- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
Hahahahah erkekler de okumaz zaten o kadar mesaji kafalari almaz o kadar eksiniO okulu bitirdi diye misilleme yapayım demedim :) çok istiyordum okumayı ama aşk baskın geldi evlendim :) eşim okulu bitirdi ,çocuklar da hale yola geldi ,dedim edda hedeflerine yürü :) bizim kiskancligimizin alakası tam olarak güzellikle ilgili . Ne o ne ben tahammül edemiyorduk yabancı gözlere :) sonra büyüdük. .birbirimize guvenimiz tam .telde de şifre yok bazen eşimin telefonundan kendi telefonumu arayıp buluyorum. Nerde olduğunu bile unutuyorum .konuşmaları da silmem .o da silmez ama kimse kimsenin telefonuna da bakmaz .çünkü adam 7/24 dibimde sayılır .babasıyla birlikte çalışıyo .iş çıkışı direkt eve geliyo .he benim için whatsapp web indirmisse de geçmiş olsun .o kadar mesajı takip etmek kolay değil :)
Haklısın.. mutsuz evlılıgı yurutmek ıcın hayat cok kısa!Kocasıyla mutsuzsa boşanır , biz de boşanırız mutlu mesut yaşarlar.
İkimizi salak yerine koymazlar en azından.
Kendi telefonunuza yapamiyormusunuz whatsapp wepi sadece bilgisayara mi oluyorSürekli açık değil iş yerindeyim. Yazıp siliyor öyle yakaladım.
Coookkk teşekkür ederim. Gerçekten zordu ama geçti gitti .aynen öyle okuma cesaretini de gösteremez :) inme iner çok sabırsız :) insallah senin de çok güzel bir evliligin olsun.Hahahahah erkekler de okumaz zaten o kadar mesaji kafalari almaz o kadar eksinionlarin vatsap konusmlari bizimkinden coook farkli cok okudum zamaninda :) sizin kari-koca msallahiniz var o zaman Allah nazarlardan korusun zor donemı atlatmıssınız
Amaaannn ben uğraşamam valla : ) iş iş iş kusasım geldi artık ..Sımdı burdakı tum bayanlar watsap webı uygululayacak eslerıne . Suphenız yoksa meraktan Yapmayın !
Sürekli açık değil iş yerindeyim. Yazıp siliyor öyle yakaladım.
Bızde de guven olustu sukur ya. Bebegımız d var artık hersey yolunda. Onlar da zamanında yasanması gereken seylerdı yasandı bıttı. kıskanclık da yapı meselesı olene kadar benımle gıdecek. Napıyım :) tesekkurlerCoookkk teşekkür ederim. Gerçekten zordu ama geçti gitti .aynen öyle okuma cesaretini de gösteremez :) inme iner çok sabırsız :) insallah senin de çok güzel bir evliligin olsun.
Bızden gecmıs hahahahAmaaannn ben uğraşamam valla : ) iş iş iş kusasım geldi artık ..
Normal arkadaşlık değil. Eşim öyle olsa bana söylerdi. Flört edip durmadan silmezdi yazışmalarını.
Ben çevresinde işteki kızları da bilirim bunun adını mesela hiç duymamıştım.
1. Madde tam erkek agzı olmus. Wow1. Akşam kocanın yüzüne çarpacaksın konuşmaları. İş arkadaşıyız yanlış anlamışsın beni takip mi ediyosun hasta mısın güvenmiyo musun bana, o kadın evli ve çocuğu var biz sadece arkadaşız nolmuş deli misin sen diyerek üste çıkacak.
2.şok olup hatalıyım evet mesafeli olmalıydım ama kötü niyetli değilim özür dilerim diyecek ve gönül alma çabaları olacak. Siz affedeceksiniz ama bir daha da tam güvenemeyeceksiniz eşinize. Eşiniz de nasılsa affetti diyerek bir süre sonra allah korusun başka bir telefon hattı vs alarak başkalarıyla flörtleşmeye devam edecek.
3.ya da hakikaten aklını başına devşirecek.
4.takipte kalıp bir şeyleri netleştirip acabasız keşkesiz boşanacaksın.
(Elindeki verilerle sinir anıyla vs. değil mevcut bilgilerle gerçekten boşanabileceksen tamam , öyleyse akşam yüzleş kocanla.)
Kk da anlatılan kocişlerden derledim1. Madde tam erkek agzı olmus. Wow
Sımdı burdakı tum bayanlar watsap webı uygululayacak eslerıne . Suphenız yoksa meraktan Yapmayın !
Kadin kuyruk salladi mi adam mi kostu hatta iliski bile var mi bilmiyoruz ki ? Askim sevgilim diye bi yazi yok kucuk hanim var !???
Kadin birak kuyrugu cirilciplak soyunup kendini sallasa erkek kalkip gitmesi gerek . Ac gibi atlamiycak
1. Akşam kocanın yüzüne çarpacaksın konuşmaları. İş arkadaşıyız yanlış anlamışsın beni takip mi ediyosun hasta mısın güvenmiyo musun bana, o kadın evli ve çocuğu var biz sadece arkadaşız nolmuş deli misin sen diyerek üste çıkacak.
2.şok olup hatalıyım evet mesafeli olmalıydım ama kötü niyetli değilim özür dilerim diyecek ve gönül alma çabaları olacak. Siz affedeceksiniz ama bir daha da tam güvenemeyeceksiniz eşinize. Eşiniz de nasılsa affetti diyerek bir süre sonra allah korusun başka bir telefon hattı vs alarak başkalarıyla flörtleşmeye devam edecek.
3.ya da hakikaten aklını başına devşirecek.
4.takipte kalıp bir şeyleri netleştirip acabasız keşkesiz boşanacaksın.
(Elindeki verilerle sinir anıyla vs. değil mevcut bilgilerle gerçekten boşanabileceksen tamam , öyleyse akşam yüzleş kocanla.)
Kusura bakmayın ama büyük konuşuyorsunuz.
Zaten diğer yorumumu okuduysanız ben de aynı şeyi söyledim.Biraz bekleyin ispatlayın diye.
Eğer varsa böyle bir ilişki ,flört o zaman kadın da erkek kadar suçludur. Konuşmasın, cevap vermesin,evliyse anneyse sorumluluklarını bilsin. Çocuklarından utansın. Adama zaten söylenecek söz dahi yok.
Suan sıze ' komıklı' gelmıs olabılır ama suan anlattıgımız ıcın komık oldu.bız de madurlugumuzu yazdık. Konuyla alakasız bısı konusmadık. Ayrıca 'Kocan suclu' dıyenler , mesajları okumadan dememıstır merak etmeyın sız.Millet burda kendi komikli hikayesini paylaşmaktan konu sahibinin konusunu karmakarışık etmiş. Hala yazık kıza, kocan tek suçlu diyen var, çünkü okuyamamışlar bu kadar sayfayı. Kadın da evli ve çocuklu, resmen karşılıklı flörtleşmişler. He iş yemeği he. Sizin kocanız da yazışırsa bir gün biriyle -Allah korusun- o zaman bu genişliğinizi gösterin.
Konu sahibi öfkeyle oturup zararla kalkma. Biraz daha sabret elinde kanıt yok. Elinde kanıt olduğu an kocanın telefonundan kızı uzun uzun çaldırırsın. Mesela gece yarısı. Kızın kocası da salak değil herhalde bu işin peşine düşer. Onun da bu ahlaksızlığı bilmeye hakkı var. Kendi kocasının tepkisini senin kocanla flörtleşirken düşüncekti, onu düşünmesi gereken sen değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?