aldatılmayan kadın var mı

8 yıllık evliyim bir çocuğum var . Burda eşimle ilgili açtığım konular var ve rahatsız olacağım çok davranışı olmasına nazaran şimdiye kadar aldatmadığını düşünüyorum. Ama asla aldatmaz demiyorum. Tabiki bunu paranoya haline getirmemek gerek. Bir ara şüphelendim peşine düştüm ama temiz çıktı. Vay şuna niye baktın buna niye baktın niye samimi oldun diye başının etini de yemem. Bazen oluyor güzel biri karşısında kibarlaştığı baya dalga geçiyorum :) yani ilk yıllar beni aldatsa belki derdim ben bukadar severken nasıl yapar diye. Ama şimdiki düşüncem ben evimde namusumla otururken kim oluyor da beni aptal yerine koyuyor diye sinir olurum.

2 yersiz tutum var bence 1. Aldatılmaktan korkmak 2. Asla aldatmaz diye rahat olmak.

Şüphelenip şüphesini belli eden kadınlara da çok kızıyorum. Böyle bir tanıdığım var. Ben aldatıldığına eminim kendine emin. Ama en ufak çelişki olsa hemen hesap sorar ve adam delil karartır. Bir dur topla tüm delillerini. Hee bu arada aldatılmana rağmen ayrılamayacaksan sus hiç ses çıkarma. Derim ben böyle tanıdığım kişilere.

Kızlar yeni bi dizi başlamış evli ve öfkeli die ne güzel anlatmış bu durumu bence şu an onu izliyorum...

Aynen aptal yerine konmamak icin desiyorum yoksa aldatan aldatir en basta kendi aldanir umrumda olmaz artik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…