aldatılıyorum

yani haftasonu arkadaşlarıyla gidip demlenmeye hakkı olduğunu duşunuyorum. ben ev hanımıyım hergun buluşuyorum arkadaşlarımla fırsatım var. ama adamın bi hafta sonu akşamını arkadaşlarına ayırmasına asla birşey demem. en azından benim eşim öle kafa dinliyo. bende 11 yıldır beraberim 5 yıllık evlyım

valla şahsen ben aştığıma inanıyorum. yapan kaybeder. eşimi yakalamaya uğraşarak hayatımı kendime zehir edemem. gerci adamında biişe yaptığı yok

Tatlişkom şaşırdım sana açıkçası..Ben senin kadar rahat olamazdım..Boşanmayı düşünmüyorsan eğer bu yaptığın görmemezlikten gelmeye giriyor..Sanırım bu yüzden pek umurunda değil.

Çok haklısınız..Endişe etmekte haklısınız..

Eşlerin-çiftlerin , rahatlamaya, yalnız kalmaya ihtiyacı olsa bile saygı çerçevesi içinde olmalıdır bu.

Haber vermelidir telefonunu kapatmadan önce..
Kiminle nerede olduğunu yazmalıdır-söylemelidir.

Telefonu açtıktan sonra herşey bitiyor o kişi için ama karşısında ki insanın içi eziliyor bir defa.

''Tanımazsın'' diye geçirştirmekte ayrı bir özensizlik.

Güvensizlik karşı tarafın oluşturduğu bir duygudur; kendiliğinden ortaya çıkmaz.

Bu habersiz olarak kendi başına kalma durumu bile güvensizliğe iter insanı.
Öncesinin olmasına gerek yok.

.............................

Daha nişanlısınız ve çok dikkatli olmanız gerekiyor.

Önceki eşiyle ilgili bazı sorunlarda yaşamışsınız. Son zamanlarda sizden çok uzak nişanlınız.

Canınızı yakmak istemiyorum ama hayatınızı birleştirmeden önce çok düşünün.

Çevre ne der, nasıl olur, nasıl ayrılırım, seviyorum v.s gibi kafanızda geçen düşünceleri atın bir kenara sadece hayatınızı düşünün.

Allah kolaylık ve sabır versin.İnşaallah hayırlısı olur.

Kendini toparlamak zorunda eğer sizi kaybetmek istemiyorsa.

Bunu kafasına sokmalı.

desteğinden dolayı sana çok teşekkür ederim tatlım... aslında haklısın o güveni bana o vermeli... gerçi benim de hatam olabilir diğer arkadaşların dediği gibi... haber vermesini beklerdim... ben çok panik olan bir insanım... mesela annem telefonu açmasın bir kaç kere hemen evi ararım atlar giderim bakarım... sevdiğim insanlara birşey olmasından çok ama çok korkarım... dün kafasının karışık olduğunu söyledi bana... bu böyle davranmasını gerektirmez diye düşünüyorum... neyse birbirimize biraz zaman verdik çünkü benim de artık kafam karışık ne kadar birlikte olabiliriz birbirimize kenetlenebilirmiyiz hiç bilmiyorum.... çok üzgünüm bir yandan yani çok fazla emek verdim ona... çok destek oldum... kendi derdimi hiç söylemedim onu üzmemek için... her derdini çözmeye çalıştım onun yanında olmaya çalıştım... yani garip duygular içerisindeyim... ne yapacağımı inan ki hiç bilmiyorum... dün gerçekten aldatılıyorum diye yazdığım şeyin gerçek olduğunu düşünmeye başladım... ilk defa bu kadar umursamazdı bana karşı... zaman istiyorum seninle olabilirmiyiz bilmiyorum dedim ne yaparsan yap benim için hiç te sorun değil dedi... yani ayrılsam da onun için sorun değilmiş... allah yardımcım olsun diyorum ben... umarım en doğru kararları veririm

bazı arkadaşlar çok geniş, hayretler içindeyim. tatliskom demiş," kafasını dağıtsın hakkıdır, vakti yok iş hayatında" demiş. tamam öğleyse çalışan bayanlarında gece yarıları eve girmeye, arkadaşlarla kafa dağıtmaya hakkı var o zaman. adam evliyse evini bilmesi gerek. öğle bekarlar gibi takılamaz kusura bakmasın. Allahtan eşim ile o konuda sorunum yok. çok üzülürdüm. aldattı gibi düşünceler için değil evde eşinin yanında olması gereken zamanda elalemle gününü gün ettiği için...

