Aldatılmak

Ben geçen rüyamda eşimin başka kadınla görüştüğünü görmüştüm. Yalvarıyordu affediyordum ama bu sefer de göstere göstere yapıyordu ben de kendimden iğreniyordum çok pişman oluyordum rüyası bile çok kötüydü, Allah senin ve evladın için en hayırlı olan yolu göstersin..

hepsini anladım da sevmediğin pisfakiri niye boşamıyosun

değişik durumlarda değişik cevaplar.

kısmetse 2 çocuk annesi olacağım, bu durumda aldatılırsam eşimi evden kovarım, tek bir kuruş vermem, gerekirse bu uğurda boşanmam da, çocuklarımın rızkını kimseye yedirmem.

çocuklar yokken bu durum başıma gelseydi, normal boşanma şartlarında boşanırdım, bir daha da görüşmezdim herhalde. hayattan o sayfayı yırtardım kısacası.

ama dediğiniz gibi çocuk olunca o sayfayı yırtamıyorsun işte.
ama öyle diye kendinizden nefret edecek çözümlere de yönelmeyin.

Benim de çocuğum var ve şu an çalışmıyorum ama böyle bi şey olsa affetmem çocuğum için boşanırım başta çocuğunu düşünen adam buna girişmez çünkü. Böyle bi örnekle çocuğumu aynı evde büyütmek istemem. Ki böyle bi durumda evde çocuk için bi huzur ortamı da oluşturamam. Düzenli bi ilişkiyse sakın bitecek diye düşünme bitse de yine başlar. Çocuk için diyorsan da bi de benim baktığım açıdan bak derim.

İkisine de tazminat davası açar paraları çatır çatır yerdim. Arkalarından da el sallardım.

babamla abime devrederdim. hakkından gelirlerdi bana kalmazdı o iş. önce boşanır sonrada hayatını karartırdım.

hepsini anladım da sevmediğin pisfakiri niye boşamıyosun

E adamı sevmiyorum hemde fakiriz, bu demek oluyo ki boşansam hem ben yine sürünecem hemde çocukların bakımıyla tek başıma uğraşmak zorunda kalıcam. Boşanmam, çocuklara da eşşek gibi baktırırdım. Zaten sevmiyorum, çokta koymazdı yani evli kalmak

sizin durumunuz için sadece şunu söyleyeceğim eğerki birlikte olduğu kişi evli olduğunu biliyorsa eşiniz<in onu bu şekilde kabul edip 2 sene bu ilişkiyi yürüttüyse muhtemel olarak birbirlerini seviyorlardır. eşinizle bunu defalarca konuşmuşlardır ve çocukların psikolojisi için eşiniz sizden ayrılamayacagınızı ayrı yattıgınızı falan söylemiştir. ben olsaydım kadınla böyle bir durumda görüşürdüm şayet evliliğimi bitirmeyeceksem. bakın altını çiziyorum boşanmayacaksanız çünkü gururunuzu hiçe sayıp türlü sebeplerle o evde oturacaksanız bu ilişkiyi kökünden kesmeniz gerek kadına eşinizle güzel bir evliliginiz oldugunu söylemedende yansıtın sosyal medyadan olur dışarıdayken eşinmize işveli mesajlar atın onlar birbirlerini yer zaten ayrılır. şayet boşanacaksanızda delillerinizi toplyın ama evlatlarınız için babayla adam akıllı konusun çünkü eş başka baba olmak başka sizi sevmiyor ki aldatmış bu çocuklarını sevmediğini göstermez orta yolu bulun. bu çok aşağalayıcı bir duygu fakat görmezden gelmenizi de anlarım o zaman da eşelemeyin çünkü siz üzülürsünüz. bu tür uzun süreli dışarı ilişkileri çapkınlık gibi olmuyor arada bir bağ olusuyor kendilerine yeni bir düzen kuruyorlar resmen en özel duyguları yaşadığı kadını bırakmayacaktır gözünüz açık olsun hakkınızda hayırlısı umarım sizin menfaatinize olur gelişmeler.

Büyük konuşmayım ama boşanırdım yani. Tamam çocuğunuz olabilir ama eşiniz çocuğunu düşünmeden böyle bir işe girişiyorsa ve sizin kadınlık gururunuzu hiçe sayıyorsa ben de çocuğuma şahsen yalandan bir mutlu yuva sunamam.
İnsanın kendisini aldattığı adamla aynı evde durmasını bile midesi almaz çünkü

ya eşiniz çocuğum var aldatmayım demiyor gününü gün diyor. siz çocuğum babasız büyümesin diyosunuz. kendisinde babalık vasfı olsa aldatmaz zaten. yemişim öyle babayı.

Sizin boşanacagınızı düşünmüyorum. O yüzden fazla eşelemeyin. 2 yıldır devam eden bir ilişki varmış aralarında ve size de hiç inkar etmeden söylemiş demek ki aralarında bir bag da var. İşiniz de varmış bana kalırsa siz düzeninizi bozmayı göze alamıyorsunuz. Ama durumu da bile bile aynı yastıga Nasıl bas koyacaksınız merak ettim doğrusu

Uzun süreli devam eden ilişkisi varmış bu nasıl pişmanlık olur ki ? hataya düştün konuştun sonra yaptığın şeyin farkında olup af dilersin neysede. sen 2 yıl boyunca aldat sonra pişmanım ayrılmayalım de.

siz yakalamamış olsanız hala devam ediyodu muhtemelen o ilişki. belki deo sizden boşanacaktı günün birinde. ohhh ne ala.

Rezalet.. Fazlasıyla alçakça. Normal şartlarda, normal bireylerin vermesi gereken en normal karar "boşanmaktır". Bu durumdada şartlarınızın ne kadar normal olduğu önemli tabiki. Çalışıyor musun, destek çıkan birileri olur mu, hayatını kendi kendine devam ettirebilir misin gibi sorular geliyor aklıma... Hoş gerçi adam aldatmış iyi nafaka alırsın ve bence hayatını gayet güzel devam ettirebilirsin.. Velhasıl kelam ya gurursuzluk yolunu seçmeyip bu pis adamla aynı yastığa başına koymaya devam etme yani boşan, yada boşanmayacaksan arkadaşlarında dediği gibi eşeleme..

Bence cocuk hic bir zaman bahane edilmemeli bosanma konularina sacma yani bence hic bir kadin sirf cocugu babasiz buyumesin diye bosanmamazlik yapmaz ya arkasinda duracak bir ailesi yoktur ya ekonomik ozgurlugu yoktur yada ve en kotusu kendisini aldatan kocasina hala asiktir ben boyle dusunuyorum

12 yillik evliydim ogrendigimde. 7 yasindaydi oglum. Bosandim.
Eger kalbinizden gecen bosanma olsaydi bunu sormadan direk yapardiniz. Bence sizin cesaretiniz yok. Duzen bozulur diye. Ama o duzen coktan bozulmus zaten. Ben ne ogluma ne de kendime bir yalanla yasamayi yapamadim. Her gun icimde suphelerle kuruntularla yasamak sadece ve sadece kendime yaptigim bir iskence olacakti. Adam zaten biz hayatinda olsak da olmasak da aynen devam edecekti. Ben kendime yediremedim. Hic de pisman olmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…