- Konu Sahibi kArtALyUvAsI
-
haklısınız ama 4 yıldır birlikteyiz artık kiminle arkadaşlık yapıyor bunları bilmem ve tanımam hakkım diye düşündüğüm için böyle yapıyorum
o da bana yapıyor
tamam erkek ismi olarak kaydetti
peki bara davet etmesine ne diyorsunuz ben bunu kabul edemem
onda ne suçum var
saçma sapan yazıyosun kardeşim ne alakası var resmen aldatılma söz konusu. insanların aklını bulandırmayın böyle fikirlerle.
darısı başınıza sizide aldatsın sevgiliniz.aman ben çok sıktım ondan bana yalan söledi dersin
bende fikrimi söylüyorum kime ne? ortada bariz aldatma var. yalan var. içinde yalan olan bi ilşki var siz daha neyi savunuyonuz?
aman ne haliniz varsa görün !
geçen akşam erkek arkadaşım arkadaşlarıyla bara gitti
normalde arkadaşlarıyla takılıp içer ama hani en fazla 2-3 gibi eve döner
birde barda değil kendi hallerinde arabada takılırlar
neyse önceki gün çıktı sabah 6 da eve gelmiş
tlf baktım iletildi raporlarında aynen şu msj var
""clube çıkıyoruyorum gelir misin""
gönderilen kişi erkek adıyla kayıtlı
bugün aradım kız çıktı
sordum 3-4 senelik arkadaşım dedi
hiç çıktığınız oldu mu birlikte dedim
ben erkek arkadaşım ve o çıktığımız oldu dedi
bi tane erkek ismi söyledi ordan doğru tanıyormuş o söylediği kişiyi bende tanıyorum
ama kızdan haberim yok üstelik erkek ismiyle kayıtlı
bu ne şimdi
aldatmanın kralıdır hemde!aldatmak cinsellik değildir illa..dokunmakta değildir..dokundu yada dokunmadı,bana göre bu olay aldatmadır ve ayrılık sebebidir
bu olay maalesef bir gece hayatı aldatmasıdır.
ha eğlence bitti herkes evlerine dağılır mı,ya da bi evde mi devam edilir eğlenceye; muamma...
şöyle anlatayım;kendini gezdirmek için,evli ya da sevgisi olan bir erkekten faydalanarak gece hayatına atılan bazı kadınlar vardır.
bazı karakterli erkekler bu kadınlara yem olmaz.
kimi erkekte kendini yem olarak görmez,kendiside eğlendiğini zanneder.
eğer kız çok güzelse,adam hava atmak için başka erkek arkadaşlarını da masaya çağırıp ha hii yaparlar.grup halinde eğlenirler.
bazı erkekler zaaflarına yenik düşerek bu kadınları eğlendirip masada gecenin hesabını öder.
eğer bu kızın bir sevgilisi olsaydı ona mesaj atardı,"ben clube gidiyorum gelir misin?"diye.
onu clube götürecek bir erkek yok ki senin sevgilini aramış...
eğer çok eski arkadaşlarsa ve böyle bir teklifte bulunuyorsa sevgiline,sana sorması lazım.
"x arkadaşım clube davet ediyor gidelim mi aşkım?"diye...
ama böyle bir teklif yok ve senden habersiz bir kadınla(tek ya da grup halinde)eğleniliyorsa,bu aldatmadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?