- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
en büyük AMİNAllahim, eslerimizi ve evlatlarimizi bize göz aydinligi kıl, bizi cehennem azabindan koru.
Allah, bizleri de eslerimizi de evlatlarimizi da sasirtmasin diyorum bu duruma.
adam var madam var değil miAdamla evli olanlar var işte onlar
ayyy bebiş geliyorrrrrrrrrbenimki üşenir :) aldatmaz
Her yerde var canım, heryerde. Ama aldatmayan erkek çok az, sonuçta burda aldatılmadım diyebilen ama aslında aldatıldığını bilmeyen de birçok kişi vardır eminim.burda gözüme çok çarptı o haberler
canım ben de onlara çok üzüldüm. keşke hep iyi haberler alsakTöbe töbe!
Aldatılan veya şüphelenen kadınların konu açması tüm kadınların aldatıldığının göstergesi midir?
Bu konuda derdi olmayanlar konu açmıyorlar değil mi?
benle alakali degil. Erkek adam gibi adamsa aldatmaz zaten. Esimde oyle . Inan gozunun ucuyla bile bakmaz kimseye.o kadar cok insandan duyuyorumki esin ne kadar terbiyeli bi kadinla konusurken bile rahatsiz edici bakmiyor ki bakmiyor bile nerdeyse derler . Kafasini bile kaldirmiyor dogru durust. inan tv de bile gorse kanali degistiriyor cok takib ettim hareketlerini arkamdanda yapmiyor yani. Cok sadiktir gercekten. Ben oyle cok cekici kusursuz vucudu olan seksi bi kadin degilim siradan biriyimdir cok bakimli sayilmam.kil tuy cok dikkat ederim ama . .benimle ilgili bi istegi varsa dile getirir bende yapmaya calisirim o kadar. benim guzeĺigimle ilgili degil ki ne kadar guzel kadin var cevremizde yapmiyor gozu disarda degil.şunun sırrını aldatılanlarla paylaşsana canım, napıyorsun
şuan hayatındaki kişiden mesela. ama sen bebiş bekliyorsun. çok takılma, üzme kendinialdatılmayan derken bu geniş bi kapsam.. bu zamana kadar hayatında olan bırısınden mı, yoksa şuan kı evlılıgı veya sevgılısı ıcın mı durum?
ömür boyu sürer inşallah. çok mutlu oldum valla okuduğumabenle alakali degil. Erkek adam gibi adamsa aldatmaz zaten. Esimde oyle . Inan gozunun ucuyla bile bakmaz kimseye.o kadar cok insandan duyuyorumki esin ne kadar terbiyeli bi kadinla konusurken bile rahatsiz edici bakmiyor ki bakmiyor bile nerdeyse derler . Kafasini bile kaldirmiyor dogru durust. inan tv de bile gorse kanali degistiriyor cok takib ettim hareketlerini arkamdanda yapmiyor yani. Cok sadiktir gercekten. Ben oyle cok cekici kusursuz vucudu olan seksi bi kadin degilim siradan biriyimdir cok bakimli sayilmam.kil tuy cok dikkat ederim ama . .benimle ilgili bi istegi varsa dile getirir bende yapmaya calisirim o kadar. benim guzeĺigimle ilgili degil ki ne kadar guzel kadin var cevremizde yapmiyor gozu disarda degil.
inşallahvar yani herhalde yanilmiyorsam sanirsammmmm
herkese öylesi nasip olsa, hayat bayram olsaMutlaka vardır. Öyle erkekler var ki bırak aldatmayı gözünün ucuyla dahi harama bulaşmıyor. Allah korkusu ve kişilikle alakalı.
dimi dimiOffff ya çok zor bir soru bu
çok iyi oyuncular var değil miHer yerde var canım, heryerde. Ama aldatmayan erkek çok az, sonuçta burda aldatılmadım diyebilen ama aslında aldatıldığını bilmeyen de birçok kişi vardır eminim.
herkese öylesi nasip olsa, hayat bayram olsa
çok tatlısın :))bisey diycem mankelerin vs unlulerin falan resimlerine bakinca aldatma sayilmaz demi :)) onlara bakiyor neden bilmmiyorum
bende bakarim erkek unlulere ama arada fark var
biri giyinik biri soyunukyani soyunuk derken dekolte iste
yolda yuruken kafasini kaldirmaz ama unsuzler ilgiisni çekmuiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?