- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Kusura bakmayın ama büyük konuşuyorsunuz.
Zaten diğer yorumumu okuduysanız ben de aynı şeyi söyledim.Biraz bekleyin ispatlayın diye.
Eğer varsa böyle bir ilişki ,flört o zaman kadın da erkek kadar suçludur. Konuşmasın, cevap vermesin,evliyse anneyse sorumluluklarını bilsin. Çocuklarından utansın. Adama zaten söylenecek söz dahi yok.
Millet burda kendi komikli hikayesini paylaşmaktan konu sahibinin konusunu karmakarışık etmiş. Hala yazık kıza, kocan tek suçlu diyen var, çünkü okuyamamışlar bu kadar sayfayı. Kadın da evli ve çocuklu, resmen karşılıklı flörtleşmişler. He iş yemeği he. Sizin kocanız da yazışırsa bir gün biriyle -Allah korusun- o zaman bu genişliğinizi gösterin.
Konu sahibi öfkeyle oturup zararla kalkma. Biraz daha sabret elinde kanıt yok. Elinde kanıt olduğu an kocanın telefonundan kızı uzun uzun çaldırırsın. Mesela gece yarısı. Kızın kocası da salak değil herhalde bu işin peşine düşer. Onun da bu ahlaksızlığı bilmeye hakkı var. Kendi kocasının tepkisini senin kocanla flörtleşirken düşüncekti, onu düşünmesi gereken sen değilsin.
Buyuk mu ? Ben diyorum ki tek tarafin istemesi degil iki tarafinda istemesi lazim istemeyen insani kimse yoldan cikaramaz . Kadin icinde ayni erkek icinde ayni.
Burda suan suclu kimse yok belki masum bisey belki ihanet hersey varsayim benzetme yorma .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatilmak-mi.993703/page-51#post-50442459 son mesajinda is icin yemek tek sen gel demis . Sirketten digerleri grlmesin bu is yemegine birlikte gidelim ben bunu anladim
Romantizm kokan mumlar esliginde sarap tokusturmacali agizda kirmizi gulli dansli bisey degil .
Gorucez :)
aldatma degil. flortleşme gibi de diyebilirsin ama bence kızın bir soruınu vardı eşinde ona abilik yapıp bir iki fikir verdi.Arkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
Millet burda kendi komikli hikayesini paylaşmaktan konu sahibinin konusunu karmakarışık etmiş. Hala yazık kıza, kocan tek suçlu diyen var, çünkü okuyamamışlar bu kadar sayfayı. Kadın da evli ve çocuklu, resmen karşılıklı flörtleşmişler. He iş yemeği he. Sizin kocanız da yazışırsa bir gün biriyle -Allah korusun- o zaman bu genişliğinizi gösterin.
Konu sahibi öfkeyle oturup zararla kalkma. Biraz daha sabret elinde kanıt yok. Elinde kanıt olduğu an kocanın telefonundan kızı uzun uzun çaldırırsın. Mesela gece yarısı. Kızın kocası da salak değil herhalde bu işin peşine düşer. Onun da bu ahlaksızlığı bilmeye hakkı var. Kendi kocasının tepkisini senin kocanla flörtleşirken düşüncekti, onu düşünmesi gereken sen değilsin.
Suan sıze ' komıklı' gelmıs olabılır ama suan anlattıgımız ıcın komık oldu.bız de madurlugumuzu yazdık. Konuyla alakasız bısı konusmadık. Ayrıca 'Kocan suclu' dıyenler , mesajları okumadan dememıstır merak etmeyın sız.
Ya siz ciddi misiniz şirketi ekip beraber yemek yiyelim demiş.
Ya ben çok fesatım sanırım canım kocam ya bi arkadaşı var onu da elinden almayım gezsin tozsun aslanım haklısınız.
Aslında goz ucuyla okudum algılayamadım dısardaydım. Ay ne detaycısınız sız korktum sızdenOkuyamadım son durum ne diye sizin yazmanız da çok ilginç olmuş neyse :)
Adam zaten konusmalari siliyo buna ragmen niye tek bir askim cicegim bocegim yok ?
Canim bile yok yahu
Ufkum genis sukur dar degil gerekirse gosteririz merak etme :)
Kendi yazdiginizi okumadan mi yaziyosunuz ?
Adam zaten konusmalari siliyo buna ragmen niye tek bir askim cicegim bocegim yok ?
Canim bile yok yahu
Ufkum genis sukur dar degil gerekirse gosteririz merak etme :)
Niye kadın orda Kınaye yapmış bizde böyle durulan normal karşılanması eşi böyle birseyi normal bulmazken kadının normallestirmesini beklemeniz hataKendi yazdiginizi okumadan mi yaziyosunuz ?
Bi erkek bi kadın olunca illa ki seks mi olmalı diyorsunuz aldatmak için illa ki seks mi gerek düşüncesiyle de aldatabilir yalan söyleyerek te aldatmış olmuyo muKendi yazdiginizi okumadan mi yaziyosunuz ?
Aslında goz ucuyla okudum algılayamadım dısardaydım. Ay ne detaycısınız sız korktum sızden
Ne yaziyo okuyunYok nerede yanlışım var söyleyin lütfen.
Bi erkek bi kadın olunca illa ki seks mi olmalı diyorsunuz aldatmak için illa ki seks mi gerek düşüncesiyle de aldatabilir yalan söyleyerek te aldatmış olmuyo mu
Ben bu tarz konularla sucu hep evli olan erkekte arardim. Tamam kocasi rezil konu sahibinin. Ama kadin evli. Ben olsam sirf evli oldugu icin o da kocasini kandirdigi icin kocasi billsin isterdim. Cunku konu sahibi ne duruma dustuyse su an kadinin kocasi da o durumda. O flortlesirken korkmuyor tamam ama konu sahibi arkadas cok sinirlisin öldürmek kesmek falan diyosun sakin ol lutfen aşırılık korkunc sonuclar dogurur.
Anladım siz yemeğe takmış durumda siniz ama yemeğe 10 kisi de gitseler farketmez mesele yemek değil sadece... eşinin haberi yok böyle bi "arkadaşlıktan "Ama suan daha yalan yokki
Yemege gidilmedi dolayisiyla ese 10 kisi gittik demedi derse yalan olur
Anladım siz yemeğe takmış durumda siniz ama yemeğe 10 kisi de gitseler farketmez mesele yemek değil sadece... eşinin haberi yok böyle bi "arkadaşlıktan "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?