- 11 Eylül 2023
- 3
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi dertlikuzum
-
Neden ayrılmıyorsun? Bu insanla ömür geçmezYaklaşık 8 yıllık ilişkimde başından beri aldatmakla suçlanıyorum. ilk başlarda bu kadar değildi. Evlenmekten de korkar hale geldim artık. Şimdide bunca sene benle evlenmedin beni maşa olarak kullandın, benimle sevişme nedenin beni kandırmaktı. Başkasıyla beraber olup bekaretini ben bozdun diye beni maşa olarak kullandın diyerek canımı acıtıyor. İlk beraberliğimi onla yaşadığımı daha nasıl ispat edebilirim. Hasta olduğuna nasıl ikna edebilirim. Yaşam kalitemi ciddi olarak düşürmeye başladı, kafasında kurup kurup bana saldırıyor. bunca ene evlenmeme nedenimde buydu dengesiz halleri. Şimdi buna takmış kafayı iş yerinde sevgilim olduğunu düşünüyor ve burayı mahvetmekle suçluyor.
Gerçekten suçlanmak o kadar ağır ki. Şimdi diyrum ki keşke aldatsaymışım sadece aldatılmayı hak ediyormuş gibi geliyor. Bunca senemi hasta ruhlu birine aldatmadığımı ispatlamak için geçti. Beni tanıyan herkes bilir ki hiçbir erkekle konuşmam konuşmak zorunda kaldığımda bile kısa kısa cevaplar veririm. Asla inandıramadım. aksini bulamadığı için daha çok delirmiş durumda. O kadar psikolojim bozuldu ki sık sık intihar etmeyi düşünüyorum. Sürekli arayıp suçlarken arabayı duvara vurasım geliyor. Gerilim tipi baş ağrı tanısı kondu. O bu konuları açtığı an başıma ağrılar giriyor. başka zaman herhangi bir sorunum yok.
Üzülüyorum çok fazla çok... çok azla üzülüyorum .
Şikayet edin. Hakaretlerine, ısrarlı aramalarına katlanmak zorunda değilsiniz. Biraz karakol yolu aşındırsın bakalım.Onla beraber olduğum için kendimi sçlu hissettim. Ondan başka kimseyle evlenemem düşüncesiyle geçti hayatım tabi manipülelerle. Ailemin beni sevmediğine inandırdı bile düşünün..
Şimdi kendi özgüvenim yerine geldi. şehir iş değiştirdim.Çok iyi konumda hissediyorum kendimi. Şimdi ayrılmama izin vermiyor. 8 senenin acısını çıkaracakmış. Çok üzülüyorum gerçekten onunda evlenmeye niyeti yok ama 8 sene kandırıldığının aldattığını öne sürüp hayatımı zindan ediyor. Asla sevmiyorum tiksiniyorum artık. Görüşmüyoruz bile yüzüü görmek bile istemiyorum ama arıyor yazıyor durmuyor.
Sanırım yeni üyelik aldınız durup durup böyle konu aciyosunuz. Kafayı yediniz herhalde ayrilmamakla caninizi falan sevmiyorsunuz belli adam ruh hastasıYaklaşık 8 yıllık ilişkimde başından beri aldatmakla suçlanıyorum. ilk başlarda bu kadar değildi. Evlenmekten de korkar hale geldim artık. Şimdide bunca sene benle evlenmedin beni maşa olarak kullandın, benimle sevişme nedenin beni kandırmaktı. Başkasıyla beraber olup bekaretini ben bozdun diye beni maşa olarak kullandın diyerek canımı acıtıyor. İlk beraberliğimi onla yaşadığımı daha nasıl ispat edebilirim. Hasta olduğuna nasıl ikna edebilirim. Yaşam kalitemi ciddi olarak düşürmeye başladı, kafasında kurup kurup bana saldırıyor. bunca ene evlenmeme nedenimde buydu dengesiz halleri. Şimdi buna takmış kafayı iş yerinde sevgilim olduğunu düşünüyor ve burayı mahvetmekle suçluyor.
Gerçekten suçlanmak o kadar ağır ki. Şimdi diyrum ki keşke aldatsaymışım sadece aldatılmayı hak ediyormuş gibi geliyor. Bunca senemi hasta ruhlu birine aldatmadığımı ispatlamak için geçti. Beni tanıyan herkes bilir ki hiçbir erkekle konuşmam konuşmak zorunda kaldığımda bile kısa kısa cevaplar veririm. Asla inandıramadım. aksini bulamadığı için daha çok delirmiş durumda. O kadar psikolojim bozuldu ki sık sık intihar etmeyi düşünüyorum. Sürekli arayıp suçlarken arabayı duvara vurasım geliyor. Gerilim tipi baş ağrı tanısı kondu. O bu konuları açtığı an başıma ağrılar giriyor. başka zaman herhangi bir sorunum yok.
