aldatilmak....

Beni en iyi siz anlarsınız ozaman ben sırf mutluluğumuz için sevdiklerimi ailemi adımda bırakıp onunla bir hayat kurmaya başka şehire gitmeye hazırım hep destekledi onu arkasında durdum güvendim ama anladım en çok kimi sever güvenin o yaralarmış seni allah razı olsun güzel dileklerini için. .

Ne şanslısın ki Allah karşına çıkarmış
haberi olmadan yaşayanlar evlenenler var...

ayrılmalısın.
şükür ki evlenmeden önce görmüşsün.

Çok tesekkur ederim evet aldım bütün delilleri bende beni saf zannediyor ve kendini kandırmak başka bişey yapmadı.

Amin inşallah Rabbim gösterdi bana gerçek yüzünü evlenmeden nekadar sukretsem az..

bence güçlü birisin düğüne 3 ay kalmış böyle çok konular gördüm ölüyorum bitiyorum ne yapacam filan diye yazmamışsın

Artık ona güvenemezsiniz sanırım. Çünkü güven bir kere sarsıldı mı, ilişki asla eski haline dönemiyor. Yol yakınken dönün bence. Henüz evli değilsiniz.Adam düğününe 3 ay kala bunu yapıyorsa, evlenince neler yapar...

Evet okadar acı bi durum hazmedemiyorum ne hayaller kurdum nasıl mutlu hazırladım saf saf gelinlik baktım insan buna hürmeten yapmaz evlen çeksin yani sevgili değiliz aklım almıyor nasıl bir vicdan bu..

Adamın yüzüne vurmicak misin bilmiyorum belki de kredi kartini biri kullandi yani en iyi sen tanirsin da. Konusmadan da hüküm vermek sacma oluyor.

Adamın yüzüne vurmicak misin bilmiyorum belki de kredi kartini biri kullandi yani en iyi sen tanirsin da. Konusmadan da hüküm vermek sacma oluyor.

Tabiki konuşcam yüzyüze 4 gün sonra burda zaten.sadece kredi kartı değil tavırları bunu gösteriyor ve ikinci sebepte telefon numarasini degistirmek istanbula dönerken yapıyor bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…