- Konu Sahibi kaderim_48
-
aslında en doğrusu çekip gitmektir.affedersen bunu tekrar yapma ihtimali yüksek olur gerçi affetmesen de öyle...erkekler maymun iştahlı maalesef çok güzelsin bakımlısın her açıdan eşine bağlı ve vericisin ama yinede olmuyor..kişiliği bozuk olan onlar biz değiliz.peki bu durumda biz bayanlar nasıl ve kime güvenebiliriz...her an şüpheyle yaşamak çok zor...
eğer aldatılıyorsam zaten artık beni sevmedini düşünürüm yani seven sevdiğinin canın yakmaz ağlatmaz ben eşimle beraberken nasıl kim gelirse gelsin karşıma erkek gözüyle bşile görmüyor isem eşimde aynı şekilde olmalı dedim ya seven aldatmaz
Evet bencede böyle bir durumda kesinlikle affedilemez ve unutulamaz.Ama hayatın rutinliği ve sahip olduğun kutsal değerler (kadın için geçerli) çocuklar için belki bir süre daha denenebilir.Baktınız olmuyor "tak sepeti koluna ,herkes kendi yoluna."
Ama şuna inanıyorumki erkekler bence dünyanın en bencil yaratıklarıdır.:teytey:
başıma gelen biri olarak kişiye göre değişir erkeğine göre seni bi şekilde kandırır ben seni çok seviyorum aşığım ölüyorum neler yaşadık bukadar kolaymıydı bırakmak affet ben bi hata yaptım ama bidaha yemin ettim gbidaha tekrarlanmıycak derler....
ve sonuç olarak emin olun yine aldatırlar sbiz bayanlar fedakar ve affediciyiz
hadi diyelim bidaha aldatmadı ama 1 kere yaptığı için sürekli ısıtıp ısıtıp önüne koyarız o konuyu kapatır başka yine açılır sürekli sürekli biz laf sokarız falan ve sonra
artık yüz göz olunur sevgi hep kalır ama saygı olmadımı çok yüz göz olunuyo eski aşk kalmıyo yani...
ama emin olun aldatan tekrar tekrar aldatıyo..bence seven insan aldatmaz çünkü sevdiğinin yerine bi başkasını koyamaz biz neden aldatmıyoruz bi kere benim sevmediğim bi erkeği miğdem kaldırmaz dokunamam elini tutamam aşkım demem diyemem çünkü ben onu sevmiyorum.kimi seviyosam onun yanında olurum
kesinlikle tüketir..aldatıldığımı öğrensem hemen çeker giderim beni aldatmış bir insan için asla savaşmam kimle aldattıysa onunla kalsın yani affetmem...
ister istemez tüketir benceklava:
ellertine sağlık cnm aynen katılıyorum değer veren seviyorum diyen adilik yapmaz ..bence bu adiliktir
aksi mümkün mü
Yani aldatildi diye kocasına yada sevgilisine daha da bağlanan bi mazoşist görmedim ben henüz
aldatılmak nasıl bir duygu?..aradaki sevgiyi tüketir mi?..çok sevdiğiniz birisi tarafından aldatıldığınızı bilseydiniz tepkiniz ne olurdu?..sineye çeker miydiniz..?affedebilir misiniz?...ya da çeker gider miydiniz?..meydanı boş mu bırakırdınız?
aldatılmakk insanı bitirirrrrrr........
ne güzel ifade etmişsin kendi adıma teşekkür etmek istedim agzına ve kalemine saglık kardeş aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?