kızlar aldatılıyorum
moralim çok çok bozuk... ağlamayı durduramıyorum adam 4 saattir telefonu kapalı hala eve gitmemiş... babası arkadaşlarıyla alem yapıyordur kızım diyor bana saf saf... allahım bana yardımcı ol... neden böyle oluyor... arkadaşlarını aradım en son ben gidiyorum dolaşacağım demiş çıkmış işten ve ondan sonra yok... dayanamıyorum artık
arkadaşım once başına bişemi geldi diye düşünsen. olduki, gelmemişse ac ağzını yum gözunu.
ayrıca babasıda bayağ acık sözlü
ya başına birşey gelmedi hastaneyi aradım polisi aradım önce herşeyden önce onları aradım ama yok... şimdi aradı beni ben arkadaşımla bira içmeye gittim diyor hangi arkadaşın tanımazsın diyor... neymiş efendim sıkboğaz ediyormuşum onu bunalmış ve bir arkadaşıyla çıkmış... halbuki ben günde en fazla 2 kere ararım sonra da eve gitmesini beklerim... o kadar kaç yıldır her gün en geç 9 da evde olan adam bugün 12 de evde... ayrıca bana değişik şeyler söyleyen diğer arkadaşlarada söylüyorum ben onu seviyorum ve tabii ki de herşeyden önce acaba başına birşey mi geldi diye düşünüyorum ve zaten az önce ilk aradığım yer hastane ve polis ti... ailesini de aramayacaktım evi aradım zaten babası hemen açtı ve bunu söyledi...
Ya hu bariz sıkboğaz ediyorsun hem de. Beni kadın olmama rağmen sevgilim bu kadar darlasa şutlarım kusura bakma da. Azıcık ortadan kayboluyor polisler, hastaneler, aileler, arkadaşlar. Ohooo. Yarın bir gün ailesi de arkadaşları da senin delirdiğini düşünüp sevgilini doldururlar azalt bence merak işini.
İnsanlar bazen sevgililerinin bilmediği arkadaşlarıyla da olurlar, telefonlarını da kapatırlar, dışarı da çıkarlar. Hemen aldatmazlar.
ya bu sevgiliisi değil eşi merak etmesi normal. ama cnm biraz ileri gtimişsin.
ben eve gitmemiş falan deyince sevgilisi olduğunu düşünmüştüm.
ileri gittiğimi düşünüyorsanız şikayet edebilirsiniz.
ben eve gitmemiş falan deyince sevgilisi olduğunu düşünmüştüm.
ileri gittiğimi düşünüyorsanız şikayet edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?