- 16 Aralık 2014
- 597
- 270
- 123
- Konu Sahibi birgunbelki
-
Dile getirmek istemedim ama bebek durumundan dolayi hizli bir evlilik oldu. Sevgililik donemimiz cok oldu diyememBekarlığında derken?
Siz sevgililik yaşamadan mı evlendiniz?
Baya sizi sevgili iken de aldatmış işte onu itiraf ediyor.
Sanki tanıştınız da üç gün sonra evlenmişsiniz gibi konuşuyor mantıksız insan ya.
Argümana bak
Ya kendisi adamın aldattığı kadın. Ya da hamile kaldığı için evlenmiş ve düzenli olarak aldatılıp affetmiş.Önceki konu iki yıllık diyorsunuz ya hani öyle değil diyoruz sadece. Aradan 11 ay geçmiş. Siz biriyle tanışıp, evlenip, çocuk bile yapmışsınız. Bu kadar sürede olanlar çok mantıksız geldiği için mi 2 yıl oldu diyorsunuz? ilgi çekmeye falan alakası yok zaten. Yalanla alakası var.
Kendi kendine gelip ağlamadı siz yakaladınız için ağladı mesele pişman olmadı değil yakalanması yakalanmasaydı asla pişman olmayacaktıGercekten pisman olmus olamaz mi. Cok agladi cok yalvardi bebegimiz de cok kucuk
Sanki yalan söylüyorsunuz bazı konularda eski konularınız gündeme geldiği için öyle anladım ben.Dile getirmek istemedim ama bebek durumundan dolayi hizli bir evlilik oldu. Sevgililik donemimiz cok oldu diyemem
yani pek gerçekçi gelmedi bana bu beklentinizBiz de sosyal medyada tanistik biraz hizli ilerledi ben evlendikten sonra birakti diye dusunuyordum
Neden yalan soyleyeyim boyle bir konuda 2 yil bile olmadi dedim cok kisa surede hamile kaldigim icin evlendigimizi ve iki kere aldatildigimi dile getirmek istemedimSanki yalan söylüyorsunuz bazı konularda eski konularınız gündeme geldiği için öyle anladım ben.
Her türlü tutmuyor tarihler sanki
Daha bismillah 2 ay önce aldatıp yakalanmış. Su an zaten birşey hissetmemeniz normal değil mi ? Siz unutunca yeniden yapacaktır.Bekarlik aliskanliklarindan bi anda kurtulamadim ama cocuktan sonra olgunlastim. seni cok seviyorum beni birakma bir daha olmayacak diye sozler verdi. Suan da bi seyini hissetmiyorum ama hep takip halindeyim guvenemiyorum. Evliligimi bitirmeye de hazir degilim
Bu kadar çok ağlayan pişman olan ayaklara kapanan hiç sekmez tekrar yaparCok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Cok dogru bir evlilik yapmadigimin farkindayim bu sebeplerle de ben bosaniyorun demek kolay degil malesefyani pek gerçekçi gelmedi bana bu beklentiniz
sosyal medyada her gün birileriyle konuşan bir adam
yaşım geçiyor evleneyim diye evlenip çocuk yapmam lazım diye çocuk yapan bir kadın
ortada büyük bir aşk görülmüyor ki
adam bir şekilde sizi evlenilesi görmüş sadece -tamam bu birşeydir- ama çok da büyük anlam yüklemeyin bence.
Bunu anlayamadimEvli adamla birlikte olurken karma diye bir şey var demediniz mi? Hamile kalırken ya şimdi bu benimle birlikte oluyorsa başkalarıyla da olur demediniz mi? Noldu adam size boşanıyoruz tamam deyip deyip karısıyla barışmaya mı çalışıyor?
Aman boşanmasın da bu sorunlu it başımıza tekrar kalmasın diyorlardırSizin yanınızda gibi olacaklar tabi, oğlunu boşamayin diye ne yapacaklar? Adam 2 yılda iki defa aldatmış sizi. Sonuçta boşan diyen olmamış, evliliği kurtarın öğütleri gelmiştir. Bitti, gitti eşinizin yaptıkları.
Bunu anlayamadim
Kiza ulasmadim ulasmak istemedim ne deyim zaten kizaEvli adamla birlikte olurken karma diye bir şey var demediniz mi? Hamile kalırken ya şimdi bu benimle birlikte oluyorsa başkalarıyla da olur demediniz mi? Noldu adam size boşanıyoruz tamam deyip deyip karısıyla barışmaya mı çalışıyor?
Anlayamazsınız tabi. Evli sevgilinizin karısı geldi mi aklınıza diyorum şimdi? Nasılmış?Bunu anlayamadim
O konuda öyle bişey yok ki ama. Yaşım geçiyor falan diyordu. Evli herif göremedim baktım da.Evli adamla birlikte olurken karma diye bir şey var demediniz mi? Hamile kalırken ya şimdi bu benimle birlikte oluyorsa başkalarıyla da olur demediniz mi? Noldu adam size boşanıyoruz tamam deyip deyip karısıyla barışmaya mı çalışıyor?
Yasim geciyor dusuncesiyle cok parlak bi evlilik yapmadim. Konuyu acarkende 2 yillik bile evli degilim diye actim bu kadar kisa surede aldatildim durdum dememek icin.O konuda öyle bişey yok ki ama. Yaşım geçiyor falan diyordu. Evli herif göremedim baktım da.
Doğru. Görüştüğü kişi evli çıkmış sadece.O konuda öyle bişey yok ki ama. Yaşım geçiyor falan diyordu. Evli herif göremedim baktım da.
Zaten yas kaygisi vs ile cok dogru bir surec olmadi. Annem bile evlenme bununla demisti evlenirken. Simdi de bir anda bitiremiyorum. Bir sans daha vermek istiyorum zaten konuyu da toparlayanlar nasil toparladi onu sormak icin acmistimSiz sosyal medyadan tanıyıp sevgili olduğunuz adamla hamilelikten dolayı evlendiniz bu 11 ayda anladığım kadarıyla. Evlilik mecburi olmuş bir bakıma. Bu 11 ayda da 2 kez aldatılmışsiniz zaten. Sizin yakaladıklarını onlar da.
Neyi toparlayacaksiniz tam olarak? Baştan zorlama olmuş her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?