- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi visnelipastam
-
hepsini anladım da sevmediğin pisfakiri niye boşamıyosunBen duruma bakardım, eğer kocam zengin benim durumum yoksa onu sevsemde sevmesemde , boşanırsam ona iyilik yapmış olacağımdan boşanmaz, hayatındaki kadınların hep ikinci kadın olarak kalacağını söyler onu evden kovar, parasını yerdim.
Eğer kocam zengin benimde tek başıma çocuklarımı büyütmeye gücüm varsa maddi manevi delil toplar iyi bir avukat tutup donuna kadar alırdım. Aldıktan sonra adam tutar temiz bir araba sopa çektirir içimin yağlarını eritirdim.
Eğer kocamı seviyorsam, fakirsek bir de boşardım herhalde.
Eğer kocamı sevmiyorsam bir de fakirsek boşanmazdım.
hepsini anladım da sevmediğin pisfakiri niye boşamıyosun
Hamileyken aldatıldım boşadımkızlar merak ediyorum aldatılsanız napardınız tepkiniz ne olurdu.
tahmin ettiğiniz gibi aldatıldım ve şu an hala şoktayım ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
Rezalet.. Fazlasıyla alçakça. Normal şartlarda, normal bireylerin vermesi gereken en normal karar "boşanmaktır". Bu durumdada şartlarınızın ne kadar normal olduğu önemli tabiki. Çalışıyor musun, destek çıkan birileri olur mu, hayatını kendi kendine devam ettirebilir misin gibi sorular geliyor aklıma... Hoş gerçi adam aldatmış iyi nafaka alırsın ve bence hayatını gayet güzel devam ettirebilirsin.. Velhasıl kelam ya gurursuzluk yolunu seçmeyip bu pis adamla aynı yastığa başına koymaya devam etme yani boşan, yada boşanmayacaksan arkadaşlarında dediği gibi eşeleme..Kocam tarafından ne yazıkki dört yılki evliyiz iki senedir de tel şifreli bana dokundurmaz geçen şifresini kırdım düzenli bir ilişkisi olduğunu daha başka kkızlarla arkadaslk kurdgnu ogrendm inkar etmedi zaten. Hata yaptım dedi ikna etmeye calsti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?