aldatılmak,aradaki sevgiyi tüketir mi?

aldatılmak hoş bi duygu,aradaki sevgi de artar,tepkim çok kibar olurdu,sineye çekerdim-tatlicadiarzu- ay canım bu sorulara bu cevapları veren varmı acepsırnaşık şey..tabiki berbat bi duygu olsa gerek,e aradaki sevgiyi tüketeceği de apaçık ortada olan bi konu,insanın tepkiside ağır olur haliyle,aldatılmak sonuçta yani..Allah yaşatmasın

aldatılmak herseyı bıtırır canımcok yanar kesın ama arkama bıle bakmadan ceker gıderım boyle bırsey asla unutulmaz affedenlerde yasayanlarda polyanacılık oynuyorlar bence

sevdiğini sandığın insanın başkasıyla olması kabul edilecek bir şey değil ama ya hayat şartları...çocuklar...aile baskısı...nedenler çok..allah kimsenin başına vermesin...

Meydanı boş bırakma ifadesi çok saçma bence.Sonucunda sizi aldatan bir insan zaten farklı ufuklar açmıştır kendine,onurlu bir insan için işkence gibi bir şey aldatılmak.Ama aşk meşk konularında büyük konuşmamak lazım.insan en kabul edilemez imkansız birşeyi bile sevgisi uğruna affedebiliyor bazen bu savaştan yenerekte çıkabiliyor mutluluğu yakabiliyor.bazende tekrar eden aldatılmalarla sevgiyi ve ilişkiyi tüketebiliyor..Şeniz

pardon canım anlamadım soruları tekrarlarmısın :bbo:
nerde görülmüş aldatılan bi insanın sevdiğine daha çok bağlandığıklava:

bende sevgiyi de tüketir bence artık ona güvenemem ki...

Ben sahitim...Tanidigim bir arkadas esi tarafindan aldatildi, ve affetti...ve inanin daha çok baglandi ona...ha ben boyle birseyi anlayabilirmiyim ? hayir...
Meydani bos birakmak diye birsey yok bence. hangi meydani ? kimin için ve niçin ?

Benim canimdan çok sevdigim adamim beni aldatirsa...benim için hersey biter !
Sevgimin, askimin yerine, ofke, nefret, bosanmak yer alir
bu konuda hep soylemisimdir, belki buyuk bir konusma ama bir tek bu konuda bu kadar emin konusabilirim.
Allah yasatmasin, çok zor bir durum, gidene de, kalana da...

bir evlilikte olan ne varsa hepsini tüketir bence. evliliğin ayakta durmasını sağlayan yapı taşlarını sarsar bence...evliliği evlilik yapan değerleri yok eder...

başkalarını bilemem bende herşeyi tüketir....

aldatılmak kadar kötü bişey var mı acaba.seviyorum deyip aldatan insanın sevgisinden süphe ederim ben.bi insan kendisinin basına gelmesini istemediği bişeyi başkasına yapmamalı.aldatılsam asla affetmem.neden affedeyim ki.beni düşünmeden başka insanla birlikte oluyosa beni üzeceğini bile bile benden uzak olsun.ben sevdiğimin bi göz yasına dayanamazken o bile bile bana buunu yaparsa defolup gitsin.meydanı boş mu bırakırdınız lafınıda sevmedim.ne o aldatcak bende o aldattığı kadınla yarış mı yapıcam onun olsun tepe tepe kullansın.aldatan insan yarında onu aldatır.ona afiyet olsun......:enbuyukkk:

Aldatılmak sevgiyi aşkı öldürür yerini kin ve nefret alır.Eğer aldatılırsam neler yapabileceğimi ben bile kestiremiyorum şu an düşündüm de.aldatmak kadar iğrenç bir şey yok şu dünya dakaydirigubbakcemile

sevgiyi tüketse nolur tüketmese nolur..!
insanı mahveder aldatılmakkafamçokkarıştı
aldatılan kişiyi tüketir, ilişkiyi tüketir. sevgi olsa nolur olmasa nolur.
Allah kimsenin başına vermesin valla.:Saruboceq::asigim:a.s.

Ben aldatıldım. Hiç hoş bir duygu değil..Kimsenin yaşamasını istemem.Yaşasa bile gözüyle görmesini istemem...Sevg,n bitmiyor ne yazık ki,çünkü yerini nefrete bırakıyor o an. Nefret etmekten vazgeçtiğin an da bitiyor aşk..Ben affetmeye hazırım gibi hissetmiştim ama en ufak bir olayda yüzüne vurdum,ima ettim ya da..Bu yüzden ilişki yürümedi...Bu aldatma,aldatılana birhakarettir,yalandır,aptal yerine koymaktır...
Keşke o an sevgi de hemen bitse...ama bitmiyor..Buna rağmen affedemiyorsunda

Ne yazıkki aldatılmak herşeyi mahveder... Bir kere arada güven olmadan sevgi olmaz. Seni aldatan birinede güvenemezsin... Yani seni aldatan birini sevemezsin, herşeyin yalan üstüne kurulduğu bir ilişkiye devam edemezsin. senağlama Ben "bir şans daha" olayına hiç inanmıyorum. Bir şans daha verince nasılsa affetti, tekrar affeder, böyle birşey yaptım benden kopamadı tekrar yapsamda birşey olmaz diye düşünüyorlar. İşin içine 3. bi kişi girdiyse çekip gitmek gerek diyorum.

malesef bu durumu bende yasadım ve hiç hoş bisey diil hele kabul edilir bişey hiç diil ben kendime yedirememiştim cünkü ilgisiz alakasız falan biri diildim kalkıp bana ilgilenmedim falan desin ki o durumda bile aldatılmaz insan ceker gidersin baskası varsa aslında aldatandır aldanan ve aldatan bicok kişi karsısındakini kaldıramadıgından o kişi ona fazla geldiginden kendi egolarını tatmin etmek için aldatır ve böyle biride sevilmez tabikide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…