın durumu anladığını belli etme..dedim ya borçtan sıyır kendini ne yapacaksan öyle yap...hadi ayrıldın diyelim o kadar borca mı çalışacaksın yoksa geçimine mi çalışacaksın nafakayla bugün geçinilmiyor ne yazık ki...
bi de şu var durumun zor tamam kabul ediyorum...ama borçdan sıyrıldıktan sonra dava açma bakalım hemen, sabret, az süründür onu kapında; değişme sezersen boşanma derim ama bu adam değişmez dersen......üzülüyorum çünkü ortada iki yavru var...bi de kız çocuğu herkese güven olmaz...başkasıyla evlensen o kıza ilerde iyi gözle mi bakacak kötü gözle mi bakacak bilinmez...şimdilik sabret...borçlardan sıyrılma aşamasında bu arada kendine bence çeki düzen ver doğum yapsan da yapmasan da ;kocan için değil kendin için çeki düzen ver...bunun yanında sendeki değişimi görünce belki şaşırır..
Allah yardımcın olsun canım..

daha 2 buçuk yıllık evliyken üstelk de hamile eşi hakkında bunları düşünen biri ilerde daha ne naneler yer..bu kişi sana artk güven veremez ben olsam ona bi ahlak dersi vermek adına yazşmalarını gösterirdm benm hakkmda böle mi düşünüosun derdm burda ipler kopar zaten orda yazmş işte neyi nasıl savunabilir????.. ama kötü de olsa bi netliğe kavuşursa kafanız rahatlar..

Havis merhaba, yasadiklarina uzuldum.. Gurur incitici durumlar yasamissin ama guclu bir kadin izlenimi veriyorsun. Bak burda bir arkadas dedi. Borclardan cok gerildigini bir arkadastan alip borcu kapatamazmisin de.. yani aslinda her yolu dene... sonra ayrilmaya kararliysan gerekeni yap.. ama o insana haddini bildir.. cunku cidden cirkin bir erkekmiski sana bunlari yapabildi.. Allah yardimcin olsun

eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur.eğer bu kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
zor bir durum şu an düşünüyorumda aynısı benim başımdan geçmiş olsaydı ne yapardım die gerçektn çok zor bir karar ama bunu bil yapan tekrar yapar ekonomik özgürlüğün varsa vazgeç derim kendine güveniyorsan bırak derim yok çok sevyorum iki tane bebeğim var diyosan bunları görmezden geleceksin ama ki biz kadınlar her şeyi paylaşırız eşimizi asla
acaba çocuklardan sonra mı oldu cinselliklen bi alakası var mı halledilemeyecek sorunlar mı yaşadınız bilemem
erkek milleti işte diyecek bir şey bulamıyorum hakkında hayırlısı canım ama güçlü olduğunu göster neyi kaybettiğini görsün

Kredi Kartını Kullanmayı Bilmek Lazım Bizim Ailemizde Kredi Kartı Yasaktır Herkesin Cebinde Nakit Olur Sürekli.
Allah Kolaylık Versin.

adam borç içinde ama umuru değil,düşmüş uçkurunun peşine.nefissiz herif.canım benim hemde hamilesin,bu halinle sana nasıl böyle yapıyor hiç acımıyor.bu koca seni haketmiyor.

cnm allah öncelikle sabır versin zor bir durumdasın tatlım...yolun açık aydınlık olur umarım eşinde düzelir...
burda hala ayrıl die ahkam kesen arkadaşlar var.önce aynayı kendilerine tutsunlar bakalım bırakıp gidebilmişlermi yada gidebilirlermi?
büyük konuşmak kolay .başlarına gelincede hiç bişi yapamazlar...
cnm eşin umarım düzelir.

Günaydın arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dünden beri çok düşündüm kesinlike sesimi çıkartmıcam en azından bi kısım borcumu ödeyene kadar bebeğim doğmadan mahkemeye vericem allah kısmet ederse. Belkide eşim bu talihsiz sözleri sarfetmemiş olsaydı belki derdim ama belkiside kalmadı kızıma baktıkça içim cız ediyor babasız büyücek diye böyle devam etsek mutsuz bi ailede büyüyecek onuda düşünüyorum bu yapabilecek hiç bişeyim yok lazım bir tane kızım var akşam üstü doktora gidicem 2. bebişiminde cinsiyeti belli olcak doktor bi kız dedi bi erkek bu gün netleşcek inşallah fakat kızım olduğu için evlilik asla düşünemem allah yazdıysa bozsun kimse beni yanlış anlamasın ortam o kadar bozukki nasıl bir erkeğe güvenip evlenebilirim kız çocuğu yetiştiriyorum o yüzden evliği düşünmüyorum ailemin yanında oturup çocuklarımı yetiştirip çalışırım bu şekilde onlara bakarım Allah büyüktür kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmaz.

Back
X