- 4 Mart 2017
- 381
- 213
- 23
- 38
Herkes sizin esinizle sevgili lik zamanı gibi muhabbet etmesinden pay çıkarmanız yangına körükle gitmektirO zaman biraz daha sessiz kal, ekmek çıkar eğer beklersen. Yüz veren bir kız çıkarsa net delil elde edersin.
Eski konularına baktım da bu sevgilim diye anlattığınız adam şimdiki kocanız değil mi? Öyleyse zamanında internetten rus kızlara yazmış, siz yanında da olsanız dışardayken güzel kızlara bakıyormuş sizin de her ne kadar güzel bir kadın da olsanız sürekli ojeli rujlu topuklu olmanızı bekliyormuş. Cinsel hayatınız da pek parlak değilmiş eşinizin o anda sert olması ve küfürlü konuşmasını yadırgamışsınız. Canım vallahi üzüldüm bu konularda anlattığın adam bana güven vermedibelki bu sorunları aşmışsındır ama adam belli ki flörtöz biri, güzele bakmaktan güzelle muhabbet etmekten vs hoşlanıyor (
Anlamadım yazdığınızı.Herkes sizin esinizle sevgili lik zamanı gibi muhabbet etmesinden pay çıkarmanız yangına körükle gitmektir
Böyle bir şey yoktu zaten olay o başından beri söylüyorum EŞİM HİÇ KADINLARLA SAMİMİ OLACAK BİR TİP DEĞİL İKİMİZDE KARŞI CİNS İLE MESAFELİYİZ İKİMİZDE HOŞLANMAYIZ BU TARZ DURUMLARDANEşinize bayanlarla gereksiz samimiyeti kesmesinizi söylersiniz esin olarak hoşlanmıyorum gizli kapaklı bireyler yapmayın açık açık konusun
Bende öyle düşünüyorum ne yediğinin hesabını veriyor beyin yoksunu.evli bi adamın böyle konuşması çok itici aralarında hoşlantı olabilir gibi görüyorum yani
tiksinç ama böyle
eşin ne açıklama yaparsa yapsın affetme valla
kiminle nasıl konuşacağını bilsin
Ben uyardıktan sonra Samimiyeti kesmesi beni kesmez ama sorun bu.Hanım efendi gereksiz samimiyet var aldatma göremedim ben böyle durumda da eşinizle konuşursunuz gereksiz samimiyeti keser.
Evet görsen adam sanırsın.neticede kıza karsı konusma bicimi evli veya iliskisi olan bir erkege yakısmayacak cinsden sacma bir samimiyet ve rahatsız edici
Problemlerinizi çözmene çok sevindim canım ama bence bu çizilen mükemmel erkek profiline bel bağlama. Çok olmadı kk da hatırlarsınız karısına ilgi gösteren sevgi sözcüklerine boğan göbek çatlak kremini dahi elleriyle süren bir adam vardı hani, karısı hamileyken onu aldattı. Eşin yaptı yapacak demiyorum ne haddime, ama iltifatları ve kullandığı sevgi sözcükleri yapmasına engel değil. Küçük hanımlı bir muhabbet sınırını aştığını gösteriyor inşallah yine de çizgiyi tamamen aşmaz diyeyim.Evet aynı kişi, o rus kız olayı açıklığa kavuştu; Yazışan kişi sürekli kievde akşam dışarı davet ediyordu kızları bir mekana ama benim eşim o tarihlerde türkiyedeydi. Kendisinin olmadığını fake profil olduğunu vs söyledi atlattık. Çünkü arkasından aynı şekilde girmese bile şifreyi değiştirmiştim aynı mesajlar geliyordu.
Yatak olayı da çözüldü diğer olaylar da aslında bana bir paravan mı yaptım bilmiyorum herşey o kadar yerli yerine oturdu ki istemediğim özellikleri törpüledi daha iyi daha insancıl daha sahiplenici olmuştu.
İltifatlar eder, sevgi sözcükleri eksilmezdi.
Bilemiyorum bu yüzden anlam veremiyorum. Bana bu kadar mükemmel ilişki imajı çizip kendi ağzı ile de söyler bunu nasıl yapar aklım almıyor gerçekten
Herkes sizin esinizle sevgili lik zamanı gibi muhabbet etmesinden pay çıkarmanız yangına körükle gitmektir
Onu size yazmadım yorum yazan bu hanimefendiye yazmistimAnlamadım yazdığınızı.
Evet görsen adam sanırsın.
De eşinizin hoşlanmadığını söylüyorsunuz böyle bu muhabbet var açık açık konuşun onunlaBöyle bir şey yoktu zaten olay o başından beri söylüyorum EŞİM HİÇ KADINLARLA SAMİMİ OLACAK BİR TİP DEĞİL İKİMİZDE KARŞI CİNS İLE MESAFELİYİZ İKİMİZDE HOŞLANMAYIZ BU TARZ DURUMLARDAN
Demekki farkında değil yaptığının başka açıklaması yojBen uyardıktan sonra Samimiyeti kesmesi beni kesmez ama sorun bu.
Yani çocuk değil aklı başında adam, benim uyarmamla olur mu bu işler.
Yanlış yaptığının benim kızacağımın farkında olmaması imkansız
Aldatma demiyelim buna. Cilvelesme bu. Kiza kendinizi bi gosterin bence.Arkadaşlar Merhaba,
Aslında ne yapacağımı bilmiyorum en yakınımla bile şuan bu konuyu konuşamıyorum ve sizlere danışmaya karar verdim.
Eşimin whatsappını ondan habersiz bilgisayarıma yükledim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyorum ilk haftalar birşey yoktu.
Bugün iş yaptığı firmada çalışan bir kızla bir yazışması mevcut şöyle ki görüşmenin başını silmiş kız birşeyler yakınıyor.
Benim üstün zekalı kocam da sen kendini yaşlı mı sanıyorsun küçüksün daha diyor kız cevap vermiyor suratsız diyor bizimki
sonra kız ne yedin afiyet olsun yazmış bizimki de teşekkürler küçük hanım yazmış.
Evet buyrun ölür müsünüz öldürür müsünüz yoksa ben mi büyütüyorum kafam allak bulak oldu.
Direk yüzüne mi vurmalıyım beklemeli miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?