"Aldatılmak" Aldatılanın Suçu mudur?

Bu kahve limon meselesini hayatta duymadim

Limon kan sulandırırmış ya bizim büyükler bunu te yillar sonraki ilk geceye bağlamış kahveyi de duydum komik ama dimi.
Ben de ilk kez duydum.
Büyükler kızlık zarıyla uğraşacağına erkek evlatlarını doğru düzgün yetiştirseymiş keşke.
Güçleri kızlara yeter ama değil mi?

Limon kan sulandırırmış ya bizim büyükler bunu te yillar sonraki ilk geceye bağlamış kahveyi de duydum komik ama dimi.

En fazla kahve icme kararirsini biliyorum ben:)) ya bu saydigin seylerin cogunu ailemde gormedim ben biliyor musun? Yani hatta bizde kizlari daha cok el ustunde tutarlardi.

Aldatan insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen içlerindeki bi eksikliği tamamlamaya çalışıyorlar. Eziklik duygusu belki de. Kendini o şekilde tatmin etmeye çalışıyor.
Sizin ne suçunuz olabilir ki? Hiç kimse bunu haketmez ve hiç kimse bi insanı aldatmaya sürükleyemez.

Tek suçunuz, karaktersiz adamı artık gözünden tanıyor olmanız gerekirdi.3.de de aldatıldığınıza göre evet bu sizin suçunuz olabilir.
Arkadaşınız böyle bir şey kastetmiş olabilir mi?
Ayrıntıları pek konuşamadık, eşi evdeydi. İlk başbaşa kaldığımızda konuyu açıp soracağım.

Tanıyamadım vallahi de, billahi de

O arkadaşın saçını başını yolmak istedim valla Biraz daha konuştursaydınız içinden ne felaketler çıkardı!
Aldatan tabiki suçlu tartışmasız.İstemeyen eksik bulan defolup gider istediğiylede birlikte olur ikili oynamaya ne gerek var ruhsuz karaktersizler..!!!

Ayrıntıları pek konuşamadık, eşi evdeydi. İlk başbaşa kaldığımızda konuyu açıp soracağım.

Hala gorusmeyi dusunuyor musunuz? Ben gorusmezdim.
Sorunuza gelince cevap belli aslinda. Kabahat karsi tarafta.
Bu arada arkadasinizin aldatilmadigi ne malum? Sadece yakalamamis olmasi mi? Hani aldatilanda buluyor ya kabahati, kendinde ne cevherler varmis da aldatilmiyormus merak ettim.

iyi o zaman hepimiz birbirimizi aldatalım.
bir kere kendisine saygısı olan bir insan boyle bir şeyi yapmaz. zaten bunlar cok derin konular ne demek hata aldatılanda. insaların agzından çıkanı iyice kulagı duymaz olmuş

Keşke birini bulsa da beni boşasa diyor eşi için. Neredeyse aldatıldığına sevinecek sanırım.
Demekki elinin altinda bi sevgilisi var.. kendisi boyle seyleri basite aldigi icin, sana kocan sevgilin aldatmis demek sende sorun var diyerek caninin ne kadar yandigini anlayamaz.

Bu insan senin arkadaşın olamaz, ne kadar kötü ya ne ayıp ne incitici
Sormayın nasıl da içi acıyor insanın. Eşim beni aldattığını söylediğimde evi terk etmişti 15 gün. Mahkeme gününden bir gün önce bu arkadaşım gidip konuşmuş. Beni aradı ben ikna oldum seni aldatmadığına diye aradı beni. Ve biz barıştık. Şimdi hep aklımda o zaman işbirliği mi yaptı acaba sorusu var...

Kendi kendinize bunun analizini yapabilirsiniz.Bu 3 adamında ortak sayılacak özellikleri nelerdi? Sizi etkilemeyi başardıkları, sizi çeken yanları nelerdi? Arkadaşınızdan ziyade bunu bir evlilik danışmanı yada psikologla görüşerek daha net anlayabilirsiniz.
İnsanları net tanımadan, hızlı bir şekilde ilişkiye başlayıp, kendinizi çabuk kaptırıyor olabilirsiniz mesela.

emin misin bundan?
kavgada söylenmez.

bu kadar sığ birinin değer verilebilecek ne fikri olabilir ki?
Bilemiyorumki, sanırım ben insanları çok iyi analiz edemiyorum. Herkesin iyi gününe kötü gününe ortak olur. Hiç bir karşılık beklemez kimseden.

Mesela ben boşanma davasını açtığım ilk günler biraz üzülüyordum. Ne varda üzülüyorsun? Mutlu olman gerekmez mi? diye sordu. Mantıklı gelmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…