Sakın ayrilmayi dusunmeyin. Ilk suçlamasinda, sana ahlaksiz muamelesi yaptiginda sineye çektiysen yine çekersin. kendine saygisizligi kabul eden insanlari anlamiyorum. Ilk dediginde bitirmeliydin. Hadi bitiremedin. 3, 5 , 10, 20 illa biri gururunuza dokunmaliydi. Çunki sizi suçladiği şey Ahlaksizlik. Anlayabiliyor musunuz?Yaklaşık 8 yıllık ilişkimde başından beri aldatmakla suçlanıyorum. ilk başlarda bu kadar değildi. Evlenmekten de korkar hale geldim artık. Şimdide bunca sene benle evlenmedin beni maşa olarak kullandın, benimle sevişme nedenin beni kandırmaktı. Başkasıyla beraber olup bekaretini ben bozdun diye beni maşa olarak kullandın diyerek canımı acıtıyor. İlk beraberliğimi onla yaşadığımı daha nasıl ispat edebilirim. Hasta olduğuna nasıl ikna edebilirim. Yaşam kalitemi ciddi olarak düşürmeye başladı, kafasında kurup kurup bana saldırıyor. bunca ene evlenmeme nedenimde buydu dengesiz halleri. Şimdi buna takmış kafayı iş yerinde sevgilim olduğunu düşünüyor ve burayı mahvetmekle suçluyor.
defalarca kez ayrıldım. İntihar ettim bir kere midemi yıkadılar. 2 3 sene düzeltmişti durumu sonradan tekrarlamaya başladı. Bende de sorun vardı. 1 senedir tedavi gördüm ilaçlı ve psikoterapilerle kendimi toparladım ayrıldım 1 ay sonra yazmaya başladı ben duramıyorum sen beni aldattığını itiraf et sadece bilmek istiyorum itiraf edersen rahatlayacağım diye. O 1 ay hayatımın en huzurlu zamanıydı. İstediğim gibi giyindim gezdim tozdum. Sanırım iyileşmemi yediremedi kendine ve şimdi tekrar hasta etti beni Herşey çöp oldu. Nasıl ulaştı dersniz iş yerimdeki herkesin dahilisini arayıp benimle görüşmek isedğini söyedi. Herkese rezil olduğum yetmezmiş gibi özgüvenimde yerle bir olduKendinize bu kadar kötülüğü nasıl yapabiliyorsunuz ?
Neden bir erkekle kısa kısa cevap vererek konuşmak zorunda olasınız sevgilinizin korkusundan( yani o erkekler de Allah Allah alt tarafı soru sorduk bu ne trip diyorlardir muhtemelen)
Koskoca 8 yıl nasıl sürdürebildiniz bu güvensizlik ortamında yani sizde de var belli ki bazı psikolojik sorunlar ya da çok baskılamış sizi, alışkanlık gereği mi bırakamıyorsunuz bu insanı ?
Normal bir ilişkide karşı taraf devamlı beni aldatıyorsun şeklinde suçlayıp duruyorsa ve ortada bir şey yoksa kişi bunu kendine yediremez ve bana güveni olmayanla işim olmaz böyle ağır ithamda bulunamazsın deyip ayrılır mesela ?
Intihar mi? Elin delisi icin mi ya inanamiyorum derhal bu adamdan kurtulun guzel de bi terapi alindefalarca kez ayrıldım. İntihar ettim bir kere midemi yıkadılar. 2 3 sene düzeltmişti durumu sonradan tekrarlamaya başladı. Bende de sorun vardı. 1 senedir tedavi gördüm ilaçlı ve psikoterapilerle kendimi toparladım ayrıldım 1 ay sonra yazmaya başladı ben duramıyorum sen beni aldattığını itiraf et sadece bilmek istiyorum itiraf edersen rahatlayacağım diye. O 1 ay hayatımın en huzurlu zamanıydı. İstediğim gibi giyindim gezdim tozdum. Sanırım iyileşmemi yediremedi kendine ve şimdi tekrar hasta etti beni Herşey çöp oldu. Nasıl ulaştı dersniz iş yerimdeki herkesin dahilisini arayıp benimle görüşmek isedğini söyedi. Herkese rezil olduğum yetmezmiş gibi özgüvenimde yerle bir oldu
Yeniden tedavi görmeniz mümkün mü? Ve o kişi hakkında şikayette bulunabilirsiniz taciz ediyor sizi resmen çünkü. Belki o da çekinir iş ciddiye binince sizi rahatsız etmeyi bırakır yani. Çok üzüldüm intihar düşünecek kadar üzerinizde etkisi varmış neyseki o günler geride kalmış bakın bir kere başarmışsınız yine başarabilirsiniz kendinize inanındefalarca kez ayrıldım. İntihar ettim bir kere midemi yıkadılar. 2 3 sene düzeltmişti durumu sonradan tekrarlamaya başladı. Bende de sorun vardı. 1 senedir tedavi gördüm ilaçlı ve psikoterapilerle kendimi toparladım ayrıldım 1 ay sonra yazmaya başladı ben duramıyorum sen beni aldattığını itiraf et sadece bilmek istiyorum itiraf edersen rahatlayacağım diye. O 1 ay hayatımın en huzurlu zamanıydı. İstediğim gibi giyindim gezdim tozdum. Sanırım iyileşmemi yediremedi kendine ve şimdi tekrar hasta etti beni Herşey çöp oldu. Nasıl ulaştı dersniz iş yerimdeki herkesin dahilisini arayıp benimle görüşmek isedğini söyedi. Herkese rezil olduğum yetmezmiş gibi özgüvenimde yerle bir oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?