Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bekle takipde kal bişi varsa yakalarsın
suan ortaya cıkarırsan devam edemez saklar
o zamanda sızde hep bi acaba kalır

Bunda bu aldatma yok gereksiz laubali var fazla tepki vermissiniz

aynen hayatım ya insan herşeye göz yumabiliyor ama aldatmaya tahammül edemiyor , bikere yapan zaten bidaha niye yapmasın , bi ölen bide giden güven geri gelmiyor. aslında herşey kadında bitiyor biliyormusun , kadınlar yüz vermese evli olduğunu bildiği halde ikinci kadın olmayı kendine layık görmese bu kadar aldatmalar olmaz. bizde karışlaştık böyle durumlarla bekarken evli olupta yazılanlarıda gördük ama açık kapı bırakmazsan , üstüne bide köteği gösterirsen hiçbir cesaret bulamaz yaklaşamaz bile net.

İş ortamında böyle gereksiz samiyetler oluyor bence çok takmayın ama kontrol edin ben hayatta şu w.up webi kurmam aldatıyorsa çıkar elbet saçma sapan her mesaja o mu bu mu diye düşünemem
Bu kızdan başka kaç haftadır hiç mesaj yok ki işin garibi o zaten. Sürekli bulunduğu iş ortamı da değil bu haftada bir gittiği bir iş yeri hangi ara bu samimiyet sonuçta.

Belki silmemiştir de o konuşmayı başka bir yerden yapmışlardır öncesinde (ne bileyim yüz yüze, telefonda ya da normal sms ile), sonra wsp tan devam etmişlerdir belki. Bu da olabilir bence.
Bunu hiç düşünmemiştim olabilir.

Evet kafayı sıyırmadan önce son çıkış avukat

Tüm evliliğin boyunca güvensizlik yaşayacaksın. Affettin sansanda unutamazsın. Hep bir soru işaretiyle yaşamaktansa tamamen kurtul.

Eski konularına baktım da bu sevgilim diye anlattığınız adam şimdiki kocanız değil mi? Öyleyse zamanında internetten rus kızlara yazmış, siz yanında da olsanız dışardayken güzel kızlar gelip geçerken onlara bariz bakıyormuş, siz her ne kadar güzel bir kadın da olsanız sürekli ojeli rujlu topuklu vs olmanızı bekliyormuş. Cinsel hayatınız da pek parlak değilmiş eşinizin o anda sert olması ve küfürlü konuşması sizi rahatsız ediyormuş.

Canım vallahi üzüldüm bu konularda anlattığın adam bana güven vermedi belki bu sorunları aşmışsındır ama adam belli ki flörtöz biri, güzele bakmaktan güzelle muhabbet etmekten vs hoşlanıyor. Sen değil hiçkimse kendi istemedikten sonra onu terbiye edemez.

Tüm evliliğin boyunca güvensizlik yaşayacaksın. Affettin sansanda unutamazsın. Hep bir soru işaretiyle yaşamaktansa tamamen kurtul.
Şuan 2 cümle ile birşey yapamam, ne ailem anlar ne çevrem.
Olayın genişlemesini bekliyorum.
Genişlemezse yine yüzüne vuracağım tabiki.

İş ortamında böyle gereksiz samiyetler oluyor bence çok takmayın ama kontrol edin ben hayatta şu w.up webi kurmam aldatıyorsa çıkar elbet saçma sapan her mesaja o mu bu mu diye düşünemem

Kız yüz verse devamı gelecek gibi ama Bibi, bilemedim yorumunu okuyunca

Hayır kadınlarla mesafelidir. Burada resmen flörltleşme çabası var hayır kız da sosyal medyada benimle boy boy fotolarını görüyor şeref yoksunu.
iş yerine git bir ortamı kolacan et kıza bak orada aynı ortamda bulun senin yanında nasıllar birazdaha takip et esini. sonrası sana kalmıs

Arkadaşlar ben bunların bilgisayardan ekran görüntüsünü alsam delil olur mu mahkemeye ?
Yoksa suç mu olur ? Bilen var mı ben yine de kayıt altına alıyorum ne olur ne olmaz

alın ama Allah korusun mahkemeye giderse iş bu uygulamadan bahsetmeden telefondan direkt ekran görünrüsü aldığınızı söylersiniz o yüzden görüntüleri çekerken bilgisayardan çekildiği belli olmasın dikkat edin

Arkadaşlar ben bunların bilgisayardan ekran görüntüsünü alsam delil olur mu mahkemeye ?
Yoksa suç mu olur ? Bilen var mı ben yine de kayıt altına alıyorum ne olur ne olmaz
Ekran görüntülerini al da, bir sakin ol henüz ortada aldatma yok, Sessiz bekliycem diye adamı keseyim deme :)

Ceza davalarında bu tür şeyler kesinlikle suç olarak kabul ediliyor ve hakim suç duyurusunda bulunuyor savcılığa. Özel hayatın gizliliğini ihlal etmekten. Ancak eşler arası olunca bunlar (ses kaydı, kamera kaydı, yazışma dökümleri vs.) hakim delil olarak kabul ediyor. İçiniz rahat olsun.

Bunda bu aldatma yok gereksiz laubali var fazla tepki vermissiniz
maşallahhhh baya rahatsınızz. benim eşime bi kız ne yedin diye soracak afiyet olsun yazacak ben abartıyor olacam , ben bunları sevgililik dönemimde konuşuyodum eşimle bugün ne yedin diye. konu sahibini üzmek istemiyorum daha fazla konuşup , bu kadar genişlikte pes.

Şuan 2 cümle ile birşey yapamam, ne ailem anlar ne çevrem.
Olayın genişlemesini bekliyorum.
Genişlemezse yine yüzüne vuracağım tabiki.

O zaman biraz daha sessiz kal, ekmek çıkar eğer beklersen. Yüz veren bir kız çıkarsa net delil elde edersin.

Hanım efendi gereksiz samimiyet var aldatma göremedim ben böyle durumda da eşinizle konuşursunuz gereksiz samimiyeti keser.

neticede kıza karsı konusma bicimi evli veya iliskisi olan bir erkege yakısmayacak cinsden sacma bir samimiyet ve rahatsız edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…