Aldatılmak hakedilir mi ?

Kadına niye hakaret ettiniz anlamadım..belki de o da eşiniz gibi acınacak bir durumdadır!!!

Boşanma uygun olanı.unutabileceginizi sanmıyorum..bu güvensizlikle de ömür geçmez.cok zor bir durum

Aslında kendinizi çoktan ikna etmişsiniz bir şeylere onu anladım da buradaki insanları neye ikna etmeye çalışıyorsunuz?
Siz hatalısınız,kadın hakkında bir şey demek istemiyorum,eşiniz ise adi bir pislik hanımefendi.
Kendiniz diyorsunuz gülüşü, öpüşü nasıl unuturum diye.Geniş bir mide gerek..

Bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın ama yaşayanın yapması gereken de affetmek değildir,evlilikte sevgi,ilgi çok önemli ama bence her şeyden önce aslolan sadakattir.
Kendinize ve yavrunuza nasıl bir hayatı layık görüyorsanız onu tercih edin..

Aldattı ama siz dersinizi aldınız değil mi?
Artık libidonuz artmış, eşinizi asla geri çevirmeyen biri oldunuz mu?
Eğer hala sevişmeyi sevmeyen kadınsanız, bırakın da kocanız başkalarıyla bu ihtiyacını gidersin.
Sonuçta adam masum, sex yapmasın da napsın?

Bi o.. icin deger miydi :))

Kadin gorse aglar su yorumu.... kimse boylesi savunulmamisti

Öncelikle hikayede masum yok.
Siz aldatılmayı değil ama terk edilmeyi kesinlikle hak etmişsiniz.
Zaten aldatmak aldatılan ile alakalı değil aldatan ile alakalıdır. Kadın erkek fark etmez birlikte olduğunuz kişi bir melek yada bir şeytan olabilir ama aldatmak kişinin kendi karaktersizliğidir.
Eşiniz terk etmeyip aldatmayı seçtiği için bu onu karaktersiz yaptı.
Diğer kadın içinse konuşmaya dahi değmez, geçiniz gitsin.

Belliki şu an sağlıklı bir psikolojide değilsiniz. Siz suclusunuz o kadın suçlu ama eşiniz hiç suçlu değil gibi bir kafa oluşmuş. Ama en en en büyük suçlu eşiniz. Sizde hikayenin en masumu. Boşan yada boşanma demek kolay ama eşinize birdaha nasıl guveneceksiniz. Başka bedene gitmiş nasıl içiniz kaldircak. Yazık etmeyin kendinize, hayatınıza . Ve en çokta kendinizi suclamaktan vazgeçin .eşinizin hayatı şu an harika tabi zevkini sefasını yaşadı evinde karısı affetti ne gün hayat.psikolojik eziyeti bile siz cekiyorsunuz neden ?

Başlığa yorum yapıyorum. İlki tabii ki hayır. Ama ikinci ve devamındakiler evet.

Sen zaten doğum sonrası piskolojik sorunlar yaşarsın cinsellikte de bu çok normal ama senin kocan biraz şeref yoksulu galiba ki yeni doğum yapmış eşinin üzerine gül kokluya biliyo kaç kurtar kızım ondan kendini bir kere yapan yapar yine yapar bidaha yapar erkek milleti hepsi aynı

Bence bir kere olduysa affet bilemezsin emin olamazsin bikeremi gercekten ama takilma simdi burda herkes ahkam kesecek yok bosan yok daha ne yapsin inan soylediklerini yapacak cesareti olmayan okadar cok insan varki cocugun varmis onun hatrina affetmelisin bikerelik bence ayrica benim bu duruma gelen arkadaslarim olmustu ve bitanesi hic unutmuyorum bigun dediki biranne aslinda bazen hala aklima geliyo yediremiyorum aradan 2 yil gecti anca sindirdim hatta unuttum gibi ama aklima gelince esimi arayip saydirip kapatiyorum en azindan o simdi ne oldu diye dusunuyo ve ben rahatliyorum demisti sende zamanla unutacaksin ama dedigim gibi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…