- Konu Sahibi kalbiminsahibio
Ben aldatılğımı düşünmüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşey kafada bitmiyor muBedensel aldatilmayan var.bende onlardan biriyim çok şükür.ama beyninde aldatmayan erkek kesinlikle yoktur diye düşünüyorum.benim kocam beynindede aldatmamistur diyene sorum şu ki , ne zamandan beri akıl okumayı öğrendin olur.kimse kendini kandirmasin akli biyere kaymamis erkek yoktur.yapacak bişey yok.
çok sevindimBen aldatılğımı düşünmüyorum![]()
işte aldatılan kadının tek tesellısı '' telden veya sanaldan oldu'' oluyorNefret ediyorum iste boyle erkeklerden .evdeki karisi cantada keklik zaten bosanmicak.yat kalk baska kadinlarla gonul eglendir. Kadin bosanmak istesin intiharlar sensiz yasayamamlar. Yapmaya devam ama evdeki yedekte dursun.
evli erkeklerle birlikte olan sevgili olan kadinlardanda nefret ediyorum. Aslinda onlar acinacak haldeler .nasil ikinci kadin olmayi gururlarina.yediriyorlar. nasil nasil hic anlamiyorum .
o biraz SALAKtır. benim gözümün içine bakıp yalan söyleyemez, ben de öyle tabi. mesaj da silmeyi unutur sürekli. telefon dolar ben silmeye uğraşırım. o da kızıyla oynarken mesajını yakaladım. fiziken bişy olmamış ama düşünmesi bile yeterİnşallah öyle olur. Allah şaşırtmasın nediyim.
Nasıl olmuştu yani nasıl anladın nekadar zamanda anladın. Nekadar süredir varmış olay.
o da telden yapmış. tek tesellim o oldu zatenişte aldatılan kadının tek tesellısı '' telden veya sanaldan oldu'' oluyor
tabi bu şekilde aldatılanlar ıcın söyluyorum.
ne intiharlara kalkıstı bosanmasın dıye
o da ona kandı devam ettı işte.
allah bizi her zaman net ınsanlarla karsılastırsın. aldatılmak olacaksa eger terkedılmeyı nasip etsın
çünkü insan önce kendı için yasıyor
aile konusunda çok şanslıyım. hep böyle devam eder inşallahAldatilmayan kadinlar da var , eşinin ailesiyle sorun yasamayan kadinlar da var hatta inanmayacaksiniz ama eltisiyle iyi anlasan kadinlar bile var :)
Sadece bdvye bakarsak kimse evlenmesin zaten
Aldatilmayan kadinlar da var , eşinin ailesiyle sorun yasamayan kadinlar da var hatta inanmayacaksiniz ama eltisiyle iyi anlasan kadinlar bile var :)
Sadece bdvye bakarsak kimse evlenmesin zaten
Sevdim bu yanıtıŞimdilik var![]()
Onu diyorum ya ışte.aslında her kadın bir şekilde aldatiliyoruz aslında.herşey kafada bitmiyor mu
o mantıkla hareket edersek biz kadınlarda aldatıyoruz eşlerimizi o zamn..Onu diyorum ya ışte.aslında her kadın bir şekilde aldatiliyoruz aslında.
Beyinde aldatmak nasil oluyo, baska kadini hayal etmekse onu da yapmayan cok emin olun. Akil okumaya da gerek yok, zaten ahlakli bir insansa, durusuyla yasayisiyla vs, boyle seyleri aklina getirmez ,velev ki gelcek olsu kovar aklindan. Hee sunu dusunebilir, eskiden sevdigi biri vardir, onla evlensem hayatin nasik olurdu acaba, bence bu aldatmak degil.[/QUOT
Alemsin ya .....tmm fiziken aldatma olmadi ok ama başka bi kadını hiç düşünmeyen yok fakan komik gerçekçi olmak lazım. ..
var annem ve ben (5.5 yıldır bişey hissetmedim yada şüphelenmedim )sevgili kk'nın güzel, cici ve biraz da öfkeli bayanları.
bu konuyu açtığım için beni yerden yere vurabilirsiniz.
ama her gün bdv'de aynı dertler ALDATILMA
e ben de merak ettim aldatılmayan var mı acaba
son olarak sizi seviyorum kk nın güneşleri