Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Savunması oldu mu ful ınkar mı?

full inkar, aylar geçti üzerinden, kv görümce vs aldattı dedim, yeminler ediyomuş aldatmadım umuda yolculuk beni karalıyor demiş.

Hıcbır zaman Kabullenmedı yazmıssın kacırmısım orayı.. Sadece bu olay mı yoksa baska seyler varmıydı. Cok zor bı durum ya Allah bu surecte yardımcınız olsun

ben ertesi gün olayı, msjları anlatınca uyandı tabi, telinden kaldırdı web uygulamasını.
ah kafam ahh, sabredip takip etseydimya, neler konuşuyolar. yapamadım buna çok pişmanım..

Benim aklıma da bu geldi ama face ye başka arkadaşı resim paylaşmış gibi bir yazı okudum sanki

hmmm, oda eşini aldatıyordur, yersen hesabı göstermelik fotolar, hala aynı fikirdeyim.

bir arkadaşım, anlatmıştı. 4 erkek iş için il dışına gidiyorlar. eşleri uyanmasın diye organize plan yapmışlar.
faceden hep beraber şurdayız yemekteyiz bilmem ne.. kadınlarda yazık afiyet olsun cart curt yorum yapıyolar.
halbuki willaya, 4 tane kız getirmişler. gerisini sen düşün. herşeyi yaparlar .

yeterki minare olsun, onlar çalmayıda, kılıfına uydurmayıda çoookk iyi bilirler..

Pfff arkadaş da kötü olunca işte insan iyice diken üstünde oluyor. Sana da geçmiş olsun kötü günler atlatmışsın pis herif bari son dakika adam olup da doğruyu söyleseymiş!! İftira atıyor demiş bir de! Hayvanım ben Gül gibi yuvamı darmadağın ettim demek koyar tabi!

İnşallah konu sahibesi de benzer durumun içinde değildir ama tek başına ilk mesaj bile yeterli iken bir de yemek daveti... artık masumane bakacak hiçbir tarafı kalmadı...

Çok özel problemlerim vardı. Esimle, ailemle, işimle hiç hocaya inanmazdım gitmezdim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana çok etkisi oldu ve şuan iyiyim. sorununuz sorunlarınız varsa sizlerde benim gibi olun diye veriyorum yusuf hoca ...

Son düzenleyen: Moderatör:
kur yapıyor resmen hayırdır ne bu samimiyet kızla bir tanışmayı denesene eğer olabiliyorsa.

Biraz daha bekle olayı tam anla onu nasıl yaptın bana da öğret

Yusuf hoca kendi reklamını yapmaya utanmıyor musun? Hayrın olsa kendine olur

Kalkıp bir su alamayıp onu bile eşlerine getirten hödükler çük uğruna "Görevimiz Tehlike" moduna geçip çetrefilli planlar yapıyor. Vay be...

Naptın Kezban gııııı..... Mune de hoca arıyordu çok sevinecek bu habere

He kesin yaşanmıştır bu.

[QUOTE
tam kezbansın gercekten.

piff ah yusuf hoca ahh, ne diyim sana bilmem.

ben birebir bu işlerin içindeydim :) hatta şu ist açılan cin hastanesi vardıya, ordan iş teklifi bile almıştım :) aylık 10 bn az değildi..
yalan kuzum, yalan annem, yalan yawrum, düzeleceği varmış düzelmiş allah tarafından.

Bir sen eksiktin

Başka arkadaşına atmış fotoğrafı toplu erkek masasını bana atmadı yani kesindir

O ne demek? Nasıl yani çok şaşırdım. Hastanesi mi varmış bi de bu şeylerin? Tövbe neyse.

O ne demek? Nasıl yani çok şaşırdım. Hastanesi mi varmış bi de bu şeylerin? Tövbe neyse.

metafizik, bioenerji eğitimi aldım, bu süreç zarfında nelerle karşılaştım inanamazsın.
evet istanbulda hastanesi açıldı, 2 hafta açık kaldı ve sağlık bakanlığı tarafından kapatıldı..

gerçi kapatılsa ne olur, merdiven altı devam ediyorlar. allah ıslah etsin..

Ne eşinizin ne kızın yanona kalmamalı bence... gaz vermek istemiyorum ama okurken sinirlerim zıplatdı

Ay bosver ne konusmus napmıs ogrensen de nolcaktı senı daha cok yıprtıcaktı her bı kelıme. Bosveeer sımdı gıtsın o kadına layıkıdır emınım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…