Aldatılma sonrası evlilik toparlanır mı

Dile getirmek istemedim ama bebek durumundan dolayi hizli bir evlilik oldu. Sevgililik donemimiz cok oldu diyemem

Ya kendisi adamın aldattığı kadın. Ya da hamile kaldığı için evlenmiş ve düzenli olarak aldatılıp affetmiş.

Biz de sosyal medyada tanistik biraz hizli ilerledi ben evlendikten sonra birakti diye dusunuyordum
yani pek gerçekçi gelmedi bana bu beklentiniz

sosyal medyada her gün birileriyle konuşan bir adam
yaşım geçiyor evleneyim diye evlenip çocuk yapmam lazım diye çocuk yapan bir kadın
ortada büyük bir aşk görülmüyor ki
adam bir şekilde sizi evlenilesi görmüş sadece -tamam bu birşeydir- ama çok da büyük anlam yüklemeyin bence.

Sanki yalan söylüyorsunuz bazı konularda eski konularınız gündeme geldiği için öyle anladım ben.
Her türlü tutmuyor tarihler sanki
Neden yalan soyleyeyim boyle bir konuda 2 yil bile olmadi dedim cok kisa surede hamile kaldigim icin evlendigimizi ve iki kere aldatildigimi dile getirmek istemedim

Daha bismillah 2 ay önce aldatıp yakalanmış. Su an zaten birşey hissetmemeniz normal değil mi ? Siz unutunca yeniden yapacaktır.

Cok agladi cok pismanim dedi bir daha yapmayacagim diye sözler verdi. Araya aileler dahil oldu. Suan nefes alsa bana hesabini veriyor ama ne zamana kadar boyle devam eder ön goremiyorum
Bu kadar çok ağlayan pişman olan ayaklara kapanan hiç sekmez tekrar yapar

Cok dogru bir evlilik yapmadigimin farkindayim bu sebeplerle de ben bosaniyorun demek kolay degil malesef

Bunu anlayamadim

Aman boşanmasın da bu sorunlu it başımıza tekrar kalmasın diyorlardır

O konuda öyle bişey yok ki ama. Yaşım geçiyor falan diyordu. Evli herif göremedim baktım da.

Siz sosyal medyadan tanıyıp sevgili olduğunuz adamla hamilelikten dolayı evlendiniz bu 11 ayda anladığım kadarıyla. Evlilik mecburi olmuş bir bakıma. Bu 11 ayda da 2 kez aldatılmışsiniz zaten. Sizin yakaladıklarını onlar da.
Neyi toparlayacaksiniz tam olarak? Baştan zorlama olmuş her şey.

O konuda öyle bişey yok ki ama. Yaşım geçiyor falan diyordu. Evli herif göremedim baktım da.
Yasim geciyor dusuncesiyle cok parlak bi evlilik yapmadim. Konuyu acarkende 2 yillik bile evli degilim diye actim bu kadar kisa surede aldatildim durdum dememek icin.

Zaten yas kaygisi vs ile cok dogru bir surec olmadi. Annem bile evlenme bununla demisti evlenirken. Simdi de bir anda bitiremiyorum. Bir sans daha vermek istiyorum zaten konuyu da toparlayanlar nasil toparladi onu sormak icin acmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…