Aldatılmak hakedilir mi ?

İşyerindeki kadın o. evdeki de ilgi göremediğinden karısını aldatmak zorunda kalmış zavallı bir adamcık!

Hak edip etmeme olarak bakmayalim ama hem evde huzur vermeyip, doğru dürüst cinsellik yasamayip adamı ittiriyorsaniz boşanmayi dusunmeliydiniz. Siz dusunmeliydiniz diyorum çünkü istemeyen sizsiniz.
Ortada çocuk olunca tabiki karar zor ama hem adamı istemeyeyim hem bana sadık kalsın durumu olmaz. Adamın derdi varsa konussaydi diyoruz ama siz de derdiniz varken konusmamissiniz.

Bütün aldatmalarin bir sebebi vardır demiyorum buarada kendimde sevgili olduğum kişilerden baya boynuz yemişligim oldu. Haklı filan bulmadim, aldatildiktan sonra devam ettiğim bir ilişkim olmadı.
Aynı şekilde eşim de aldatsa sebebi ne olursa olsun ben bosanirim.

İşyerindeki kadın o. evdeki de ilgi göremediğinden karısını aldatmak zorunda kalmış zavallı bir adamcık!
Yaahu aynı sürecte kadında ilgi görememis. Ee bu kadinda aldatsin.
Konu sahibi bide böle düşün yani ?
Kocani aklama lütfen.
Ben ayrıl demiyorum lütfen yanlus anlama.
Ama herrseyi sindirerek bu yolu seç. Ben adama ilgi gostermedim ben sucluyum dersen ohooo cıkmaza girersin.
Bak kardesim sen ilgi göstermedin ee o adamda ilgi gostermedi.
Sen guleryuz gostermedin ee kocanda gostermedi. Yani onun yasadiklarini sende yasadin. Ama sen misal yan komsunun kocasiyla kırıstırip aaa tüuu serefsiz beni kandırdi demedin.

Ama belki de afetmenin yolu budur. Uruspuu der sarılırsin.

Neyse bu süreçte orospunun biri eşimin aklına giriyor iş yerinden ilgi gösteriyor ileriye gidiyor çıplak resim erotik konuşmalar başlıyor sonundada yatıyorlar.

Eminiz sutten cikmis ak kasik safligindaki esinizin bu iste hicbir sucu gunahi yok. Kadin ona tecavuz etti. Zavalli, bicar nacar koca!

Kimi suçlu görmek istersen onu görürsün. Kadına, kocana hakaret de edebilirsin. İçin soğur mu bilmem ama en azından rahatlarsın.

Öncelikle ne istiyorsun, bunu sor kendine. Kocanı hâlâ seviyor musun, affetmek istiyor musun, evliliği devam ettirmek istiyor musun?

Eğer cevabın evet ise, bu konu üzerinde durmamalı, unutmaya çalışmalı ve eski güzel günlerinize dönmek için uğraşmalısınız.

Ama cevabın hayır ise, güvenim bitti, kocama sevgim kalmadı, onunla geleceğim artık yok diyorsan yıllarını heba etmeden boşa.

Biraz kendine zaman tanı ve bir karar ver.

Sana kızanlar olmuş kadına o.....pu dediğin için ama ben kızmıyorum çünkü evet öyle. Çünkü kızgınsın, öfkelisin belki ben de yaşasam daha ağır konuşurdum. Gerçi ben o kadını bulur rezil ederdim o ayrı.

Kocana laf vuran olmuş ama sen demişsin zaten o da suçlu diye neden sana kızmışlar anlamadım. Neyse mühim olan sensin. İçinden ne geliyorsa onu yap.

Hep ayni hikaye, zavalli aciz bir erkek, onu ayartan bir o...u, ben maddi gucum olsa da bosanmam midesinizim gurusuzum diyemeyip kocasina suc bulmayip koca disinda herkese saydiran zavalli kadinlar....kadinlar neden bu kadar aciz ve zavalli? Siz aldatsaniz, kocaniz kapiya koyar miydi koyardi ustune hayatboyu cocugunuzu da gostermezdi.
Bosanmayacaksaniz da, affedecekseniz de en azindan "erkek" gibi cikin, durumu kabul edin. Kendinizi kandirmayin.

Son düzenleme:
Yapmayın bunu kendinize ya yapmayın kendinize saygınızı yitirmeyin, kimsenin başına gelmez inşallah gerçekten çok acı bi durum ama ne olursa olsun tekrar bir araya gelinmez ya yediremez insan bunun tereddütü bile olmaz bitti ya defolsun gitsin kendinize yeni bir hayat kurun arkanıza bile bakmayın yuva muva dinlemiş mi adam bu haltı yerken sen niye onun pisliğini temizleyesin ya

Bu kadar çok o ...........

Yazdıklarınızda düzeltilmesi gereken tek şeyin “sise” kısmı olduğunu düşünüyorum çünkü geri kalan her şey düzeltilemeyecek kadar saçma.

Mune bu seferlik affet çünkü çok haklı

Eğer mesleğiniz varsa kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorsanız boşanmanız daha iyi çünkü belli ki
unutmayacaksınız. Aldatmanın hiç bir haklı gerekçesi olamaz o yüzden kendinizi suçlamayın.
Eğer karakterli biri olsaydı eşiniz çözüm yolu arardı en olmadı boşanırdı sizden öyle aldatma pat diye
gerçekleşmiyor ki süreçleri var. Erotik mesajlar, çıplak resimler vs vs bu süreçte hiç mi düşünmemiş pişman
olmamış caymamış. Kadın yapsa en hafifi boşanmayla sonuçlanacak canının bile tehlikeye girme olasılığı
olan bir durumda erkeklere neden bu kadar pozitif ayrımcılık yapılıyor?

Unutamazsın her gözüne baktığında,her elini tuttuğunda, her yatağa yattiginda her an öyle içinde aciycak.sanaldaki yazışmaları bile unutamazken insanlar eşin başkasıyla birlikte olmuş onu arzulamis belki hala arzuluyor.nasil unutacaksin. Belki boşanmıycaksin ama hiçbir şey eskisi gibi olmiycak.

Ne kadar uğraşanızda aklamaya yetmiyor. Kimse durduk yere resim atmaz birine. Eşiniz bu cesareti verdi. Suçluyu dışarda aramak en kolayı ama asıl suçlu eşiniz. Kendinize bunu yapmayın daha iyi bir hayatı hakediyorsunuz.

Bir arkadaşım vardı cinsellikten nefret ederdi. Vajinismustu. Bana dokunmasın dışarda ne yaparsa yapsın derdi. Aşık gibiydi kocasına da. Eşinin aldattığını yakalamış ama çaktırmamıştı. Garip bir ilişkileri vardı. Sonra boşandılar tabi işin ilginci ayrılmak isteyen de erkekti.

Bende dogumdan snra 4 ay oldu ve hala kendime gelemedim cinsel asalmadan tutta uyksuuzluk sinr hali oufff valla ne denirki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…