Aldatılmak hakedilir mi ?

Eşinizi aklamak için yazmissiniz. Kendiniz karar bile vermissiniz.insan anlık hata yapar. Uzun uzun görüşüp beraber olmak hata değil istek olmuş. kadın o.. ise esinizin o..a ne isi var. Mide meselesi . Bir kere olan affedilen devamı gelir. Sizin yaklaşımınız daha çok yoruma açık olmuş

Aldatmak ve aldatan olmak gibi aldatılan olmanın da hiçbir tutulacak tarafı yok. Karakter(li) olmakla karakter(siz) olmak bizim seçimimiz. Nasıl göründüğümüzü biz belirleriz.

Büyük konuşmak istemem ama ben affetmezdim sanırım. Aldatmanın bahanesi olmaz. Evliligine size değer verip problemlerinizi çözme yoluna gitseydi o zaman. Siz duygusal açlığınızı başkasıyla gidermek istedinizmi ki, eşiniz cinsel aclığını başkasıyla gidersin.
Ha affedeceksenizde kesinlikle bir uzman yardımına başvurun. Aile terapistine gidin sonrasinda toparlamanız mümkün olur belki. Ayrıca cinsel yolla bulasan cok hastalik var. Bunlardan biride HPV. Kadınlarda rahim agzi kanserine kadar yol aciyor. Esinize gerekli testleri yaptirmadan birliktelik yasamayin.

sizin durumunuzu anlayıp sizinle dışarı çıkabilir kafanızın dağılmasını sağlayabilirdi. başka insanlara hakaret etmek kolay mı? annem 13 yıl sonra doğum yaptı nasıl zorlandı stres sinir her şey ama babam başka kadına gitmek yerine anneme destek oldu yeri geldi annem evi dağıttı krize girip ama asla sesini çıkarmadı başkasına gitmeye çalışmadı o da erkek. bazı şeyler karakter meselesi zaten sizin eşiniz tedavi olayında bile size yıkıp geri çekilme derdindeymiş.

Affedip devam etmek size kalmış. Ama bu şekilde suçlu olduğunuzu yansıtırsanız ilerde bunu kullanır. Onun gözünde artık aldatsamda beni bırakamaz imajı vermeyin.

Konulara bakıyorum da evli erkeklerle yatan kadınlara bir madalya takılmadığı kalmış.ne demek o kadında suç yok.tamam en baş suçlu erkek ama evli olduğunu bile bile onunla yatmayacak arkadaşım.biraz iffet biraz ar biraz namus.buna müsade ediyorsan bu hakaretlere de göz yumucaksın.sen evlisin olmaz demek cokmu zor.bu erkekler bu kadınlara tecavüz etmiyo herhalde.kuyruk sallamayana hiç bir erkek yeltenmez.gidecek kendine kendi gibi bekar birini bulacak.herkes ektiğini biçiyor.gün gelicek onlarda evlenecek ve onların kocalarıda onları ALDATACAK...

Evet başına gelmeyen tam anlayamayabilir ama dediginiz gibi sizinle evliyken ve sıkıntılarınız olduğu bir dönemde teni başka tene değmiş biri sizinle aynı yatağı paylaştığında hep aklınıza gelecek.asla unutmayacaksınız ekonomik özgürlüğünüz varsa çocuk için bile devam etmek zorunda değilsiniz.siz hiç unutamayacağınız için evliliginiz zaten kısır döngüye girecek sonra başka bir o...cikacak masum,çaresiz eşiniz yine aldatacak.bu kadar basit bir adamı hayatınızda tutmak isteyip istememek size kalmış birsey ama unutmayacaksınız hiçbir zaman.

Affedilecek birsey degil ki. Aldatilmayi kimse haketmez. Esin gelse olmuyor bitirelim deseydi madem oyle. Asla bir daha yapmaz diye birsey yok. O kadin o resimleri gonderirken esinden yuz bulmasa yapamazdi. Esas suclu esin.
Guven tek kullanimlik. Bir kez guven sarsildi mi bir daha yerine gelmiyor. Omur boyu suphelerle yasanayi tercih etmezdim.

