Hala yazıştıklarını bilmiyordum. Kız kendiliğinden mi yazıyor yoksa eşinizin yazdıklarına kısa kısa cevap mı veriyor bilmiyorum. Ama haklıyken haksız duruma düşmemek için biraz sakin olmaya çalışın. Eşini arayacaksınız, kızı arayacaksınız ne diyeceksiniz? Karşınıza nasıl insanlar çıkacak bilemezsiniz ki? Başınıza bela olabilirler.
Seni ilgilendiren kocan onunla evlisin anca onun haddini bildirebilirsin.
Yani diyorsun ki kocasının yanında arayayım artık öldürürse iyi olur mu?
Yok artık neyse sizbilirsiniz yarın haberlerde okuyum vah vah etmeyiz sakın gaz veren arkadaşlarEvet gelsin kocamı da eşini de öldürsün ACIYAMAM. HERKES KENDİ PİSLİĞİNDE BOĞULSUN.
Ya diyelim suçlu hatta o baştan çıkardı ben gene kocama bakarım baştan çikmayacak arkadaş!Kadinin sucu yok bence ortada bi iliski varsa hatta bunu kadin baslattiysa bile yok .
Kocasi evden cikinca evli oldugunu unutmuycak
Gözümden kaçmış , pardon ! E bu saatten sonra yapılacak olan belli o zaman .önce bi kürekle dal lütfen ...Yemek daveti yeterli değil mi ?
Buluşma ayarlanmasını bekleyemem belki buluşuyorlar şuan benim haberim yok yani kanıt bekleyemem farklı şehirlerdeyiz
Şöyle yapacağım eşim akşam gelince yazışma çıktılarını gösterip boşanıyoruz diyeceğim sonra daha bitmedi diyip kızı da arayıp konuşup eşini isteyeceğim vermez tabi ama eşinin telefonu bende elimde yazışma çıktıları da var hayatınızı zehir edeceğim diyecem.
Bir daha bakalım ikisi de birilerine yanaşıyor mu.
Aynen öfkeli o şuan ama sağ sağlim kafayla düşünemiyorCanim sen ne inatcisin hala cikti aramak diyosun.
Bi sakin lutfen bekle yazissinlar okadar yazisma bulusmayla neticelenirse gir devreye
Belki arkadas oldular hani yemege davet etti ya belki seni eside cagiricaklar ?
Utanma sonunda
Ya ben başka bir dünyada mı yaşıyorum bilmiyorum.
Kadınla resmen flörtleşiyorlar- sohbet muhabbet.
Kadının yaptığı yanına niye kar kalsın benim eşimden geçer başka bir eşe dadanır ayıp değil mi herkesin yuvası var.
Kızda evliymiş demekŞöyle yapacağım eşim akşam gelince yazışma çıktılarını gösterip boşanıyoruz diyeceğim sonra daha bitmedi diyip kızı da arayıp konuşup eşini isteyeceğim vermez tabi ama eşinin telefonu bende elimde yazışma çıktıları da var hayatınızı zehir edeceğim diyecem.
Bir daha bakalım ikisi de birilerine yanaşıyor mu.
Evet gelsin kocamı da eşini de öldürsün ACIYAMAM. HERKES KENDİ PİSLİĞİNDE BOĞULSUN.
Kapatma sana kapat demiyoruz sadece bir kaç gün daha sessiz kal yorgunum hastayım de geçiştir eşini ama takipte kal bugün gelecek eşin bişey varsa daha samimi konuşmalar bugünlerde olur gece telefonu al watsapi tekrar sil yükle bak bakalim silinen konuşmalar çıkacakmı sonra yaparsın yapacağını diyoruz ama sen iyi değilsin şuan sakın dusunemiyorsunArkadaşlar kızda da suçu nasıl aramıyorsunuz.
Ben kocamı rezil edeyim, kız öyle kalsın ne bilim konuşmayı kimin başlattığını kızın arayıp aramadığını.
KOCAM ZATEN SUÇLU KIZ DA SUÇSUZ DEĞİL AMA.
SESSİZ SEDASIZ KAPATAMAM KONUYU.
O da onu istiyor zatenKadından hıncını alacaksanda kocasını sakın arama. Ölümüne sebep olabilirsin taşıyabilecek misin o yükü.
Tamam kadını korkut bağır çağır ama kocasını asla arama
Arkadaşlar kızda da suçu nasıl aramıyorsunuz.
Ben kocamı rezil edeyim, kız öyle kalsın ne bilim konuşmayı kimin başlattığını kızın arayıp aramadığını.
KOCAM ZATEN SUÇLU KIZ DA SUÇSUZ DEĞİL AMA.
SESSİZ SEDASIZ KAPATAMAM KONUYU.
Kadinin sucu yok bence ortada bi iliski varsa hatta bunu kadin baslattiysa bile yok .
Kocasi evden cikinca evli oldugunu unutmuycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?