- 15 Nisan 2015
- 135
- 29
- Konu Sahibi deniz060606
8 aylık evliyim eşimle 6 yıllık beraberlikten sonra evlendik. çok güvenirdim kendisine kendimden bile çok asla olmaz dediğim şey oldu ve eşim inkar ediyor ne yapacağımı bilemez durumdayım. eşim hiç bir kıza yan gözle bakmaz çok saygılı efendi işinde gücünde biridir. benide çok sever çok ilgi gösterir benim ona gösterdiğim kadar olmasada hergün düzenli saatinde işine gider gelir bende aynı şekilde gün içinde defalarca kez ararız birbirimizi herkesten çok sevdiğini söyler. bende aynı şekilde. eşimi uzun uzun anlatıyorum çünkü gerçekten çok iyi merhametli birisidir tanıyıpta sevmeyen yoktur bazen kendimin ona layık olmadığını bile düşünürüm. hiç kavga etmedik şimdiye kadar hiç birbirimizi kırmadık çok sakin uysaldır. ben zaman zaman agrasifleşşemde o hep ılımlı yaklaşır güldürür beni. fakat bugun tesadüfen iş yerinde intenette 5 sene kadar önce kullandığı mailini açtım ve terbiyesiz ahlaksız sitelere kaydının olduğunu gördüm aynı şekilde crom hesabından terbiyesiz şeyler izlediğini gördüm. iş yerinde duramadım çok ağladım üzüldüm belki bazılarınız bunda abartcak büyütcek bişey yok diyebilir ama bana göre ben aldatıldım aldatma aynı yatakta olmaz sadece midem çok bulandı tiksindim eve geldim şimdi evdeyim iş arkadaşım getirdi yolda eşimi aradı eve çağırdı arkadaşım gidince konuştuk biz böyle bişey yapmadığını söylüyor fakat onun mail adresi şifresini bilen yok kullanıcı adı hep kullandığı adı şifresi bile aynı bu kadar tesadüf olabilirmi? ben yapmadım bilmiyorum nsıl olduğunu ama ıp adresinden bulcam ispatlıcam ondan sonra yüzüme nasıl bakacaksın bakalım diyo hayatımda ilk defa bugün ağladığını gördüm bana nasıl yakıştırırsın kendime yediremiyorum diyor bende hiç yakıştıramıyorum ama bu kadar tesadüf olamaz napcam bilmiyorum onu nasıl ne derece sevdiğimi anlatamam tarifi yok çünkü bi annenin evladını sevdiği kadar çok sevdim ama seviyorumda.. yardımınıza ihtiyacım var..