- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Allah ikinizin de yardımcısı olsun. Sahipsiz görmüş elleri kırılsın.Ben zaten fazlasını yaşıyorum inanın, çekişmeli boşanma davam sürüyor çok kötü bi şekilde devam ediyor, dayım yemi vefat edince akşamda bu olay olunca çok üzüldüm,
ben erkeğin bunu hiç bi zaman kabullenemem
Erkeğin psikolojisini mi düşünelim. Tokat atmış size şiddet görmüşsünüz. Aldatılan adam sıfatı nedir? Aldatılmış işte. Neyse adam zaten değil. Boşayın.Arkadaşlar hayırlı geceler, Eşiniz ilk evliliğinde aldatılan taraf olsa, sizde bunu çok sonradan duyup Eşinize sorsanız " sen aldatıldın mı" diye... (Sorma nedeniniz eşinizin ilk eşine tazminat ve nafaka ödemesi .. Madem aldatılan taraf neden tazminat nafaka ödedi diye içinize kurt düştüğü için sorsanız..)
Eşinizde evet eski eşim aldattı ama sen bana aldatılan adam ibaresini nasıl kondurursun, bu benim hala zoruma gidiyor ,ben erkeğin bunu hiç bi zaman kabullenemem diyip sinirinden size tokat attıp şiddet uygulasa.... ne yaparsınız.
( kısacası Eşinizin ilk evliliğinde aldatılmıs olsa, ve bı hala zoruna gitse bunu da size çok kötü bir şekilde yansıtsa ne düşünürsünüz.. Sonuçta bitmiş gitmiş bir şey..)
Gerçekten fikirlerini cok önemli konu çok uzun bir konu açıklamasını yapcagım tekrardan inşallah anlatmak istediğim anlaşılmıştır.
Erkekler ilk evliliğinde aldatıldıkları zaman bunu 2. Evliliklerinde unutmuyorlar mı yoksa bu durumu ömür boyu kabul mu edemiyorlar mı ?
aldatılmaktan ziyade belki de kendi uyguladığı şiddetten boşanmıştır.Arkadaşlar hayırlı geceler, Eşiniz ilk evliliğinde aldatılan taraf olsa, sizde bunu çok sonradan duyup Eşinize sorsanız " sen aldatıldın mı" diye... (Sorma nedeniniz eşinizin ilk eşine tazminat ve nafaka ödemesi .. Madem aldatılan taraf neden tazminat nafaka ödedi diye içinize kurt düştüğü için sorsanız..)
Eşinizde evet eski eşim aldattı ama sen bana aldatılan adam ibaresini nasıl kondurursun, bu benim hala zoruma gidiyor ,ben erkeğin bunu hiç bi zaman kabullenemem diyip sinirinden size tokat attıp şiddet uygulasa.... ne yaparsınız.
( kısacası Eşinizin ilk evliliğinde aldatılmıs olsa, ve bı hala zoruna gitse bunu da size çok kötü bir şekilde yansıtsa ne düşünürsünüz.. Sonuçta bitmiş gitmiş bir şey..)
Gerçekten fikirlerini cok önemli konu çok uzun bir konu açıklamasını yapcagım tekrardan inşallah anlatmak istediğim anlaşılmıştır.
Erkekler ilk evliliğinde aldatıldıkları zaman bunu 2. Evliliklerinde unutmuyorlar mı yoksa bu durumu ömür boyu kabul mu edemiyorlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?