- Konu Sahibi kaderim_48
-
bu konu hakkında çok yazıldı çizildi atıldı tutuldu...
Ama hrkezin yaşantısına göre aile yapısına durumuna göre yapacakları değişiyor...
Tabikide aldatılmak başkasının senin yerine konması can actıcı bişe, sevdiğin eeğr verdiğin güvendiğin eş tarafından aldatılmak.....
Bu fikir ne kadar sıcak gelebilirki insana....
Sevgiyi tüketir tabi hiç bir şey eskisi gibi olamaz güven kırılmıştır herşeyde acaba derdine düşer insan zaman geçsede taşlar yerine oturmaz kırılan gurur ve giden onca zaman olurrr benneyaptımki
ben olsam giderdim...
meydanı boş bırakırım. Aldatıldığım kişiye al senin olsun tepe tepe kullan derim. Hiç arkama bile bakmadan basar giderim.affetmek mi allah affetsin derim.affeden insanların da ilişkilerinin sağlıklı yürüyceğini sanmıyorum. Böyle bişey unutulamaz bence aşkından ölsende güvensizlik ve aşşağılanmışlık duygusu ağır basar. Aldatan ölmüştür benim için
Tabiki tüketir...
Aldatıldım evet. Hayat kadınıyla hemdeÇok üzgünüm çoook
Tepkim cok büyük oldu.Bıraktım.Meydanı boş bıraktım.Onu bıraktım.Aşkı sevgiyi bıraktım.
Sonra ne mi? oldu. 5 gün ayrı kaldık.(mesajlar aramalar baya cok)
cevremdekilerin etkisiyle onun ikna kabiliyetiyle onla tekrar başladık.
(söz verdi bana gitmicegine dair. biliyorum gitmez.ama hala enkazları hala yaraları var)
Bu güne kadar birşeyini görmedim. Takip ediyorum bazen bazende hiç etmiyorum
İlk günlerimiz öyle zorduki o a dese ben b anlayıp onu kırıyor üzüyordum. Günlerce teline cıkmadıgım anlar bile olurdu. Sevgim tekrar yeşeriyodu bana karşı sabrının karşısında.
Öpmesine bile izin vermiyodum.Versem bile hemen müdahale ediyodum.Kaçıyodum işte ondan. Bazen aglardım keşke ama keşke yeni bir şans vermeseydim.Şimdi unutmanın carelerini arıyodum diye.Bazen keşke hiççıkmasaydım dedim.
Şimdi gayet şükürler olsun iyiyiz.Diyorumki acaba bir sınavmıydı sevgimizin gücü için.
Lanet olsun böyle sınavasenağlama
Ha unuttum mu? asla. Unutmak mümkün değil bazen aklıma gelir kafamda ölçer tartarım
yine yaparsa demiyorum cünkü sözü var bana.Benden başkasıyla asla olmucak.(beklicek)
sözünü tutamazda yapmaya kalkıcagı an ayakları kırılsın yada benim canımı alsın allah o yaptıgını ne duyum ne görüm:çok üzgünüm:
efkar bastııııııısenağlama
eğer aldatılıyorsam zaten artık beni sevmedini düşünürüm yani seven sevdiğinin canın yakmaz ağlatmaz ben eşimle beraberken nasıl kim gelirse gelsin karşıma erkek gözüyle bşile görmüyor isem eşimde aynı şekilde olmalı dedim ya seven aldatmaz
Tüketmek ne kelime bitirir.....
Meydanı boş zannedip böyle bir işe koyulmuş olmalı bende hemen çeker giderim boşluk oluşturmak gerek gelene....Her zaman şuna inanmışımdır bir kadının mutsuzluğuna sebep olup gelen bayanlarda o mutsuzluğu gün gelip yaşarlar ve mutlu asla olamazlar..... Güven olmadan insan ne kadar sevdasını yüreginde taşıyabilirki..???Aldatma varsa orda sevgi zaten yoktur;alışkanlıktır aradaki sevgi başka bir şey fakat bunu nedense her zaman karıştırırlar....Aldatıldın'an terk edeceksin çünkü bana ikinciye bunu yapmayacagının garantisini asla veremez,birkez o kadehten içmiş olmanın bedelini ödemeli.....Ve bir ömür güven eksikliğiyle yaşayıp insanın kendini yıpratması ne kadar doğru....Kangren olan kolu kesip atacaksın,atmazsan bir ömür mutsuzluğa katlanmak zorunda kalacaksın ....
bu duygu başa gelmeden önce çeker giderim dersin..
geldikten sonra oturur şöyle bi düşünürsün..
önce kendini suçlarsın.. ve çaresizlikte varsa sineye çeker oturursun..
zaman geçer herkes unutur bu olayı ama sen unutmazsın. hep kalır içinde..
her hatırlayışında için acır,her mutlu gününde canının bir köşesinin acıdığını hissedersin..
sonra şüpheler başlar.. yok yere tartışmalar çıkardığını farkedersinn..
ama bunu en son sen farkedersin..
sonra.. sen bu sıkıntalarla cebelleşirken,tam kendini toparlamaya çalışırken
birde bakmışsın ki yine olan olmuş ve bu defa suçlu sensin niye mi ??
affettiğin için..
bilmiyorum hiç aldatılmadım...
ama aldatılma ya da aldatma varsa zaten sevgi bitmiştir...
ben böyle düşünüyorum...
bir başkasına dokunmasını hazmedemem ben..
biter, sevgim bitmese de ilişki biter...
o beni benim onu sevdiğim gibi sevmiyormuş derim...
saygımı kaybederim...
öfke duymaya başlarım...
olumsuz duygularla da beslenemem ve çeker giderim gibi geliyor...
allah yaşatmasın:Saruboceq:
insan asla böyle birseyi unutamiyor.insanin icini cok acitiyor.ne kadar da ugrassan geri düzelmiyor o kalp.hep yarali,kirik ,dökük bi kalp geriye kala.affetmek insan affetmek istemiyor meydani bos birakmak istiyor ama bazi kisiler yapamiyor cünkü caresiz,bi yolu yok,elini kolunu baglayan seyler var,gitmek istiyor ama gidemiyor.en iyisi güclenmek kadinlarimizin ayaklari üytünde kendisini durmasi.affedincede sanmayin erkek bi daha yapmaz bosuna hep hayal kirikligi. :1no2:
cok kiziyorum böyle erkeklere neden yaparlar bunu sen istedigin kadar güzel ol,manken gibi ol yinede aldatiliyorsun istedigin herseyi ver ona sevgini,saygini kul köle ol ona yetmiyor yine aldatiyor anlamiyorum.lanet olsun böyle erkeklere,allah onlara öyle bi ceza versinki öldürmesin süründürsün. Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?