- 11 Eylül 2015
- 843
- 419
- 23
- 40
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
Kezzap da var baska ceza yontemleri ne istesen var )))kezzap var mı ??
aman dikkat et :))Var var insan hayret ediyor
ben hiç almadım amaaa
hayde söyle söyleeeKezzap da var baska ceza yontemleri ne istesen var )))
daha çok olur inşallahCok sukur ben aldatilmadim. Ve evet aldatilmayan kadin cok.
Bir kac ay oldu mu bilmem meshur bir kk li bana sarmisti bir konuda cildirmistimaman dikkat et :))
gördün mü vur kafasına boyun yetersehahahah hiç o açidan dusunmemistim
benimki duymasin sevabima karisma der
Allah kullandirttmasin kizlar hep sevilen yeri dolmayan kadinlaran olalim.ben esime hep derim kiskanmis kadin en tehlikeli kadindir.aklina gelen gelmeyen her seyi yapar)))))hayde söyle söyleee
merakla bekliyoruz. not alalım
benim keriz yakalandı bi kere. ilk ve son olsun.Oyleyse sanslisin aldatilmadin
sevgili idulüm sen o kadar büyük müsünVar galiba direk sorunca sağlıklı cevap alamıyor tabi insan bildiğim kadarıyla 12yıllık evliliğimde aldatılmadım
klavye azizliğine uğradımsevgili idulüm sen o kadar büyük müsün
bu arada inşallah en ufak bişeyi bile olmaz.
ben de 3. çocuğu yapıyorum diye fırça yedim baya :))Bir kac ay oldu mu bilmem meshur bir kk li bana sarmisti bir konuda cildirmistimakil olmayinca iste boyle bos bos saran da oluyor. Herkes farkli farkli iste
nazar değmesinAllah kullandirttmasin kizlar hep sevilen yeri dolmayan kadinlaran olalim.ben esime hep derim kiskanmis kadin en tehlikeli kadindir.aklina gelen gelmeyen her seyi yapar)))))
8 yıllık evliyim bir çocuğum var . Burda eşimle ilgili açtığım konular var ve rahatsız olacağım çok davranışı olmasına nazaran şimdiye kadar aldatmadığını düşünüyorum. Ama asla aldatmaz demiyorum. Tabiki bunu paranoya haline getirmemek gerek. Bir ara şüphelendim peşine düştüm ama temiz çıktı. Vay şuna niye baktın buna niye baktın niye samimi oldun diye başının etini de yemem. Bazen oluyor güzel biri karşısında kibarlaştığı baya dalga geçiyorum :) yani ilk yıllar beni aldatsa belki derdim ben bukadar severken nasıl yapar diye. Ama şimdiki düşüncem ben evimde namusumla otururken kim oluyor da beni aptal yerine koyuyor diye sinir olurum.
2 yersiz tutum var bence 1. Aldatılmaktan korkmak 2. Asla aldatmaz diye rahat olmak.
Şüphelenip şüphesini belli eden kadınlara da çok kızıyorum. Böyle bir tanıdığım var. Ben aldatıldığına eminim kendine emin. Ama en ufak çelişki olsa hemen hesap sorar ve adam delil karartır. Bir dur topla tüm delillerini. Hee bu arada aldatılmana rağmen ayrılamayacaksan sus hiç ses çıkarma. Derim ben böyle tanıdığım kişilere.
benim keriz yakalandı bi kere. ilk ve son olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?