• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmayan kadın var mı

Bedensel aldatilmayan var.bende onlardan biriyim çok şükür.ama beyninde aldatmayan erkek kesinlikle yoktur diye düşünüyorum.benim kocam beynindede aldatmamistur diyene sorum şu ki , ne zamandan beri akıl okumayı öğrendin olur.kimse kendini kandirmasin akli biyere kaymamis erkek yoktur.yapacak bişey yok.
herşey kafada bitmiyor mu

Nefret ediyorum iste boyle erkeklerden .evdeki karisi cantada keklik zaten bosanmicak.yat kalk baska kadinlarla gonul eglendir. Kadin bosanmak istesin intiharlar sensiz yasayamamlar. Yapmaya devam ama evdeki yedekte dursun.
evli erkeklerle birlikte olan sevgili olan kadinlardanda nefret ediyorum. Aslinda onlar acinacak haldeler .nasil ikinci kadin olmayi gururlarina.yediriyorlar. nasil nasil hic anlamiyorum .
işte aldatılan kadının tek tesellısı '' telden veya sanaldan oldu'' oluyor
tabi bu şekilde aldatılanlar ıcın söyluyorum.
ne intiharlara kalkıstı bosanmasın dıye
o da ona kandı devam ettı işte.
allah bizi her zaman net ınsanlarla karsılastırsın. aldatılmak olacaksa eger terkedılmeyı nasip etsın
çünkü insan önce kendı için yasıyor

Ben cevremde hic aldatilan duymadim. Tabi ki var aldatilmayan. Hic de oyle nadir de degil. Burdaki konulara bakip herkes oyle zannetmeyin.

İnşallah öyle olur. Allah şaşırtmasın nediyim.
Nasıl olmuştu yani nasıl anladın nekadar zamanda anladın. Nekadar süredir varmış olay.
o biraz SALAKtır. benim gözümün içine bakıp yalan söyleyemez, ben de öyle tabi. mesaj da silmeyi unutur sürekli. telefon dolar ben silmeye uğraşırım. o da kızıyla oynarken mesajını yakaladım. fiziken bişy olmamış ama düşünmesi bile yeter

işte aldatılan kadının tek tesellısı '' telden veya sanaldan oldu'' oluyor
tabi bu şekilde aldatılanlar ıcın söyluyorum.
ne intiharlara kalkıstı bosanmasın dıye
o da ona kandı devam ettı işte.
allah bizi her zaman net ınsanlarla karsılastırsın. aldatılmak olacaksa eger terkedılmeyı nasip etsın
çünkü insan önce kendı için yasıyor
o da telden yapmış. tek tesellim o oldu zaten

Beyinde aldatmak nasil oluyo, baska kadini hayal etmekse onu da yapmayan cok emin olun. Akil okumaya da gerek yok, zaten ahlakli bir insansa, durusuyla yasayisiyla vs, boyle seyleri aklina getirmez ,velev ki gelcek olsu kovar aklindan. Hee sunu dusunebilir, eskiden sevdigi biri vardir, onla evlensem hayatin nasik olurdu acaba, bence bu aldatmak degil.

Korkarak söylüyorum ki var. Simdi söyledim diye evren bana bir tokat caksin istemem.
Lakin ne zaman agzimi acsam hep pisman oluyorum.
cocugum güzel uyuyor dedigim anda o gece basima gelecekleri bildigimden..
Gelelim konuya, erkek aldatir konusu.
Benim esim aldatmaz. Ha aldatirsa artik o o degildir, kafasina birsey falan düsmüstür. Ya da hormonal bisiyler olmustur, yine de inanamam yani. O kadar inandirmis beni.

Beyinde aldatmak nasil oluyo, baska kadini hayal etmekse onu da yapmayan cok emin olun. Akil okumaya da gerek yok, zaten ahlakli bir insansa, durusuyla yasayisiyla vs, boyle seyleri aklina getirmez ,velev ki gelcek olsu kovar aklindan. Hee sunu dusunebilir, eskiden sevdigi biri vardir, onla evlensem hayatin nasik olurdu acaba, bence bu aldatmak degil.[/QUOT
Alemsin ya .....tmm fiziken aldatma olmadi ok ama başka bi kadını hiç düşünmeyen yok fakan komik gerçekçi olmak lazım. ..

O

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-05-01-15-52.webp
    Screenshot_2015-10-05-01-15-52.webp
    20 KB · Görüntüleme: 67
sevgili kk'nın güzel, cici ve biraz da öfkeli bayanları.
bu konuyu açtığım için beni yerden yere vurabilirsiniz.
ama her gün bdv'de aynı dertler ALDATILMA
e ben de merak ettim aldatılmayan var mı acaba

son olarak sizi seviyorum kk nın güneşleri
var annem ve ben (5.5 yıldır bişey hissetmedim yada şüphelenmedim )

Back
X