Aldatılmayı kabullenemeyen eş

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Arkadaşlar hayırlı geceler, Eşiniz ilk evliliğinde aldatılan taraf olsa, sizde bunu çok sonradan duyup Eşinize sorsanız " sen aldatıldın mı" diye... (Sorma nedeniniz eşinizin ilk eşine tazminat ve nafaka ödemesi .. Madem aldatılan taraf neden tazminat nafaka ödedi diye içinize kurt düştüğü için sorsanız..)

Eşinizde evet eski eşim aldattı ama sen bana aldatılan adam ibaresini nasıl kondurursun, bu benim hala zoruma gidiyor ,ben erkeğin bunu hiç bi zaman kabullenemem diyip sinirinden size tokat attıp şiddet uygulasa.... ne yaparsınız.

( kısacası Eşinizin ilk evliliğinde aldatılmıs olsa, ve bı hala zoruna gitse bunu da size çok kötü bir şekilde yansıtsa ne düşünürsünüz.. Sonuçta bitmiş gitmiş bir şey..)
Gerçekten fikirlerini cok önemli konu çok uzun bir konu açıklamasını yapcagım tekrardan inşallah anlatmak istediğim anlaşılmıştır.
Erkekler ilk evliliğinde aldatıldıkları zaman bunu 2. Evliliklerinde unutmuyorlar mı yoksa bu durumu ömür boyu kabul mu edemiyorlar mı ?

Canım slmlar benim 2.evliliğim tabi eşiminde ben eşimin hangi sebepten dolayı boşandığını bilmiyordum geçimsizlik fikir ayrılığı demişti bana daha sonra ailesinden aldatıldığını öğrendim ve hmn sordum tabiki tepkisi çok ağır oldu tokat yada şiddet olmadı ama daha fazla tepki gösterdi nerdeyse boşanacak duruma gelmiştik sonra öğrendimki eşim bu aldatılmayı hazmedememiş psikolojik destek almış çok yıpratmış kendisini çok üzüldüm keşke sormasaydım dedim içimde kalsaydı diye pişmanlık duydum aldatılmak kadın içinde erkek içinde çok zor bi durum ben biraz aileciyim tokat atmak hiç hoş olmamış o ayrı bi mevzu ama biraz empati yap sende aynı durumda bende aynı durumda olsaydık belki daha fazla tepki gösterirdik üzüldüm şimdi Eşiniz adına hiç kimse aldatılmayı hak etmiyor eşini seviyor değer veriyor ve başka bi sorun yoksa anlayışlı ol lütfen bi daha bu konuyu ima bile edip adamın yarasını kaşıma bırak o yaptığından utansın tokat atmasını normal karşılaşıyorum yanlış anlama ama bu aldatılmak mevzusu çok başka bişey bende aldatıldım yıllar önce halen cekiyorum ızdırabını aklıma geldikçe içim yanıyor kim bilir eşin neler yaşıyor içinde

Eşimin 2. Nişanlısıyım ilk Nişanlısı aldatmış o adamla evlenmiş. Bana nişanlıyken söylemişti ama durup dururken değil. Ben sürekli kurcalıyordum neden ayrıldınız diye çünkü anlattıkları mantık çerçevesinde değildi. Söyleyince bir daha konuyu açmadım. Eşinizin şiddet uygulaması çok saçma size karşı. Tuhaf bir şeyler var. Neden tazminat Ödemiş ki?

Aldatılmayı kimse gururuna yediremez hele de erkekler bunu kabullenmek istemezler . Konusu açıldıgında öfkelenmesi eski eşe olan sevgi vs degildir bunu düşünüyorsaniz yaniliyorsunuz . Durum hazimsizlik .

Sen mi aldattın onu sanki. Senin bilmek hakkındı. Ama şiddet nedir? İçim karardı ne biliyim ya dahada morelini bozmayı istemiyorum

Erkek olması birşeyi değiştirmez.
Herkes için zordur.
Sormanız yanlış değil.
Şiddete başvurması acizlik.

Yabancı arkadaşım var.
İkisi de 2. Evlilik.
Adamın eski eşi aldatmış.
1 sene tedavi görmüş.
Şimdiki eşi yani arkadaşım,
Adam biraz şüpheci nasıl desem her an aldatılacakmış gibi arkadaşımı yoran birisi.
Eşi ilk sorduğunda sinirlenmiş ve güzleri dolmuş.
Evet aldatıldım ama bir daha bu konu hakkında konuşmak istemiyorum demiş.

İyi de kadıncağız oh olsun iyi yapmış eski karın dememiş ki sinirlenecek ne var. En fazla nasıl oldu nasıl öğrendin diye sormuşsunuzdur siz de konu sahibi de.

