- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 63
- 35
- Konu Sahibi visnelipastam
-
Kocam tarafından ne yazıkki dört yılki evliyiz iki senedir de tel şifreli bana dokundurmaz geçen şifresini kırdım düzenli bir ilişkisi olduğunu daha başka kkızlarla arkadaslk kurdgnu ogrendm inkar etmedi zaten. Hata yaptım dedi ikna etmeye calsti.Hiç bişey yazmamışsın ayrıntı. Evli misin kocan tarafından mı aldatıldın. Büyük konuşmam düşünmesi bile korkunç. Azcık açar mısın
Eşimin telefonu da birkaç aydır şifreli ve bana karıştırdığım için şifre koyduğunu söylüyor zor bir durum çalışıyor musunKocam tarafından ne yazıkki dört yılki evliyiz iki senedir de tel şifreli bana dokundurmaz geçen şifresini kırdım düzenli bir ilişkisi olduğunu daha başka kkızlarla arkadaslk kurdgnu ogrendm inkar etmedi zaten. Hata yaptım dedi ikna etmeye calsti.
işte bende tam bunun arasında kaldım
boşansam cocuğum var onu düşünmek zorundayım babasız büyümesini
kalsam yapamam unutamam
Kocam tarafından ne yazıkki dört yılki evliyiz iki senedir de tel şifreli bana dokundurmaz geçen şifresini kırdım düzenli bir ilişkisi olduğunu daha başka kkızlarla arkadaslk kurdgnu ogrendm inkar etmedi zaten. Hata yaptım dedi ikna etmeye calsti.
Kocam tarafından ne yazıkki dört yılki evliyiz iki senedir de tel şifreli bana dokundurmaz geçen şifresini kırdım düzenli bir ilişkisi olduğunu daha başka kkızlarla arkadaslk kurdgnu ogrendm inkar etmedi zaten. Hata yaptım dedi ikna etmeye calsti.
Bence de. Birde boşanmayacak san hiç çıngar çıkartma derim. Bu sefer nasılsa gidemiyor diye gözünün önünde yapmaya başlar.Ya bosayacaksin ya da Susup bu konuyu hiç acmayip unutacaksin.
Arkadaşım daha önce hiç şüphelenmedin miKocam tarafından ne yazıkki dört yılki evliyiz iki senedir de tel şifreli bana dokundurmaz geçen şifresini kırdım düzenli bir ilişkisi olduğunu daha başka kkızlarla arkadaslk kurdgnu ogrendm inkar etmedi zaten. Hata yaptım dedi ikna etmeye calsti.
kızlar merak ediyorum aldatılsanız napardınız tepkiniz ne olurdu.
tahmin ettiğiniz gibi aldatıldım ve şu an hala şoktayım ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
Calsyrm devlet memuruyum.Eşimin telefonu da birkaç aydır şifreli ve bana karıştırdığım için şifre koyduğunu söylüyor zor bir durum çalışıyor musun
kızlar merak ediyorum aldatılsanız napardınız tepkiniz ne olurdu.
tahmin ettiğiniz gibi aldatıldım ve şu an hala şoktayım ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?