- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
Savunması oldu mu ful ınkar mı?
Hıcbır zaman Kabullenmedı yazmıssın kacırmısım orayı.. Sadece bu olay mı yoksa baska seyler varmıydı. Cok zor bı durum ya Allah bu surecte yardımcınız olsun
Benim aklıma da bu geldi ama face ye başka arkadaşı resim paylaşmış gibi bir yazı okudum sankibelki saçma gelecek ama, erkeklerle çekilen , yemek fotosunun bu akşam çekildiğine inanasım gelmiyor.
önceki akşamlardan, çektiği fotoyu attı size.
kız cevap vermediyse, muhtemelen telde konuştular.
bu gece birşey olup olmadığını, yarınki msjlaşmadan anlayabilirsin. ikisinide arama bence
Pfff arkadaş da kötü olunca işte insan iyice diken üstünde oluyor. Sana da geçmiş olsun kötü günler atlatmışsın pis herif bari son dakika adam olup da doğruyu söyleseymiş!! İftira atıyor demiş bir de! Hayvanım ben Gül gibi yuvamı darmadağın ettim demek koyar tabi!hmmm, oda eşini aldatıyordur, yersen hesabı göstermelik fotolar, hala aynı fikirdeyim.
bir arkadaşım, anlatmıştı. 4 erkek iş için il dışına gidiyorlar. eşleri uyanmasın diye organize plan yapmışlar.
faceden hep beraber şurdayız yemekteyiz bilmem ne.. kadınlarda yazık afiyet olsun cart curt yorum yapıyolar.
halbuki willaya, 4 tane kız getirmişler. gerisini sen düşün. herşeyi yaparlar .
yeterki minare olsun, onlar çalmayıda, kılıfına uydurmayıda çoookk iyi bilirler..
kur yapıyor resmen hayırdır ne bu samimiyet kızla bir tanışmayı denesene eğer olabiliyorsa.Arkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
Biraz daha bekle olayı tam anla onu nasıl yaptın bana da öğretArkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
Yusuf hoca kendi reklamını yapmaya utanmıyor musun? Hayrın olsa kendine olurÇok özel problemlerim vardı. Esimle, ailemle, işimle hiç hocaya inanmazdım gitmezdim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana çok etkisi oldu ve şuan iyiyim. sorununuz sorunlarınız varsa sizlerde benim gibi olun diye veriyorum yusuf hoca 012 .
hmmm, oda eşini aldatıyordur, yersen hesabı göstermelik fotolar, hala aynı fikirdeyim.
bir arkadaşım, anlatmıştı. 4 erkek iş için il dışına gidiyorlar. eşleri uyanmasın diye organize plan yapmışlar.
faceden hep beraber şurdayız yemekteyiz bilmem ne.. kadınlarda yazık afiyet olsun cart curt yorum yapıyolar.
yeterki minare olsun, onlar çalmayıda, kılıfına uydurmayıda çoookk iyi bilirler..
Naptın Kezban gııııı.....Çok özel problemlerim vardı. Esimle, ailemle, işimle hiç hocaya inanmazdım gitmezdim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana çok etkisi oldu ve şuan iyiyim. sorununuz sorunlarınız varsa sizlerde benim gibi olun diye veriyorum yusuf hoca 0543 2 .
Çok özel problemlerim vardı. Esimle, ailemle, işimle hiç hocaya inanmazdım gitmezdim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana çok etkisi oldu ve şuan iyiyim. sorununuz sorunlarınız varsa sizlerde benim gibi olun diye veriyorum yusuf hoca ...
Çok özel problemlerim vardı. Esimle, ailemle, işimle hiç hocaya inanmazdım gitmezdim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana çok etkisi oldu ve şuan iyiyim. sorununuz sorunlarınız varsa sizlerde benim gibi olun diye veriyorum yusuf hoca ...
tam kezbansın gercekten.Çok özel problemlerim vardı. Esimle, ailemle, işimle hiç hocaya inanmazdım gitmezdim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana çok etkisi oldu ve şuan iyiyim. sorununuz sorunlarınız varsa sizlerde benim gibi olun diye veriyorum yusuf hoca ...
Bir sen eksiktinÇok özel problemlerim vardı. Esimle, ailemle, işimle hiç hocaya inanmazdım gitmezdim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana çok etkisi oldu ve şuan iyiyim. sorununuz sorunlarınız varsa sizlerde benim gibi olun diye veriyorum yusuf hoca ...
Başka arkadaşına atmış fotoğrafı toplu erkek masasını bana atmadı yani kesindirhmmm, oda eşini aldatıyordur, yersen hesabı göstermelik fotolar, hala aynı fikirdeyim.
piff ah yusuf hoca ahh, ne diyim sana bilmem.
ben birebir bu işlerin içindeydim :) hatta şu ist açılan cin hastanesi vardıya, ordan iş teklifi bile almıştım :) aylık 10 bn az değildi..
yalan kuzum, yalan annem, yalan yawrum, düzeleceği varmış düzelmiş allah tarafından.
O ne demek?Nasıl yani çok şaşırdım. Hastanesi mi varmış bi de bu şeylerin? Tövbe neyse.
Ay bosver ne konusmus napmıs ogrensen de nolcaktı senı daha cok yıprtıcaktı her bı kelıme. Bosveeer sımdı gıtsın o kadına layıkıdır emınım!full inkar, aylar geçti üzerinden, kv görümce vs aldattı dedim, yeminler ediyomuş aldatmadım umuda yolculuk beni karalıyor demiş.
ben ertesi gün olayı, msjları anlatınca uyandı tabi, telinden kaldırdı web uygulamasını.
ah kafam ahh, sabredip takip etseydimya, neler konuşuyolar. yapamadım buna çok pişmanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?