- 21 Haziran 2014
- 109
- 72
- 28
- 35
- Konu Sahibi mekselina0101
-
Bu ara gayet iyiyim yasama döndüm sanki ama aklıma gelmiyor değil bide utanmadan tüm sosyal medya profillerine beni kesip beraber olan resmimizi koymusNasılsın günden güne? Neler hissediyorsun?
Ay inş alır vallaÖküz desene boşver sen dur tepetaklak olucak bu yaptığının karşılığını elbet alicak
0 28 ben 25 te koydugu resinler ikimizin fotoları o sinirlerimi zıplattı saclarım görünüyor yüzümünkesmişSen cok güclüsünn tebrik ediyorum seni
simdi resimler atip belki birilerini ayarlamaya calisiyordur ama emin ol zamanla anlayacak senin gibisini bulamayacagini sonucta okudugum kadariyle 6 yil birlikteymissiniz. Birgün ayaklarina kapancak bu kesin.
Sen keyfine bak hayati dolu dolu yasa. Bu arada yaslar kac merak ettim
Aranıyor gibi hali var. En iyisini yaptınız, sizi gerçekten çok güçlü bı kadın olarak görüyorum. Erkeklik yapıyor şimdi pişman değilmiş gibi sen kaybetmişsin gibi yapıyor ama asıl kendi kaybetti. İlerde kapanacak ayaklarınıza. Eminim ki kolay değil acı çekersiniz ama ilişkiyi kendisi çıkmaza atmış.Bu ara gayet iyiyim yasama döndüm sanki ama aklıma gelmiyor değil bide utanmadan tüm sosyal medya profillerine beni kesip beraber olan resmimizi koymus
Ne yaptın
Film gibiya belki sacma oldu belki iyi ama içimi rahatlattı sonrada ne biliyim rahatsız etti bugun üniden bir erkek arkadasımla görüştüm cafeden cıktım bi baktım uzaktan bunun arabası geliyor karsıya gecicez bizde ısıkta tam yandı onu gördüğümü arkadasıma birsey sorma diyip o daha uzaktayken koluna girdim cocugun ısıklarda durdu kol kola önünden gectim cocukcaydı belkide ii rahatlattı beni
Film gibi
O zaman süperay nasıl içimdeki öküz kalktı yüz ifadesinni göremedim tabi onu gördüğümü anlamasın diye ama tahmin edebiliyorum:))))) ilk kez rahat uyucam
Iyi olmuş şimdi onun içine koca bir öküz oturmuştur✌
Yok canim ne çocukça o aldattı seni kaybettiğini yeni yeni idrak etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?