Birçok kişiyle hemfikir olmakla beraber bende birkaç şey ekleyeyim.
1- Bu saatten sonra kaybettiğiniz cinsel heyecanı tekrar duyacağınızı düşünüyor musunuz? Ki zaten istek körelmiş ve üstüne aldatılmışsınız. Sonuçta bu problem sürdüğü sürece aynı konu tekrar tekrar yaşanacaktır.
2- Bu saatten sonra eşinize koşulsuz güvenebilecek misiniz? Yoksa hergün aldatılma tekrar aldatılma korkusuyla herşeyini didik didik edip ilişkinizi daha sıkıntılı bir kademeye mi taşıyacaksınız?
3- Her mutsuz oluşunuzda,kavganızda yüzüne bu acı gerçekleri vurmadan durabilecek misiniz? Yoksa çocuğunuz bu kavga ve tramvalarla mı büyüyecek?
4- Eşinizi affedince onu affettiğiniz ve bu gerçeği hazmettiğiniz için kendinizle barışabilecek misiniz? Yoksa kişilik çatışması ve depresyon mu sonunuz olacak?
Bu sorulara verdiğiniz cvplar ışığında doğru yanıtlara ulaşabilirsiniz. Bu sizin verebileceğiniz bir karar. Ama olurda devam ederseniz eşinizi sağlık taramasından geçirdikten sonra aile terapistine düzenli gitmek koşulu koyun derim. Ki ben olsam acıdan ölsem yine de boşardım.

Eminiz sutten cikmis ak kasik safligindaki esinizin bu iste hicbir sucu gunahi yok. Kadin ona tecavuz etti. Zavalli, bicar nacar koca!

Nasil ki bu konudaki kari koca ruh ikiziymis, sende benim forumdaki ruh ikizimsin miss Agzina saglik sekerim

Bende dogumdan snra 4 ay oldu ve hala kendime gelemedim cinsel asalmadan tutta uyksuuzluk sinr hali oufff valla ne denirki canım

Bu dogum sonrasi cinsel azalma bi beni bulmadı heralde elimden gelse saldiracagim da bebe birakmiyor boylesi daha zor

Kadının orospu olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor

Asla ve asla unutamayacaksın.
Sen kocanı aldatsaydın , kocandan özür dileseydin , affedermiydi?
İster ciddiye al ister alma , ama bir kere yapan (affedildiyse) gerisi geliyor anacım..şimdi o çocugunun üstüne yeminde etmiştir bidaha olmıcak diye kesin....
Valla ömrün içini yemekle geçsin istemiosan , boşan...

Ya şu şırfıntı burayı okusa sizinle gurur duyar resmen. Amma duyar kasmışsınız. Orasını burasını çekip milletin kocasına gönderirken, başka erkek yokmuş gibi evli biriyle yatarken düşünseymiş bunları. Her hakareti hak ediyor. Sizce bizim insanlığa bir sorumluluğumuz yok mu ya??
Evli olan adam kadına hakaret edilmeyecekmiş. Yapma ya.. İkisi de iğrençler, hainler, pislikler. Kendine saygısı olmayan sapıklar.

Konu sahibi eşiniz olacak adamı boşamaya karar verirseniz bu kadını da deşifre edin ibret-i alem için. Koca avcısı pislik.

Eşinin birlikte olduğu kadında suçlu ama o olmasa başkası olacaktı çünkü eşin şe....sizin önde gideni. Sende ona buna suç bulacağına koynundaki yılana bak. İlk fırsatta sokmuş işte seni. Evlilik yatak arkadaşlığı değil hayat arkadaşlığıdır. Siz anlattığın gibi ruh ikizi falanda değilsiniz, sendeki bu kafayla ancak tencere kapak olursunuz...boşanmazsın bacım sen, üstüne bide çocuk patlatırsın gibime geliyor. Malum adam başkasının koynuna girince badem gözlüde oldu. Çocuk var falan diyede kendinizi kandırmayın rica edicem en azından kendinize dürüst olun, ayrılmak istemiyorsunuz. İnşallah ‘yeniden aldatıldım’ gibi konularınızı okumayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…