Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hahahahah erkekler de okumaz zaten o kadar mesaji kafalari almaz o kadar eksini onlarin vatsap konusmlari bizimkinden coook farkli cok okudum zamaninda :) sizin kari-koca msallahiniz var o zaman Allah nazarlardan korusun zor donemı atlatmıssınız

Sımdı burdakı tum bayanlar watsap webı uygululayacak eslerıne . Suphenız yoksa meraktan Yapmayın !

Coookkk teşekkür ederim. Gerçekten zordu ama geçti gitti .aynen öyle okuma cesaretini de gösteremez :) inme iner çok sabırsız :) insallah senin de çok güzel bir evliligin olsun.

1. Akşam kocanın yüzüne çarpacaksın konuşmaları. İş arkadaşıyız yanlış anlamışsın beni takip mi ediyosun hasta mısın güvenmiyo musun bana, o kadın evli ve çocuğu var biz sadece arkadaşız nolmuş deli misin sen diyerek üste çıkacak.

2.şok olup hatalıyım evet mesafeli olmalıydım ama kötü niyetli değilim özür dilerim diyecek ve gönül alma çabaları olacak. Siz affedeceksiniz ama bir daha da tam güvenemeyeceksiniz eşinize. Eşiniz de nasılsa affetti diyerek bir süre sonra allah korusun başka bir telefon hattı vs alarak başkalarıyla flörtleşmeye devam edecek.

3.ya da hakikaten aklını başına devşirecek.

4.takipte kalıp bir şeyleri netleştirip acabasız keşkesiz boşanacaksın.

(Elindeki verilerle sinir anıyla vs. değil mevcut bilgilerle gerçekten boşanabileceksen tamam , öyleyse akşam yüzleş kocanla.)

Coookkk teşekkür ederim. Gerçekten zordu ama geçti gitti .aynen öyle okuma cesaretini de gösteremez :) inme iner çok sabırsız :) insallah senin de çok güzel bir evliligin olsun.
Bızde de guven olustu sukur ya. Bebegımız d var artık hersey yolunda. Onlar da zamanında yasanması gereken seylerdı yasandı bıttı. kıskanclık da yapı meselesı olene kadar benımle gıdecek. Napıyım :) tesekkurler

Normal arkadaşlık değil. Eşim öyle olsa bana söylerdi. Flört edip durmadan silmezdi yazışmalarını.
Ben çevresinde işteki kızları da bilirim bunun adını mesela hiç duymamıştım.

Canım konunu takip ediyorum.Yaşadığın şeyler gerçekten çok zor.Allah yardımcın olsun.Yanlış kararlar alıp haklıyken haksız konumuna düşme.Eğer takipte kalacaksan nette arattığın içeriklerin geçmişini silmeyi unutma asla belki eşin bilgisayar başındayken görebilir onları.Eşine yazan o kadına suç bulamayanları anlayamıyorum.Kadın resmen aranıyor.Kesinlikle eşin gibi o da suçlu.Üstelik evli ve çocuğu varmış yazık gerçekten böyle iğrenç insanlar yüzünden sürekli diken üzerinde, tetikte duruyoruz.Allah bildiği gibi yapsın, ıslah etsin inşallah böylelerini.

Kadının eşine haber vermeden önce elinizde daha çok delil olsun bence.Çünkü adam size inanmayabilir.Karısına toz kondurmayabilir üstüne bir de sizi suçlu çıkarabilir.Aman dikkat edin.Eğer bir davet yemek vs herhangi bir yerde basmayı düşünüyorsanız kadının eşine de yazışmaları gösterip beraber gidin.Eğer sizin yuvanız sarsılacaksa bırakın onların yuvaları da sarsılsın.Kadın kesinlikle masum değil, kur yapıyor resmen eşinize.Belki kadının eşi de çok rahat bir adamdır.Belki o da bizi şoke edecektir bilemeyiz.Sabırlı ol ve pusuda kal bence canım.Boşanmayı göze alabilir misin bunu düşün.Eğer yapamam dersen muhabbetlerinin ilerlemesine izin vermeden göster onlara gününü.

Üyenin birisi şey demiş eğer eşi kadını öldürürse o yükü nasıl kaldıracaksınız.O sizin probleminiz değil onu bırakın eşinize yazan kadın düşünsün.Böyle pislik insanları sen çevremizden uzak tut Yarabbim.İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur canım senin ve çocuğun için.

1. Madde tam erkek agzı olmus. Wow

Millet burda kendi komikli hikayesini paylaşmaktan konu sahibinin konusunu karmakarışık etmiş. Hala yazık kıza, kocan tek suçlu diyen var, çünkü okuyamamışlar bu kadar sayfayı. Kadın da evli ve çocuklu, resmen karşılıklı flörtleşmişler. He iş yemeği he. Sizin kocanız da yazışırsa bir gün biriyle -Allah korusun- o zaman bu genişliğinizi gösterin.
Konu sahibi öfkeyle oturup zararla kalkma. Biraz daha sabret elinde kanıt yok. Elinde kanıt olduğu an kocanın telefonundan kızı uzun uzun çaldırırsın. Mesela gece yarısı. Kızın kocası da salak değil herhalde bu işin peşine düşer. Onun da bu ahlaksızlığı bilmeye hakkı var. Kendi kocasının tepkisini senin kocanla flörtleşirken düşüncekti, onu düşünmesi gereken sen değilsin.

Kadin kuyruk salladi mi adam mi kostu hatta iliski bile var mi bilmiyoruz ki ? Askim sevgilim diye bi yazi yok kucuk hanim var !???

Kadin birak kuyrugu cirilciplak soyunup kendini sallasa erkek kalkip gitmesi gerek . Ac gibi atlamiycak

Kusura bakmayın ama büyük konuşuyorsunuz.

Zaten diğer yorumumu okuduysanız ben de aynı şeyi söyledim.Biraz bekleyin ispatlayın diye.
Eğer varsa böyle bir ilişki ,flört o zaman kadın da erkek kadar suçludur. Konuşmasın, cevap vermesin,evliyse anneyse sorumluluklarını bilsin. Çocuklarından utansın. Adama zaten söylenecek söz dahi yok.

Biz böyle arkadaşlıklar kuracak kadar modern bir aile değiliz. Yani arkadaşımdı cart curt yapamaz. Benim için yeterli iltifat edip yemeğe davet etmesi.

Teşekkürler. Benim elimdekilerin bana yettiğini düşünüyorum tuttup aşkımlı canımlı evreye geçmelerini bekleyemem.

Suan sıze ' komıklı' gelmıs olabılır ama suan anlattıgımız ıcın komık oldu.bız de madurlugumuzu yazdık. Konuyla alakasız bısı konusmadık. Ayrıca 'Kocan suclu' dıyenler , mesajları okumadan dememıstır merak etmeyın sız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…