konu sahibi arkadaşım, nişanlıymışsın. aldattı diye üzülme, belki bir şeyler yolunda değildir. ama evlendiğinde de aynı şeyleri yapmasına müsade etme. tabi ilk önce nişanlınla konuş. kızmadan, bağırmadan. eğer değişen birşey yoksa. hayatına devam et, derim. güvensizlik en büyük sorun. ve sen güvenmiyorsun.

hayretler içerisindeyim....
1)tatlişkom,saygı duyarım düşüncene ama bana o kadar ters geldi ki.evliliğin zaten manası ''birliktir''.o ayrı ben ayrı takılayım mantığı siz farketmese bile evliliğinizi zedeler.heleki şu sözünüz beni hem çok şaşırttı hem üzdü(hemcinsimden duyduğum için):''bana belli etmesinde ne yaparsa yapsın''.anladığım kadarıyla çocuklarınıza çok düşkün bir annesiniz ve tüm sevginiz,ilginiz onlara kaymış,eşinize hiç birşey kalmamış...

1)konu sahibi arkadaşım,aynı şaşkınlığım senin içinde geçerli.daha nişanlısın ve bu adam seni yok sayıyor,ayrılırım önerine ''ne yarsan yap benim için farketmez'' diyor,sen ise hala ne yapacağım ben diyorsun...
aldatmayı geçtim.belki sizi aldatmıyordurda fakat sizin konunuz zaten aldatılma değil;''nişanlınız sizi umursamıyor'' ve size değer vermediği için,ne arkadaşlarından ne gittiği mekan ve saatlerden size haber verme ihtiyacı duyuyor.isterse bu adam dünyanın en sadık insanı olsun,sonuç itibariyle size değer vermeyen bir adam var ortada!
ne olur:''ne yapacağım ben'' demeyin.yapacağınız şey belli...
unutmayın! siz kendinize değer vermezseniz,başkası hiç vermez.

not:yorumum size sert gelmiş,üzmüş olabilir ama yorumlarınıza bakınca,''gereksiz yere ılımlı olmaya çalıştığınız''gördüm.bu yüzden size açıkça yazmak istedim.inanın ılımlı yaklaşacak hiç bir taraf yok nişanlınızda.

Ne demek tlfnu kapatıp sen bihaber o keyfine bakıcak
hemde nerde kimle olduğu belli değilken
Tıpış tıpış haber vermek zorunda seni böyle strese sokmaya hakkı yok.
Sen anası değilsin eşi olacaksın daha şimdiden böyle yapması geleceğin teminatı.
Abartıyorsun yok kafanda kuruyorsun dar görüşlüsün v.s diyenlere hiççç katılmıyorum gayette haklısın
Empati kuralım bayan olarak biz yapsak erkeklerin tepkisi ne olur
hemen aldatıyorsun derler biz derken neden kurmaca oluyor
Yada neden bayanlar bukadar vurdumduymaz ilişkiyi tehlikeye sokacak rahatça hareketlerde bulunmuyor
biz nasıl dikkatli davranıyorsak onlarda mecburr yok öyle ben Erkeğim edaları.

ay kim dile getircek diye bakıyordum ki biri çıktı.
neydi o yorumlar öyle.
birisi demiş ki "ne yapıyorsa yapsın bana belli etmesin."
sizler aşk evliliği mi yaptınız arkadaşlar?

cnm bu arada haklısın, resti çekmeye devam et.

bazı arkadaşlarında dediği gibi güven sorununuz var sanırım.
sizde kabul etmişsiniz zaten bunu.
bunu aşmazsanız bu tip düşüncelerden kurtulamazsın ne yazık ki.

valla şahsen ben aştığıma inanıyorum. yapan kaybeder. eşimi yakalamaya uğraşarak hayatımı kendime zehir edemem. gerci adamında biişe yaptığı yok

bütün düşündüklerim yazılmış.

evet haklısınız bana değer vermeyen bir insan var ortada ve ben ne yapacağım diye düşünüyordum... düşünüyordum diyorum çünkü artık düşünmüyorum... kendi bilir benim kaybedecek hiç birşeyim yok... zaten artık aramıyorum da... madem onun umrunda değil benim de umrumda olmaz... ayrıca daha 22 yaşındayım... ama şu da var hem aldatma eğiliminde bulunuyor hem de umursamıyor... aslında asıl mesele eski eşinden kaynaklanıyor.... o kadar şey yaşadıkki kafasını karıştırdı (gerçi onun da kafası hemen karışmaya çok müsaitmiş) neyse işte... umarım mutlu olur diyorum ama birlikte olmamız artık zor gibi gözüküyor.... çünkü ne kadar sevgi olsa dahi aramızda bana saygı duymuyor... ben de hiç bir kadın gibi bana saygı duymayan birini hak etmiyorum... haklısınız yani yorumunuz için çok teşekkür ederim

