Aldatılmayı kabullenemeyen eş

Böyle bir şey yapan şahıs 2. boşanmasını şiddetten yaşasın da bu kez haklı yere tazminat ödesin. 3 kuruşluk erkekliği için kaç para verebiliyor bakalım.

Bazı ruh hastaları kendilerine toz kondurmamak için "aldatıldım" diyorlar. Çünkü o kadar mükemmeller(!) ki kadın ayrılmak istiyorsa kesin başkası vardır diye düşünüyorlar.

Böyle bir soru için eşine vuran adam kendisini aldatan kadını hastanelik etmeden bırakıp üstüne de tazminat verir mi sizce?

İstatistiklere göre kadınlar da neredeyse aynı oranda aldatıyor ki bu araştırmalarda itiraf eden kadınları kapsıyor.Kadın aldatmamıştır adamda vardır bir şey demek çok gerçekçi bir yaklaşım değil. Evet erkekler klasik ataerkil toplumun etkisiyle bunu küçük düşme, yeni partnerinin yanında alt edilme olarak yorumluyorlar, duruma o kendisinin karaktersizliğiydi gibi bir yaklaşım geliştiremeyebiliyorlar. Çünkü bizim toplumumuzda erkek aldatırsa elinin kiri kadın aldatırsa ne olarak anılıyor yazmayım biliyorsunuz zaten.Ama aldatılan kadınsa, ya sineye çek öğütleri verilir, ya kendi karaktersizliği sen bilirsin denilir.Ama erkek aldatılmışsa, sekste başarısız olduğu kibarca yazdım aslında ya da erkek olamamış insan sıfatında görülür.Pek çok erkek aldatmadan dolayı boşandığını herkese söyleyemiyor.Şiddet uygulaması berbat bir şey kuzeniniz buna yoğunlaşsın.sonradan başı ağrıyabilir.

Eşimin ilk nişanlısı aldatmış aldatığı adamla da evlenmiş sorduğumda ayrıntı vere vere anlatıyor hiç anlamadım ne eşekmişim diyor gülüyor..her erkeğin tepkisi farklı olabilir her kadınında ama eşim gerçekten önemsemiyor geyik yapıyor bu da kadın olarak beni rahatlatıyor seninki gibi bir tepki alsaydım (şidet kısmına girmiyorum paralardım)çok kırılırdım ya..seni anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…