- 4 Şubat 2015
- 6.217
- 12.543
- 448
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
Samire kizlar wc ye girse begenecek meredeyse.biz evlilik amacli gorusuyorduk.annesini haca goturdu kendiside haci oldu.anlasamadigimizi tam karara varmak icin hacdan donusunu beklemeye.karar verdik.bu bir aylik surede bi talibim cikti kabul etmedim sadakatsizlik olmasin diye ama o keyfinde canim bunanyaniyoTakip ediyor diye mi aldatildim diyorsunuz
yakışıklılık herşey değil kiYok ya zaten sevgilim henuz esim.degil ki olmayacakta zaten hayvan.ama bayaa yakisikli.birkeresinde bana arabama bebekgibi kizlar bindi ama ben seninle evliligi dusunuyorum demisti bende bakalim ben seninle dusunuyormuyum demistim.tam kelimesiyle bitmesede ayrildik sayilir ama adamin umrunda.degil facelerde kiz pesinde.bide adi herif kutsal topraklara gitmissin.genc yasindanhaci olmussun ibadetini yapsana faceden cikmiyo :)
yağmur bunu beğendi :))ben ailesiyle aldatılıyorum. aramızda karşı cins değilde ailesi var:))
Evet bu da cok buyuk bir ihanetben ailesiyle aldatılıyorum. aramızda karşı cins değilde ailesi var:))
Hmm ben evli sanmıştım sevgilsiyseniz bırakın gitsin kimi begenecekse begensin isterse banyoda olanlari begensin ay hic sevmiyorum su face instagrami sirf esimde var diye actim bende kimi takip ediyor diye dün bi baktim instagramdan 23 tane istek var arada kizlar falanda vardi bende hepsini teker teker sildim takip istegi 3 e indi aman valla su sosyal medyadan nedir cektigimizSamire kizlar wc ye girse begenecek meredeyse.biz evlilik amacli gorusuyorduk.annesini haca goturdu kendiside haci oldu.anlasamadigimizi tam karara varmak icin hacdan donusunu beklemeye.karar verdik.bu bir aylik surede bi talibim cikti kabul etmedim sadakatsizlik olmasin diye ama o keyfinde canim bunanyaniyo
yok kız adam karaktersizse dünya iyisi dünya güzeli olsan da aldatılırsınCanim ins aldatilman ama aldatilan kadin kendileri yüzünden aldatiyorlarmis onun icin kendini duzeltip ona göre erkek arkadas bulman gerekiyor mus bi psikoloktan duymustum
Ya ben sende oldugu icin veya kadinin sucu oldugu icin degil sen iki kere aldatilmissin ya ayni kisiden mi farkli insanlardan miyok kız adam karaktersizse dünya iyisi dünya güzeli olsan da aldatılırsın
Canim senin derdini neden anlatmiyorsun ona göre yazılır yorumlar alttan alta esine gonderme yapiyon galiba ama burda kimse yardimci olamaz sana böylekeşke maskeler olmasa
benim değil. anlatıyorlar ya varsa da ben bilmiyorum diye. ona istinaden dedimCanim senin derdini neden anlatmiyorsun ona göre yazılır yorumlar alttan alta esine gonderme yapiyon galiba ama burda kimse yardimci olamaz sana böyle
Hmm mesajlasma olmus galiba demi hala onu mu takiyorsun kafana diye ondan sordumbenim değil. anlatıyorlar ya varsa da ben bilmiyorum diye. ona istinaden dedim
ben biraz fazla abarttım. zavallının telefonunu da kırdım. üstelik o bana affettirdi kendini hatalı olmama rağmen.Hmm mesajlasma olmus galiba demi hala onu mu takiyorsun kafana diye ondan sordum
farklıYa ben sende oldugu icin veya kadinin sucu oldugu icin degil sen iki kere aldatilmissin ya ayni kisiden mi farkli insanlardan mi
Iste aldatilan kadin yalnis erkege asik oluyormus onun icin tekrar aldatilma olabiliyormus onun icin dedim doğru insanlarla arkadas ol diye bende fazla anlamam ama oyle okumustum bi yerdenfarklı
Nasıl becerdin kızzBenim kcamda ailesine cok duskunlerdendi asiri anne bagimlisiydi !!!
Bu kadinin oglunu kendisine nasil bagladigini anlamiyordum bir turlu ...
Anemde annem diyenlerden di !!
Simdi karimda karim diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?