aldatılmak..güçlü kadın olmak neydi?

Bende yeni ayrıldım aynı sebepten dertleşmek istersen burdayım konum da var hatta

Valla bugun sanki azalmıs gibi ilk günü atlatmak önemliydi sanki en azından dün mide spazmlarım mide bulantılarım bugun hafifledi beynim yavas yavas acılıyor ve savunma mekanızmam devreye girdi üff be bu saalak adama bir gün üzülmek bile coktu diye ve dün yanımda oldugunuz yazdıklarınız için tesekkür ettim birde bugun ek mesai yazdırdım 6 da değilde 7 de cıkıcam sonra güzel bir cafeye gecip yemek yer eve giderim Ne diyoruz merhaba yeni gün

Allah ın sevgili kuluymuşun ki evlenmeden göstermiş, sırtındaki yükü almış... yat kalk şükret canım:KK51:

Defolsun Allah tan bulsun inşallah. Terbiyesiz sen o kadar seneye bunu yap. Bırak kız iyiki olmuş bi de evlenip çocuk yapsaydın. Allah tüm kadınlara gerçrkleri göstersin. Asla görüşme konuşma belki iletişime geçmek için kapına gelir bak en güzel intikam şudur ağzını açma yani yolda mı geldi yanına yürü ve ondan yana bakma gözlerini ileriye dik başını kaldır ağzını açma ve dim dik yürü işte o zaman kahrolur. Olacakta zaten ama bitti hadi bulsun seni nah bulur hayvan.

Güçlü olduğun geri dönmek istemeyip yalanlarına inanmamandan belli.Ayrıca takdir ettim ki seni arkadaşıymış yanlış mı düşünüyorum diyip göz yumanlar var. Şimdi üzüntünü yaşa ama lütfen güçlü olmaya devam et. Hayatını bu kadar karaktersiz bir adam için kötüleştirme. :KK14:

gıdıcek yerınızın olması yapacak işinizin olması ne guzel Allah onunuze hayırlı kapılar açsın ... bence o adamın sizi aldatmasından daha muhım olan şey şu yalan soylemesı belkı aldatmamıştır bılemıyoruz...

aman be kardeşim ne diye işini bırakıcan yıllık izin al git ailenin yanına. İşini çevreni bir salak adam için değiştirme aksine dimdik dur karşısında o daha çok koyar... Zaman her şeyin ilacı neler geçmiyor ki , insanlar neler yaşıyor be kardeşim her şeyin hayırlısını dilemek lazım.

1 haftalık izin al

çatlayana kadar ağla eden hiç çıkma kendini depresyona bağla

pazar günü duş al kuaföre gir manikür pedikür

saç kesimi boya fön ne varsa yptır cık ve ertesi günü işine git

ve attıgın her adımda rabbine şükret ,

bu pisliğin yüzünü erken gördüğün için

ve işindende sakın ayrılma

Güçlü olacağım diye duygularınızı içinize atmamanızı öneririm. Çok ağlamak istiyorsanız ağlayın. Bu sizi güçsüz yapmaz. Aksine daha da rahatlatıyor insanı. Üzüntü, nefret gözyaşlarıyla birlikte uzaklaşıyor gibi. Şu sıralar herkese sahte gülücükler atmanıza da gerek yok. Sahtelik insanı yoruyor gerçekten. Evinizde ya da nerede rahat ediyorsanız o tür yerlerde bulunun. İyice bir deşarj olduktan sonra yepyeni, canlı ve güçlü bir kadın olacaksınız. Ama içinize atarsanız bu yükten kurtulmak pek kolay olmayabilir. Birikir, birikir sizi çok yıpratır.
Her şerde bir hayır varmış. Sizin konunuza çok uyuyor. Karaktersiz insanları fark etmede herkes bu kadar şanslı olamayabilir.

Güçlü kadın çocuk gibi ağlamadan adamin yüzüne yaptığını vurup onu bozum edene kadar dayanabilen kadındır hic olmazsa. Yani baksana sayende bir de üste çıkmış.

Güçlü olacağım diye duygularınızı içinize atmamanızı öneririm. Çok ağlamak istiyorsanız ağlayın. Bu sizi güçsüz yapmaz. Aksine daha da rahatlatıyor insanı. Üzüntü, nefret gözyaşlarıyla birlikte uzaklaşıyor gibi. Şu sıralar herkese sahte gülücükler atmanıza da gerek yok. Sahtelik insanı yoruyor gerçekten. Evinizde ya da nerede rahat ediyorsanız o tür yerlerde bulunun. İyice bir deşarj olduktan sonra yepyeni, canlı ve güçlü bir kadın olacaksınız. Ama içinize atarsanız bu yükten kurtulmak pek kolay olmayabilir. Birikir, birikir sizi çok yıpratır.
Her şerde bir hayır varmış. Sizin konunuza çok uyuyor. Karaktersiz insanları fark etmede herkes bu kadar şanslı olamayabilir.

Onu yapıyorum dün gitmedim işe aksama dek ağladım zırladım aksam acık havada nir kahve içtim dayak yemiş gibi uyudum bugun evet yorgun hissediyorum üzülüyorumda ama sanki daha iyiyim içimdeki hersey kötüye gidecek hissi bırdaki insanların sayesindr evrene pozitif mesajlar gitti sanırım hersey güzel olacak olarak değişti

Back
X