aldatılmayan kadın var mı

Takip ediyor diye mi aldatildim diyorsunuz
Samire kizlar wc ye girse begenecek meredeyse.biz evlilik amacli gorusuyorduk.annesini haca goturdu kendiside haci oldu.anlasamadigimizi tam karara varmak icin hacdan donusunu beklemeye.karar verdik.bu bir aylik surede bi talibim cikti kabul etmedim sadakatsizlik olmasin diye ama o keyfinde canim bunanyaniyo

yakışıklılık herşey değil ki

Hmm ben evli sanmıştım sevgilsiyseniz bırakın gitsin kimi begenecekse begensin isterse banyoda olanlari begensin ay hic sevmiyorum su face instagrami sirf esimde var diye actim bende kimi takip ediyor diye dün bi baktim instagramdan 23 tane istek var arada kizlar falanda vardi bende hepsini teker teker sildim takip istegi 3 e indi aman valla su sosyal medyadan nedir cektigimiz

Benim kcamda ailesine cok duskunlerdendi asiri anne bagimlisiydi !!!
Bu kadinin oglunu kendisine nasil bagladigini anlamiyordum bir turlu ...
Anemde annem diyenlerden di !!
Simdi karimda karim diyor :)

Canim ins aldatilman ama aldatilan kadin kendileri yüzünden aldatiyorlarmis onun icin kendini duzeltip ona göre erkek arkadas bulman gerekiyor mus bi psikoloktan duymustum
yok kız adam karaktersizse dünya iyisi dünya güzeli olsan da aldatılırsın

Benim esimde aldatmadi 13 yıldır beraberiz tabi ben boyle biliyorum telefonu hep ortada geliş gidis saati belli falan ama kesin diyemem asla. .bundan sonrasi icinde aldatmaz diyemem karsisina malin teki cikar yoldan cikarir ...ama benim esim cimridir kadina para yedirmez valla:)) bendede buyuk 13 yas yaparsa iste kapi iste kulpu 'u

neyse ki cimri ve odun. kadına hayatta para yedirmez eşim.
bunu al dedim, aldıramadım :))

Eklentiler

• krnzı.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 36
Benim kcamda ailesine cok duskunlerdendi asiri anne bagimlisiydi !!!
Bu kadinin oglunu kendisine nasil bagladigini anlamiyordum bir turlu ...
Anemde annem diyenlerden di !!
Simdi karimda karim diyor :)
Nasıl becerdin kızz

aldatılmayan kadın yoktur bence. aldatıldığını bilmeyen kadın vardır henüz bende bilmiyorum hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…