"Aldatılmak" Aldatılanın Suçu mudur?

Ben de sizin gibi düşünmekteyim.

Karsindakinin eksik yanlarindan veya ona olan tavrindan dolayi aldatmaz kimse bunu bahane kullanirlar esi ile sorunu olan konusur halledemiyorsa bosanir halledemedigi yerde aldatmasi zaten meyilli oldugunu gosterir dogru duzgun insan kendine yakistiramaz ki ihanet etmeyi..neden sorun aldatilanda olsun

Görüşmem lazım açıklamasını duymak için.

Kendinde cevher yok ama kocası işten başını kaldırmaz..

Meyil konusunda haklısınız. Eşim ilk eşiylede aynı nedenden dolayı ayrılmış Ben bunu yeğeninden yeni öğrendim.

İnsanlar çok acımasız

Kesinlikle mahkemeden sonra bir terapi almayı düşünüyorum.

Zaten küfür gibiydi.
Yok, küfür öyle olmaz, daha hafiftir çünkü can acıtmaz.
Bu enkaza sokmak adamı.
Hadi diyelim velev ki öyle, birçok kötü özelliğiniz var böyle resmen korku filmi karakteri gibisiniz varsayalım.
Yahu yine sizde suç olamaz ki, çünkü eylemi yapan siz değilsiniz.
Bir insan yapmadığı bir ayıbın, nasıl sebebi olabilir?
Ayrılmak diye seçenek varken, o karaktersizler hem karnım doysun hem pastam dursun demiş, üzerine eline gözüne hakim olamamışsa, sizdeki suç nerede acaba?

İnsan ister istemez üzülüyor. Bu analizi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Büyük ihtimalle tedbir amaçlı hayatıma erkek dahil etmeyeceğim.

Ben de bosandim. Her ayrilik ne kadsr kotu biterse bitsin bir travma yasatir. Duzenin degisiyor cunku, aliskanliklarin da. Arkadasin halden anlamayan biri. Hatta dost bile degil.

Kendisi de aldatılırsa çok iyi öz eleştiri yapar artık. Ki insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.

Bizim üst kattaki komşu bir hafta önce eşini ve 10 aylık bebeğini evden attı/gönderdi. Bugün ev sahibine rastladım. Adam bir süre önce sevgili edinmiş ve o kadın şimdi onunla evde yaşamaya başlayacakmis. Ev sahibi ve eşi, ben ve eşim hepimiz hemfikiriz: Bu başta adamın, sonra evli ve bebegi olan adamla beraber olan kadının karaktersizliği ve şerefsizliğidir. Daha gecen sene evlenmişti bu çift. Bebeklerini görseniz dünya güzeli sarı saçlı mavi gözlü bir bebek. Insan o bebekten utanır, ama böylelerinde nerde. O tanıdığınızi veya arkadaşınız mi herneyse bir daha evinize almayin

Benim kusurum; eşime tavrımı belli etmememmiş. Fazla fedakar olmammış. Aşırı değer vermemmiş. (arkadaşıma göre)

Bu arkadaşım değilde, başka bir arkadaşım yüzünden ayrılıyoruz zaten. Sürekli evimize gelen arsız bir arkadaştı. Yuva yıkanın yuvası olmazmış derler...Komşunuz için çok üzüldüm.

Benim kusurum; eşime tavrımı belli etmememmiş. Fazla fedakar olmammış. Aşırı değer vermemmiş. (arkadaşıma göre)
Bunları sitemkar mı söyledi acaba?
Bazen deriz ya ‘bizde salaklık, ne diye iyi oluyoruz ki, süründüreceksin görecek’ cümlesindeki gibi kendinize bir dokundurma yapmış olmasın?
Yani suç tabi sende sen böyle böyle yaptın yaranamadın, yapmayacaktın manasında, ironi olabilir mi???

Evet evet. Yapmamlıydın diyordu hep. Ancak o akşamki yorumu çok farklıydı. Kendine bak tarzındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…