- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
hoşgeldin kk'ya
aynen öyle. karakter meselesi
Aynen katiliyorum. Aldatmistir bilmiyorsunuzdur diyenler olmus .Allah kimseye yasatmasin. Ama var gercekten . Aldatmayan erkek var .gozunun ucuyla bile bakmayan.
Herkkes bi hikaye anlatmis. Bende anlatiyim. Catlarim yoksa
Biz esimle yeni nisanliydik .6 sene once falandi. Esimin almanci kuzenleri var .yaz tatilinde gelmis burdan babasinin uygun gordugu bi kizla evlenmisti. Ama acayip asikti kiza . Neyse evlendiler falan coxuk bi hafta sonra gitti almanyaya . Kiz gidemiyor tabi sinava girecekte bilmem ne uzun is yani. Kiz soguk bi tip elinde hep telefon msj atip duruyo habire. Esimin diger kuzenleri cok supheleniyor tabi. Neyse bi gun kiz evine giriyor(coxugun burda evi vardi arada bir kiz eve girip ciksin diye kocasi anahtar birakmis)esimin hala kizlari bunu goruyor arkasindan bi cocukla eve girdigini.(kizlarin evide iki sok. Arkada bu arada)rahmetli k.babami ariyolar tabi. Hooop eve baskin . Ariyorlar tariyorlar kimse yok.bunlar ararken kiz bazali yatagin ustune oturmus tedirgin. Kalkmiyor. Bizim uyanik hala kizi k.babama diyor dayii baza baza . K.babam bi aciyo bazayi .SUPRIIIZZZ.
coxuk bazadan cikiveriyor. Gelsin olaylar olaylar. Garibim kuzende hemen bosandi tabi. Ama hala sokunu atlatamadi. Evlenemedide.
Aynen.Yağlı kapı diye alamancıya kapak atmış sonuç hüsran
Aynen.
cocuga uzuluyorum cok sevmisti kizi
Zaten hep oyle olur beyefendi kibar adamlara boyle kadinlar denk geliyor. Garibim ahlakli kendi halinde kizlarda ya ayyasin biriyle ya dayak atan vicdansiz heriflerle . Allah herkesi iyilerle karsilastirsin .İşte saf düzgün erkeklerin başına geliyor bu olaylar onlar kolay lokma çünki. Okulda başka sınıftan ortak bir tanıdığım kız var memleketinde safın birimi bulmuş evlenmek için okulda yatmadığı kalmadı nerdeyse şimdi bu yaz nişan istiyor :)
eğer fiziksel aldatılsam 1 dakika durmaz baba evine dönerdim. yarı yoldan döndü bizimki. bankacı ablamız tam kandıramadı yani. şuan ensesindeyim :))Bunu yazdigina gore aldatilmis kadin olmayi bi yana birakalim, aldatilmis olup yine de hamile kalamlardan degilsinizdir umarim.
Adamin gozu disarda. Guzel cirkin farketmiyor. Degisiklik ariyorlar akillarinca. Evde guzelim karilari dururken onlar icin herseyi yapan fedakarlik yapan kadinlar dururken neden baska kadinlar ilgi cekiyor bunu bende anlamiyorum.Ben aldatildimaslinda bu konuyu gordugum iyi oldu.kizlar benim it ulke disinda instagram ve facede iki hatunu takip ediyo butun resimlerini begeniyor.kizin biri temiz aile kizi belli hazal kayaya benziyor digeri. Biraz daha fenomen makyaj kupu turbanli bise cirkin sayilamz ama bana tercih edecek kadar guzel degil onda olan bende olmayan ne cok merak ediyorum.cok zor durum
çok bunaltıyor musun adamıBen aldatildimaslinda bu konuyu gordugum iyi oldu.kizlar benim it ulke disinda instagram ve facede iki hatunu takip ediyo butun resimlerini begeniyor.kizin biri temiz aile kizi belli hazal kayaya benziyor digeri. Biraz daha fenomen makyaj kupu turbanli bise cirkin sayilamz ama bana tercih edecek kadar guzel degil onda olan bende olmayan ne cok merak ediyorum.cok zor durum
Takip ediyor diye mi aldatildim diyorsunuzBen aldatildimaslinda bu konuyu gordugum iyi oldu.kizlar benim it ulke disinda instagram ve facede iki hatunu takip ediyo butun resimlerini begeniyor.kizin biri temiz aile kizi belli hazal kayaya benziyor digeri. Biraz daha fenomen makyaj kupu turbanli bise cirkin sayilamz ama bana tercih edecek kadar guzel degil onda olan bende olmayan ne cok merak ediyorum.cok zor durum
Yok ya zaten sevgilim henuz esim.degil ki olmayacakta zaten hayvan.ama bayaa yakisikli.birkeresinde bana arabama bebekgibi kizlar bindi ama ben seninle evliligi dusunuyorum demisti bende bakalim ben seninle dusunuyormuyum demistim.tam kelimesiyle bitmesede ayrildik sayilir ama adamin umrunda.degil facelerde kiz pesinde.bide adi herif kutsal topraklara gitmissin.genc yasindanhaci olmussun ibadetini yapsana faceden cikmiyo :)çok bunaltıyor musun adamı
Ayy cok guldum yaa.Yok ya zaten sevgilim henuz esim.degil ki olmayacakta zaten hayvan.ama bayaa yakisikli.birkeresinde bana arabama bebekgibi kizlar bindi ama ben seninle evliligi dusunuyorum demisti bende bakalim ben seninle dusunuyormuyum demistim.tam kelimesiyle bitmesede ayrildik sayilir ama adamin umrunda.degil facelerde kiz pesinde.bide adi herif kutsal topraklara gitmissin.genc yasindanhaci olmussun ibadetini yapsana faceden cikmiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?