- Konu Sahibi kArtALyUvAsI
-
tam hatırlayamıyorum ama sanırım arkadaşının sevgilisinin arkadaşıydı biraz karışık oldu :bbo:
hmm sonuç ne şimdi cnm kızla niye görüşymş niye erkek adıyla kaydetmiş anlattımısempatiksalakcinni
peki neden erkek ismiyle kayıtlıymış canım ismi?
bu asla aldatılma olamazkı..
tamam arkadası bayan erkek ısmıyle kayıtlı olabılır ama yapma nedenı sızden korkupda saklamasından baska bısı olmaz..ve kızda sıze ben erkek arkadasım ve o cıkdık demıs..
aralarında ozel bısı oldugunu vs dememıs kı..
sızden cekındıgı ıcın sadece ısmını erkek olarak kaydetmıs..
yalan soylemesıne sebep nedır sızın terslemenız yukarda yazmıssınız da..nedense hep erkeklerde aranır problem sorun ama gercekdende sızden cekındıgı ıcın sıze dıyemıyısıde onun sucu ıse daha dıcek bısı kalmaz..neden tanıştırmıyor bu kızla beni
üstelik yalan söylüyor
diyorum ya benim tepki vermem canım ben tanımadığım kızlarla görüşmesine müsade etmiyorum
tanıdığımda hiç kız arkadaşı yok o yüzden izin vermiyorum
neye ızın vermıyosunuz cok merak ettım kız arkadası olmasınamı ?kızlarla dıyalog kurmasına mı?..pekı sız ıstedıgınız ıcın yalan soylemesı o,normal dıcem ..diyorum ya benim tepki vermem canım ben tanımadığım kızlarla görüşmesine müsade etmiyorum
tanıdığımda hiç kız arkadaşı yok o yüzden izin vermiyorum
yalan soylemesıne sebep nedır sızın terslemenız yukarda yazmıssınız da..nedense hep erkeklerde aranır problem sorun ama gercekdende sızden cekındıgı ıcın sıze dıyemıyısıde onun sucu ıse daha dıcek bısı kalmaz..
kar in dediğine bende katılıyorum..aslında aldatma yok,yalan var..sen kızarsın diye iste kız ismiyle kaydetmemiş..
sevgilinin cep telefonunda hiç kız numarası yok mu?veya erkek arkadasinın hiç kız arkadaşı yok mu?
[/COLOR]
canım daha önceden yazmışsın sanırım sorumun cevabını ama bütün sayfaları okumadığım için tekrar sormuş bulundum kusura bakma.keşke seni tanıştırsaymıs madem erkek arkadaşı da varmış sen de bugün bunu problem etmiş olmazdın orda hata etmiş sevgilin
neye ızın vermıyosunuz cok merak ettım kız arkadası olmasınamı ?kızlarla dıyalog kurmasına mı?..pekı sız ıstedıgınız ıcın yalan soylemesı o,normal dıcem ..
ama neden karsısınız kız arkadası olmasına?..
bu olayı da geç zaten barlara gidip o saatlere kadar eğlenmesi tuhaf. şimdi böleyse ilerde de alışkanlıklıkların zor vazgeçer
aslında canım benim anlayamadığım su; gördüğüm kadarıyla kıskanç birisin,erkek arkadasinın bara gitmesine nasıl ses etmiyorsun?aslında etmemen doğru olan,ona güveniyorsun yani..o zaman neden söylediğine inanmıyorsun?
ben çok kıskanç biri değilim,erkek arkadasım isterse bara gider karışmam..ama böyle bir şey basıma gelse onun söylediğine inanırım ben açıkcası..bar a gidiyor cocuk güven problemim yoksa niye söylediğine inanmiyim ki?
ya bunuda anlamam yani sevgilim ama izin vermem :umursamaz:
ya pardon ama o insan sevgiliniz diye bütün haklarını lee gecirmiş olmuosunuz e oluncada böyle yalanlarla karsılasıosunuz yani nedir bu tamamen özguven eksikliginden kaynaklanan seyler
ben isim olarak tanıyorum canım o değil
bana çıkmadıklarını beni tanıdığını normal arkadaş olduklarını falan söylüyor
zaten bişey olsa söylicek değil ya
ben neden tanımıyorum diyorum ben çok alakadar değilim çünkü diyor
o yüzden mi davet ettin diyorum çıkmadım ama diyor
bende gelmedi çünkü gelseydi çıkacaktın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?