Aldatılmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O zaman biraz daha sessiz kal, ekmek çıkar eğer beklersen. Yüz veren bir kız çıkarsa net delil elde edersin.
Herkes sizin esinizle sevgili lik zamanı gibi muhabbet etmesinden pay çıkarmanız yangına körükle gitmektir

niye yazışmanın ilerisi oldu mu bu saaate kadar.

Kız sakın sakın söyleme . söylersen ne olacak biliyor musun

itiraz edecek , inkar edecek, seni ikna edecek biirşey olmadığına. senin de hep içinde kalacak.

Ben olsan bir kaç gün daha izlerdim

ya da hiç su bulanmadan kapansın istiyorsan hemen söyleyeceksin.

Evet aynı kişi, o rus kız olayı açıklığa kavuştu; Yazışan kişi sürekli kievde akşam dışarı davet ediyordu kızları bir mekana ama benim eşim o tarihlerde türkiyedeydi. Kendisinin olmadığını fake profil olduğunu vs söyledi atlattık. Çünkü arkasından aynı şekilde girmese bile şifreyi değiştirmiştim aynı mesajlar geliyordu.

Yatak olayı da çözüldü diğer olaylar da aslında bana bir paravan mı yaptım bilmiyorum herşey o kadar yerli yerine oturdu ki istemediğim özellikleri törpüledi daha iyi daha insancıl daha sahiplenici olmuştu.
İltifatlar eder, sevgi sözcükleri eksilmezdi.
Bilemiyorum bu yüzden anlam veremiyorum. Bana bu kadar mükemmel ilişki imajı çizip kendi ağzı ile de söyler bunu nasıl yapar aklım almıyor gerçekten

Eşinize bayanlarla gereksiz samimiyeti kesmesinizi söylersiniz esin olarak hoşlanmıyorum gizli kapaklı bireyler yapmayın açık açık konusun

evli bi adamın böyle konuşması çok itici aralarında hoşlantı olabilir gibi görüyorum yani
tiksinç ama böyle
eşin ne açıklama yaparsa yapsın affetme valla
kiminle nasıl konuşacağını bilsin

Eşinize bayanlarla gereksiz samimiyeti kesmesinizi söylersiniz esin olarak hoşlanmıyorum gizli kapaklı bireyler yapmayın açık açık konusun
Böyle bir şey yoktu zaten olay o başından beri söylüyorum EŞİM HİÇ KADINLARLA SAMİMİ OLACAK BİR TİP DEĞİL İKİMİZDE KARŞI CİNS İLE MESAFELİYİZ İKİMİZDE HOŞLANMAYIZ BU TARZ DURUMLARDAN

evli bi adamın böyle konuşması çok itici aralarında hoşlantı olabilir gibi görüyorum yani
tiksinç ama böyle
eşin ne açıklama yaparsa yapsın affetme valla
kiminle nasıl konuşacağını bilsin
Bende öyle düşünüyorum ne yediğinin hesabını veriyor beyin yoksunu.

Hanım efendi gereksiz samimiyet var aldatma göremedim ben böyle durumda da eşinizle konuşursunuz gereksiz samimiyeti keser.
Ben uyardıktan sonra Samimiyeti kesmesi beni kesmez ama sorun bu.
Yani çocuk değil aklı başında adam, benim uyarmamla olur mu bu işler.
Yanlış yaptığının benim kızacağımın farkında olmaması imkansız

Problemlerinizi çözmene çok sevindim canım ama bence bu çizilen mükemmel erkek profiline bel bağlama. Çok olmadı kk da hatırlarsınız karısına ilgi gösteren sevgi sözcüklerine boğan göbek çatlak kremini dahi elleriyle süren bir adam vardı hani, karısı hamileyken onu aldattı. Eşin yaptı yapacak demiyorum ne haddime, ama iltifatları ve kullandığı sevgi sözcükleri yapmasına engel değil. Küçük hanımlı bir muhabbet sınırını aştığını gösteriyor inşallah yine de çizgiyi tamamen aşmaz diyeyim.

Son düzenleme:
Herkes sizin esinizle sevgili lik zamanı gibi muhabbet etmesinden pay çıkarmanız yangına körükle gitmektir

Ben evli olup bana yazan bir çok erkeğin örnek alınmasını daha uygun görüyorum ki konu sahibesinin önceki konularında eşinin başka davranışlarını da belirtmiş. Yangın zaten uzun zamandan beri varmış benlik bir durum yok

ben gereksiz kıskançlıkları hiç sevmem , takıntılı , herşeyden bişey çıkaran kadınlar vardır. ama konu sahibinin durumuna abartıyorsun demek çok saçmaaaa. bir kız benim eşime ne yedin diye yazacak , afiyet olsun diyecek hadi diyelimki bu iş arkadaşı bir kız kusura bakmayında ben bunda iyi niyet , sadece bir laubalilik arayamam. bu kadar saf olmayın ya , aldatmalar nasıl başlıyor direk alıp yatagamı atıyor , böyle cilveleşmeler , yazışmalar ısınma aşamaları.. birde karşı taraftan bakın konu sahibine çalıştığı yerden bir erkek ne yedin bugün afiyet olsun yazsa ve eşi yada başkası bunu görse ne düşünürdü ??? sizin kadar saf niyetle aaa nolcak canım aldatmıyor kız sadece iş arkadaşıyla fazla laubali mi der. yapmayın allah aşkına , ALDATMAYI BASİTLEŞTİRMEYİN.

Evet görsen adam sanırsın.

Canım bu arada öyle bir amacım yoktu tabii ki. Sen yine de tetikte ol. Burada fikir almak istediğini düşünerek yazdım. O yoruma katılıyorsan kusura bakma lütfen o niyetle yazılmış bir yorum değil.

De eşinizin hoşlanmadığını söylüyorsunuz böyle bu muhabbet var açık açık konuşun onunla

Demekki farkında değil yaptığının başka açıklaması yoj

hatta bunlar basit bişey mi , abartılmayacak şeylermi görmek için konu sahibi bir arkadaşının ismini erkek ismiyle kaydetcek telefonuna watsaptan yazdırcak bugün ne yedin afiyet olsunlar bilerek telefonunu ortada bırakcak eşi görecek , bakalım kadına neler yapıyor , aaa yok canım laubali bir arkadaşın aldatmıyorsun deyip kenaramı çekiliyor , gerçekten görmek isteerdim.

Aldatma demiyelim buna. Cilvelesme bu. Kiza kendinizi bi gosterin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…