Adamın da vermesi gereken en fazla tepki bu konuda konuşmak istemiyorum, kendisinin bi değeri kalmamış olsa da gururuma dokunuyor diye sizi ikna edip konuyu kapatmak olmalıydı. Eğer olayı tokata ya da boşanmaya getirirse ben de demek ki ne kadar sevmiş unutamamış ki bu kadar dellenmiş diye düşünürüm.

Haklı tarafınız var tabiki zaten insan sevmediği biriyle neden 9 sene evli olsun diğer arkadaşı bilemiycem ama benim eşim çok fedakar eşinin ailesine maddi manevi çok destek olmuş çok yanında olmuş hatta eşi ile hiç bir gün bile ayrı kalmamış ikiside aynı iş yerinde çalışıyorlarmış gece gündüz birlikteydik hiç kavgamız bile olmamıştı ve aylarca aynı iş yerindeki arkadaşıyla aldatmış düşünsenize hem arkadaş hem eş kazığı ilk öğrendiğimde bende neden bu kadar tepki diye çok sorun yarattım ama detayları sonra öğrenince daha farklı düşündüm..sorun sadece aldatmak değil verilen yıllar emek duyulan güven şefkat maddi manevi kaybedilenler bunun açılımı çok fazla bi yuvayı sebep ne olursa olsun ister sev ister sevme yıkmak çok kolay bişey değil..Allah herkesi iyi insanlarla vijdanlı ahlaklı İçinde Allah korkusu olan kişilerle karşılaştırsın kimse aldatılmayı hak etmiyor ama inanın eşim hiç hak etmiyor çok yakışıklı devlet memuru saygılı iyi aile terbiyesi almış anlayışlı eşten çok arkadaş dost gibi kendinden önce evini eşini düşünen birisi keşke hiç kimse aldatmasa ve aldatılmasa ve ufak bi ayrıntıda var eşimin eski eşi bu çirkin olayı kendi çocuğunun gözünün önünde yapıyor ve eşim bunu çocuğundan öğreniyor buda en acısı galiba

Eşinizin haketmediğine eminim. Kadın erkek kimse haketmez. Çok zor bi duruma düşmüş bu psikolojisini de bozmuştur anlıyorum. Ama sizin suçunuz ne? Ne yapmış olabilirsiniz ki işi boşanmaya getirmiş? Ya da konu sahibininki daha kötü şiddet görmüş. En fazla soru sordunuz yani. Karşısına geçip gülüp alay etmeyeceğinize, haketmişsin demeyeceğinize göre sizlere verilen tepki çok büyük olmuş. Ben bunu sindiremezdim. Yoksa tabiki aldatılma unutulmaz goygoyu yapılacak aman geçti gitti denecek bi konu değil. .

Eşim değil vefat eden dayımın kızının basına din gelenler

Çok teşekkür ederim eşim değil benim zaten boşanma dava sürüyor, çok yakın zamanda dayım vefat etti onun kızının yasadıgı sorun bu çok üzüldüm bu yüzden tokat yediği için bir de böyle zamanda, bana sordu ne yapcam bundan sonra diye hiç bişey diyemedim, cünlğ ailesine göre asla ayrılamaz o ,

Bu akşam kuzenimşn basına gelen bir olaydı gerçekten bende böyle düşündüm

Konu biraz uzun kısaca anlatayım dayım vefat etti onun kızının basına aksam gelen bi olay bu, bende boşanma sürecindeyim bana sordu ne yapabilirim diye bişey diyememedim, neden tazminat ödemiş diye sorduğumda da , yatakta yakalamasıgı için elinde sadece msjları olduğu için anlaşmalı boşanmak için tazminat ödediğini söylemiş tabi ne kadar doğru bilemem pek inanmasım ben acıkcaaı eşine

İster aldatılmak olsun ister başka bi sebep bazı kişiler geçmişini irdelemekten hoşlanmıyor ki bu hassas bi konu eee bende az değilim tabi üslubuna göre uygun bi şekilde sormadım maalesef bende hatalıyım adamla en romantik en mutlu günümüzde çat pat diye mevzuya girdim önce şok geçirdi sonra utandı sonrada bulunduğumuz ortam hiç müsait değildi bizdede hata var tabi bununda bi yolu yordamı var ben yanlış zamanda yanlış ortamda açtım mevzuyu belki de farklı bi ortamda yada böyle bi konunun içinde sorsaydım bu kadar tepki olmazdı neyse yaşandı gitti Allah ıslah etsin herkesi aldatılmak aldatmak yaşatmasın

Allah kimseye yastmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…