aldatılmak..güçlü kadın olmak neydi?

diğer konunada cevap yazdım bunu kendine büyük birşey gibi gösterme olası bir acı canın anacak vsvsvsvsvs ama kurtulduguna şüküredeceğinin garantisi mevcut 1 2 haftaya kalmaz birşey bu aglama sıkılma vs geçer yeni hayat heyecanı tutar

Ama sanki ortada bir adaletsizlik var gibi o mutsuz olmalıyken o gayet mutlu öyle görünüyor bide bana bakın
yahu adam hiçbirzaman umursamamış seni o mutsuz olmaz sen insansın duyguların var oyüzden mutsuzsun ve senin acın geçeçek onun acıyacak peşine düşelcek vsvsvsvs beklemeee bu saatte kadar ypatıgı hatayı teleafi edemeyen adam keyfie bakıyordur sende keyfine baksan çık kapalı kutundan arkadas vsvsvsv tatil hepsini yap durma hayatı kaçırma sacma bi adam yüzünden adaletsizlik şu olurdu böyle bir adamla devam etmen olurdu bence gayet adil böyle bir pislik artık hayatında yo ksenin için adalet bu

Allah aşkına bundan önceki ilişkim de 3 yıl sürmüştü , bu tarz bir nedenle ayrılmıştık. Ama beyefendi asla kabul etmedi ben seni aldatmadım Bn seni aldatmadım falan filan.. Benim dilim de tüy bitmişti bunu nasıl bana yaptın diye diye, ama adam bir kere olsun özür bile dilemedi biliyor musunuz. Bakardım oda aynı gezerdi tozardi ortak arkadaşlarımiz resim atardı kafayı yerdim Bem nasıl dipteyim de o nasıl mutlu diye. Gözle görülür hatalar yapmıştı derdim. Acımı Burda kk da en dibine kadar yaşadım günlerce ağladım burada konular açtım, psikolojim alt üst olmuştu ve kendimi başka şeylere vermeye başladım bi baktım bir süre sonra gerçekten yavaş yavaş bitiyor. Kimseyi alamam derdim yeni birini aldım bir süre sonra . 7 ay sevgili olduk çok dengesizdi. Onunla da 1 ayı geçti ayrılalı ayrıldık. Demekki hayırlı insanlar değilmiş diyorum zamanında canımı o acıtırken şimdi bu acıtıyor ama kısır döngü elbette geçecek emin olun.

Diyebilecek tek seyim.. Dua edin Sadece dua.. Allah bir hayırlı yol gösterir ki gostermis.. Belki de hiç haberiniz olmayacakti.. Ve bir uzun zaman daha gidecek ve belki evlendikten sonra ogrenicektiniz.. ozaman ne yapacaksınız? Bir de bu yönüyle düşünün.. Size bir akrabamizin durumunu anlatayim.Ankarada geçti bu olay. Kız düğüne az kalmış. Evlerini dizdiler.Hersey tamam.. ve nişanlısı o evde kalıyordu.Son düzenleme için evine gitmiş. Nişanlısı da evde kalmis. Kız da geç olmadan evine dönmüş.. Allah bu iste kızın en yakın arkadaşı onun nişanlısını bir kızla eve girerken görmüş..düşünün birlikte bir ömür gecirecekleri eve.. Arkadaşı aramış söylemiş inanmamis.. ama yine de çıkıp gelmis. Kız nisanlisiyla uygunsuz yakaladi.Ne mi oldu. Cinnet geçirip bıçakladı nişanlısını.. mahkeme süreci falan.. nişanlısı şikayetçi olmadi.. Kız da daha evlenmedi.. halen.. aradan yıllar geçti.kimseye güvenmiyor. Ben de şuan zor bir durum yaşıyorum.. Dua ediyorum .. Zamanla geçiyor Herşey..Unutmuyorsunuz ama alisiyorsunuz..

Ya o değilde ortak arkadaslarımdan duyuyorum bir daha asla dönmeyecekmiş artık bu sonmus dinlemeden yargılamısım bende yalvarıyordum dön diye gerzeğe
hay gerizekalı ..sanki sen onu aldattın.
hiçbiri degil de boyle umursamaz tavırlar cok koyar adama ,bı de haklı gıbı uste cıkmaalar
seytan dıyor vur kürekle agzına agzınaa..

hay gerizekalı ..sanki sen onu aldattın.
hiçbiri degil de boyle umursamaz tavırlar cok koyar adama ,bı de haklı gıbı uste cıkmaalar
seytan dıyor vur kürekle agzına agzınaa..
Valla bu durumu sinirlendirdi beni cveap bile vermedim arkadasıma yorum bile yapmadım hatta dün o sinirle arkadaslarımda aynı sizin gibi sinirli kalk gidelim calıstıgı yere hizmet etsin sana yanımızada alalım yakısıklı birini kol kola gir dediler komik geldi basit geldi güldüm sadece ama mutluyum acımı benimle paylasan arkadaslarım ve sizler varsınız

Ya o değilde ortak arkadaslarımdan duyuyorum bir daha asla dönmeyecekmiş artık bu sonmus dinlemeden yargılamısım bende yalvarıyordum dön diye gerzeğe
çırpınıyor bence bu söyledikleriyle... senin dikkatini çekmeye , kaçan kovalanır taktiğini uygulamaya çalışıyor gibi geldi.

Konutu hortlatıyım dedim adam tutmus bugun bi bakıyım dedim ikimizin beraber cekindiği resimde benimde saclarımla beraber kendi resmini profil resmi yapmıs güya resimde beni kesmiş ay güldüm sinirden bi beraber resimlerimizle profil yapıp kız ayarlamadıgı kalmıstı

Nasılsın günden güne? Neler hissediyorsun?

En iyisi bu bence kurtulmusun bunu kutla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…