Aldatılmak

Hiç bişey yazmamışsın ayrıntı. Evli misin kocan tarafından mı aldatıldın. Büyük konuşmam düşünmesi bile korkunç. Azcık açar mısın
Kocam tarafından ne yazıkki dört yılki evliyiz iki senedir de tel şifreli bana dokundurmaz geçen şifresini kırdım düzenli bir ilişkisi olduğunu daha başka kkızlarla arkadaslk kurdgnu ogrendm inkar etmedi zaten. Hata yaptım dedi ikna etmeye calsti.

Bak sana söyle birsey söyleyebilirim.sessiz ol.sessiz kal bir süre. O kadının kim olduğunu ve iliskiye dair kanıtları toplamaya bak.sonra aç bir manevi tazminat kadına. Bunu yap öncelikle.
İkinci olarak eğer kabul edeceksin bu adamı eşeleme.unutmaya çalış yoksa çok çok yipranacaksin. Her yakaladığın olayda yikilacaksin.

Eşimin telefonu da birkaç aydır şifreli ve bana karıştırdığım için şifre koyduğunu söylüyor zor bir durum çalışıyor musun

işte bende tam bunun arasında kaldım
boşansam cocuğum var onu düşünmek zorundayım babasız büyümesini
kalsam yapamam unutamam

Tekrar aynılarını yaşama ihtimalin çok yüksek, düzenli bir ilişki diyorsun, üstelik başka kızlar da...

Bu sineye çekilesi basit bir kaçamak değil, 2 seneden bahsediyorsun, kaldı ki tek gecelik bile insana koyarken, güveni sarsarken.

Çok zor. Dile kolay buradan ayrıl git demek, ama kalsan da hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak.
Çocuk için bitmiş bir evliliği yaşamak, hem sana haksızlık, hem çocuğuna...

Yani, içimden "ayrıl" demek geliyor sadece.
Üzüldüm arkadaşım, Allah kolaylık versin

Ben bir gecelik birşey mi acaba diye düşündüm ama adam bildiğin düzeyli ilişki yaşamış 2 yıldır önemli olan şuan sen ne yapmak istiyor sun?

Ya bosayacaksin ya da Susup bu konuyu hiç acmayip unutacaksin.
Bence de. Birde boşanmayacak san hiç çıngar çıkartma derim. Bu sefer nasılsa gidemiyor diye gözünün önünde yapmaya başlar.

Ne iğrenç insanlar var ya? Erkeğin oro...su işte...

Arkadaşım daha önce hiç şüphelenmedin mi

Aldattığını bildiğinizi esiniz biliyor mu?
Biliyor ve affederseniz devamının gelmesi çok olası.
Çocuğunuzu esinizin düşünmesi gerekirdi şu durumda. Siz esinizden ayriliyorsunuz cocugunuzdan değil.
İyi bir babaysa çocuğuyla ilgilenir zaten . Eskislik hissetmez yavrunuz. Aldatmanın boşanma dışında bi çaresi yok bana göre. Acı da olsa böyle.

Şimdi okudum düzenli bir ilişki demissiniz bir de. Affı çok zor. Gerçi tek gece olsa da aynı ancak hani pişman oldum diyor ya onun yalan olduğunu ortaya koyuyor düzenli ilişki yaşamış olması.
Inanmayin

kızlar merak ediyorum aldatılsanız napardınız tepkiniz ne olurdu.
tahmin ettiğiniz gibi aldatıldım ve şu an hala şoktayım ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum

Boşanırdım. Affedip eskisi gibi aynı evde yaşayamam o insanla. Çocuk olsa da olmasa da farketmez benim için.
Çocuğum için tabi ki üzülürüm ama aynı evde güvenmediğim adamla hayatı paylaşamam.

Şimdi affederseniz gene yapacaktır..
Çünkü bu bir kerelik bişey değil..
Düzenli ilişki ne demektir evli bir adam için..
Bir kere adam olsaydı evliyken ilişkisi olmazdı..
Boşanır aşık olduğu kadınla evlenirdi..
Çocuğum diyorsunuz da bu şekilde evlilik yürütürken siz tükeneceksiniz..
Çocuğunuzun babasıyla birlikte yaşayantükenmiş, yıpranmış, mutsuz huzursuz bir anneye değil, mutlu huzurlu kendine güvenen güçlü bir anneye ihtiyacı var..
Korkunuzu anlıyorum ama yokolup gitmek de var işin ucunda..

büyük konuşmak değil bu, imkanı yok hazmedemem, belki çok tutucuyum belki geri kafalıyım, belki belki belki... duyduğum an üstüne kusarım o derece iğrenirim, ayrıca beni sevmeyen bir adamla aynı ortamda nefes bile almak istemem.

Ben duruma bakardım, eğer kocam zengin benim durumum yoksa onu sevsemde sevmesemde , boşanırsam ona iyilik yapmış olacağımdan boşanmaz, hayatındaki kadınların hep ikinci kadın olarak kalacağını söyler onu evden kovar, parasını yerdim.
Eğer kocam zengin benimde tek başıma çocuklarımı büyütmeye gücüm varsa maddi manevi delil toplar iyi bir avukat tutup donuna kadar alırdım. Aldıktan sonra adam tutar temiz bir araba sopa çektirir içimin yağlarını eritirdim.
Eğer kocamı seviyorsam, fakirsek bir de boşardım herhalde.
Eğer kocamı sevmiyorsam bir de fakirsek boşanmazdım.

Eşiniz yaptığı bu iğrenç hatayı kabul etmiş. Siz o evde kalmaya devam ederseniz bundan güç alarak beni her türlü kabul ediyor mantığıyla aynı ilişkilere devam edecektir.

Şöyle ki evli değilim çocuğum yok ama yukarda da demişler şükret ki karşındaki nasıl biri gördün ya saf saf ona güvenseydin şimdi şunu düşün ben bu adamla aynı odayı evi paylaşabilir miyim huzurlu mutlu olabilir miyim eğer inancına göre ibadet et inandığına dua et hayırlısını iste namaz kıl ki için ferahlasın Allah sana yol göstersin. Ben olsam aynı evde yapamazdım çocuğumu da alır aldatıldığıma dair kanıtları topladıktan sonra dava açar boşardım bu süreçte çok üzülmemek için namaza başlar sığınırdım

kızlar merak ediyorum aldatılsanız napardınız tepkiniz ne olurdu.
tahmin ettiğiniz gibi aldatıldım ve şu an hala şoktayım ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum

Aldatıldım, 10 yılın üzerine
Çıkarıp attım hayatımdan; ne bir kavga ne bir tartışma
Neden diye sordum sadece, anlamsız bir şeyler zırvaladı
Kestirip attım, dikiş tutmazdı o saatten sonra
Beni aldattığı kadınla evlendi
İyileşmem biraz zaman aldı, hatalı değildim, hayatımın çok zor bir dönemiydi,annem ölüyordu bu kısmı koydu en çok, o zamanda yaşamasaydım belki o kadar hırpalanmazdım. Ama geçip gitti işte çok şükür

Sonradan okudum düzenli bir ilişkisi varmış eşinin, devam edersen o ilişki de devam edecek inan, iki yıl sürdüğüne göre sevgi de var aralarında, çekil hayatını kur derim. Çocuk içinde senin içinde en hayırlı olan bu, yüz göz olup bir sürü kötü şey yaşama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…