Kendi whatsappın üzerine kuramazsın o yüzden harici pc gerekiyor.Whats app web için illa ki pc veya tablet vs mi lazım arkadaşlar ?
bekle takipde kal bişi varsa yakalarsınBana karşı da çok kibar ama benim hoşlanmadığımı bildiği için karşı cinsle normalde hep mesafelidir yani bunu görsem kıyamet kopacağını bilir.
O yüzden bana göre de resmen flörtleşiyor ya şaka gibi.
Bunda bu aldatma yok gereksiz laubali var fazla tepki vermissinizArkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
aynen hayatım ya insan herşeye göz yumabiliyor ama aldatmaya tahammül edemiyor , bikere yapan zaten bidaha niye yapmasın , bi ölen bide giden güven geri gelmiyor. aslında herşey kadında bitiyor biliyormusun , kadınlar yüz vermese evli olduğunu bildiği halde ikinci kadın olmayı kendine layık görmese bu kadar aldatmalar olmaz. bizde karışlaştık böyle durumlarla bekarken evli olupta yazılanlarıda gördük ama açık kapı bırakmazsan , üstüne bide köteği gösterirsen hiçbir cesaret bulamaz yaklaşamaz bile net.Sorma yahu, ben direk kapıyı gösteririm hiç gelemem bu tarz konulara. Israrla bırakmıyor peşimi konu da bu. Çok sağol canım gerçekten bana bile sevgilisi olup yazan da evli olup yazan da var bir sürü. Çivisi çıkmış dünyanın...
Bu kızdan başka kaç haftadır hiç mesaj yok ki işin garibi o zaten. Sürekli bulunduğu iş ortamı da değil bu haftada bir gittiği bir iş yeri hangi ara bu samimiyet sonuçta.İş ortamında böyle gereksiz samiyetler oluyor bence çok takmayın ama kontrol edin ben hayatta şu w.up webi kurmam aldatıyorsa çıkar elbet saçma sapan her mesaja o mu bu mu diye düşünemem
Teşekkürler.Aile içinde olduğu zaman suç olmuyor. Hukuk davalarında delil olarak sunabilirsiniz.
Bunu hiç düşünmemiştim olabilir.Belki silmemiştir de o konuşmayı başka bir yerden yapmışlardır öncesinde (ne bileyim yüz yüze, telefonda ya da normal sms ile), sonra wsp tan devam etmişlerdir belki. Bu da olabilir bence.
evlilikte durum farklı olabilir , bir avukata danışmak lazım. normalde herhangi biri için ses kaydı almak , pc görüntüsü almak kişisel hayata müdahale olduğu için suç , delil sayılmaz..Suç diye biliyorum
Evet kafayı sıyırmadan önce son çıkış avukat
Şuan 2 cümle ile birşey yapamam, ne ailem anlar ne çevrem.Tüm evliliğin boyunca güvensizlik yaşayacaksın. Affettin sansanda unutamazsın. Hep bir soru işaretiyle yaşamaktansa tamamen kurtul.
İş ortamında böyle gereksiz samiyetler oluyor bence çok takmayın ama kontrol edin ben hayatta şu w.up webi kurmam aldatıyorsa çıkar elbet saçma sapan her mesaja o mu bu mu diye düşünemem
iş yerine git bir ortamı kolacan et kıza bak orada aynı ortamda bulun senin yanında nasıllar birazdaha takip et esini. sonrası sana kalmısHayır kadınlarla mesafelidir. Burada resmen flörltleşme çabası var hayır kız da sosyal medyada benimle boy boy fotolarını görüyor şeref yoksunu.
Arkadaşlar ben bunların bilgisayardan ekran görüntüsünü alsam delil olur mu mahkemeye ?
Yoksa suç mu olur ? Bilen var mı ben yine de kayıt altına alıyorum ne olur ne olmaz
Ekran görüntülerini al da, bir sakin ol henüz ortada aldatma yok, Sessiz bekliycem diye adamı keseyim deme :)Arkadaşlar ben bunların bilgisayardan ekran görüntüsünü alsam delil olur mu mahkemeye ?
Yoksa suç mu olur ? Bilen var mı ben yine de kayıt altına alıyorum ne olur ne olmaz
Ceza davalarında bu tür şeyler kesinlikle suç olarak kabul ediliyor ve hakim suç duyurusunda bulunuyor savcılığa. Özel hayatın gizliliğini ihlal etmekten. Ancak eşler arası olunca bunlar (ses kaydı, kamera kaydı, yazışma dökümleri vs.) hakim delil olarak kabul ediyor. İçiniz rahat olsun.Teşekkürler.
maşallahhhh baya rahatsınızz. benim eşime bi kız ne yedin diye soracak afiyet olsun yazacak ben abartıyor olacam , ben bunları sevgililik dönemimde konuşuyodum eşimle bugün ne yedin diye. konu sahibini üzmek istemiyorum daha fazla konuşup , bu kadar genişlikte pes.Bunda bu aldatma yok gereksiz laubali var fazla tepki vermissiniz
Şuan 2 cümle ile birşey yapamam, ne ailem anlar ne çevrem.
Olayın genişlemesini bekliyorum.
Genişlemezse yine yüzüne vuracağım tabiki.
Hanım efendi gereksiz samimiyet var aldatma göremedim ben böyle durumda da eşinizle konuşursunuz gereksiz samimiyeti keser.maşallahhhh baya rahatsınızz. benim eşime bi kız ne yedin diye soracak afiyet olsun yazacak ben abartıyor olacam , ben bunları sevgililik dönemimde konuşuyodum eşimle bugün ne yedin diye. konu sahibini üzmek istemiyorum daha fazla konuşup , bu kadar genişlikte pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?