evet tatlım o gün biraz alttan almıştım ama gerçekten ben haklıydım... daha doğrusu onun sözleri maalesef ki beni haklı çıkardı...
ben aynısını yapsam kıyameti koparırdı demediğini bırakmazdı.... ama işte saygı duymuyor.... o zannediyor ki ben nasılsa onu affedeceğim...
ama artık yok öyle yağma.... bitti işte madem onun için hiç bir sorun teşkil etmiyor bu durum bitiriyorum ben de... ben 22 yaşında genç bir kızım....
ben daha hiç evlilik geçirmedim ama o geçirdi ve ben bu duruma rağmen sadece sevdiğim için kabul ettim onu... demekki annem haklıymış....
sevgi yetmiyor kızım demişti ilerde pişman olma demişti.... ama ben bu adam uğruna hayır anne ben onu çok seviyorum ve biz birbirimiz olmadan olamayız demiştim... neyse ya bitti işte artık istediği gibi kimseye haber vermeden keyfine bakabilir.... hiç umrumda bile değil.... bana saygı göstermeyene ben hiç göstermem

tatlım hem resti çekmeye devam ediyorum hem de ona hiç unutamayacağı bir ders veriyorum :)

konu sonucu ne oldu arkadaşım ayrılmadınız inşallah bütün yorumları okuyamadım da :S

düzeltiyorum ayrılmadınız inşallah demiştim bi kaç yazdığını okudum konu sahibi hiç arkana bakmadan kaç kızım . sakın arkana bakma bu şimdi bunu yaparsa evlendikden sonra ne yapar kimbilir. kimbilir karısıyla niye ayrıldı bunları biliomusun. bilmiyosun. sen adamı dinleyerek ona inandın bide ayrıldığı eşini dinle bakalım

yok tatlım neden ayrıldıklarını biliyorum herkesten dinledim... sonuç olarak ayrıldık gibi gözüküyor... yani iki gündür konuşmuyoruz zaten... zaten bir önemi yokmuş onun için... işte böyle tatlım... eski eşini de dinlemeye falan gerek yok... bizi ayırmak istedi ve ben ne kadar engel olmaya çalışsam da bunu başardı tabii ki nişanlımın sayesinde... artık benim de umrumda değil... eğer barışırlarsa ki eminim ki barışmazlar ama yine de öyle bir şey olursa mutlu olmalarını diliyorum... en doğru kararı verdiğime inanıyorum... daha önümde up uzun bir ömür var.... onu da bana saygı göstermeyen biriyle geçiremem diye düşünüyorum... yorumun için teşekkürler

tatlım tabi doğru diyosun biz olayları ve konuları bilemiyoruz tabiki. ama ne diyim sadece kendini ezdirme bare sizin de barışacağınız varsada biraz ağırdan al kendini seni kaybetme korkusunu bi alsın gerisi düzelir bence

en doğru kaararı vermişsiniz,bundan sonrada arkanıza bakma gibi bir hataya düşmeyin.
çok gençmişsiniz,inanın size ''iyiki o adamdan ayrılmışım'' dedirtecek öyle yüreği sağlam insanlar çıkarki karşınıza.
peki ailelere açtınız mı durumu?
ailenizin bu beyefendiyle(!) ilgili görüşleri neler?

ailem nişanlımla iyi anlaşırdı... yani annem ve babam onu gerçekten çok severlerdi hatta babam onunla sohbet etmeyi çok severdi... onlara söyledim artık ayrıldığımı ve tavırları tabii ki benden yana oldu... daha doğrusu "o iyi bir insan ama ilişki de iyi insan olmak yetmiyor ondan dolayı saygı duyuyoruz hakkınızda hayırlısı olsun" dediler... evet bence de o genel olarak normal hayatında iyi bir insan yani buna diyecek bir lafım yok... inşallah dediğiniz gibi sağlam biri çıkar karşıma ve onu unuturum... biraz zor gibi geliyor çünkü dilim bir kere yandı artık yoğurdu üfleyerek yerim her halde :)... artık resmi olarak ta (yani aileler açısından da) bu ilişki bitti yani nişan atıldı... çeyizlerim boşa gitti ona yanıyorum ama yapacak bir şey yok... yeni bir hayat yeni hayaller ve yeni maceralar beni bekliyor diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…