Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk hamileliğimde yanlız geçirdim doktora yanlız gittim gece hasta oluyordum eşim evde yok
kaç kere taksi tutup kendi başıma gittim hastanelere aklıma gelmiyor inannın arkdaşlar öle dağılmışımki kafam allak bullak şimdi sizinle konuştukça aklıma gelenleri yazarım
gerci ben bu söylediklerine inanmiyorum sirf kizi tavlamak icin seni karaliyor, bunlarin taktikleri bu:mymeka:
Aynen öyle valla beğenmiyor da neden evlenmiş silah mı dayamışlar kafasına 2.5 yıl önce. Bunların gözü doymak bilmiyor mesele bu. İnsanın gözü aç olmaya görsün.. Sen ağzınla kuş tut gene yaranamazsın.
Herkesin kafasındaki 2. çocuk problemi bende de oluştu.2.5 yıllık evlisiniz , 2 yaşına girmekte olan çocuğunuz var, doğal olarak evliliğin bile tadını çıkarmadan, birbirinizi tanımadan hemen çocuk yapmaya karar verdiğiniz belli.Bir de hamileliğinizde size yardımcı olmayan hatta "ne halin varsa gör" tarzı yaklaşan bir de adam var.Ve bu adam sadrazam olsa 2. kez babalığı gene bu 2,5 yıllık evlilikte nasıl hakediyor? 2.5 yılın 18 ayını yani 2 senesini hamilelikle geçirmişsiniz nereseyse.Sizinle ilgilenmeyen, tek başına hastane köşelerinde çocuk yapıyoruz diye siz koşturmuşsunuz, yalnız kalmışsınız, yıpranmışsınız, vücudunuz bile toplanmamıştır, sürekli kilo al, sonra tekrar hamile kal, bu arada yeni başlamış bir evlilik var.
Kararınız ne olursa olsun, bence imkanınız varsa tatile gidin.kafanızı dinleyin.Kalbinizi dinleyin.Biraz kendinize zaman ayırın.
hic, 2 cocugu yaparken begeniyordu ama:mymeka:
havis simdi senin kocan olacak herif bide demesin ben senin oldugunu biliyordum sirf seni kizdirmak icin öyle konustum
erkeklerin bildigi tek sey inkar etmek sonuna kadar, ayni yatakta yakalasan bile![]()