Aldatılmayı kabullenemeyen eş

Boşanırım net. Şiddetin bahanesi olmaz.
Üstüne böyle kendince erkeklik gururu yapıp, aldatılmaya çok başka anlamlar yükleyen (eksiklik, erkeklik) zihniyette biriyle olduğumu göremediğim için de kendimi bir güzel sarsarım.

İyi de şiddet uygulamış diyorsunuz, o zaman aldatılmayı sindirmiş mi sindirememiş mi kime ne? Mesele bu değil ki. Hadi mesele bu diyelim, nasıl genelleyelim erkekler şöyle böyle diye. Sindiren de vardır sindiremeyen de. Yani düşünün karısının bakkala bile yalnız gitmesini istemeyen manyaklar da erkek, eş değiştirme partilerinde fantezilerin sınırlarını zorlayanlar da... Erkek cinsi tek tezgahtan çıkma değil ya. Konudaki erkek müsveddesi ayrı bir ruh hastası, orası kesin.

ben erkeğin bunu hiç bi zaman kabullenemem

Lafa bak, kadın kabullenir mi yani? Ne saçma bir zihniyet bu ya.

Valla erkek arkadaşım eski ilişkisinde aldatılmış, ben de aldatıldım. Bazen bizi aldatan kişileri sosyal medyada vs gördüğümüzde birbirimizle dalga geçiyoruz. Sinirlenmek aklımıza bile gelmedi. Cehennemin dibine gitsinler bize ne?

Erkeğin psikolojisini mi düşünelim. Tokat atmış size şiddet görmüşsünüz. Aldatılan adam sıfatı nedir? Aldatılmış işte. Neyse adam zaten değil. Boşayın.

Eski karisina da siddet mi uyguluyordu acaba surekli bilemedm nafakalar aldatlamala felan belki de siddet vardi tabiki gecerli sebel degil ama 2 duvar arasinda ne yasandigini kmse bilemez gel bi de eski esinden dinle bi lafa tokat atan adam wuuu aldatma gibi oyle bir durumda kadina naapmstr bilemedm bi lafa karisini bosayan adam aldatilinca sakin kalms ustelik anlasmali bosamak icin nafaka oduyor . Kuzenine bir lafa o tokadi atan adam bosayan adam eski esine neler yapmstrv

Erkeklerin de klasik yalanı, "aldatıldım".
Bu ne kadar dogru bilinmez, kendi hataları, kendi yanlışları açığa çıkmasın, mide bulandırmasın diye aldatıldım yalanını uyduran çok kişi gördüm. Ki tazminat ödenmiş zaten. Fazla kurcalamasın diye de tokatı atmış.

Şimdiki eşinin suçu yokken sırf sordu diye tokat atıyorsa bu adam ilk evlilikte de büyük yanlışlar yapmıştır bana göre. Kuzeniniz daha da başını yakmasın.

Kimse aldatma yüzünden biten bir evlilikte aldatan tarafa tazminat ve nafaka ödemez bu birincisi. Muhtemelen aldatan taraf kendisidir.

Bunun için bana tokat atacak adamın alnını karışlarım bu da iki!

He anacım bir gurur erkeklerde var zaten..
Vallahi hayatta böyle bir cümle kurmazdım ama oh olsun onu aldatana.. Kafa yapısına bakılırsa yontulmamış bir kütük..
Şimdi ki karısının yerinde olsam tekmeyi basar yoluna bakarım..Kim köpek ki eski karısı yüzünden el kaldıracak bana..

bana cok sacma geldi kizmasi ben aldatilsam soylerim nesi kotu bunun.toplun aldatilmaya niye bu kadar kotu bakiyor anlamiyorum.aldatsa utansin ama aldatilmissa nesi ayip bunun karsidakinin kotu oldugunu gosterir.bence aldatilmis olsa nafaka vermezdi kesij baska bisey vaf

Esinizin size herhangi bir sebepten siddet uygulamasi kabul edilemez bir durum. Ben olsam o tokadi yiyip oturmaya devam etmem o adamla,asla.
Ayrica siz artik evlenmissiniz,esinizin eski esiyle olan durumlarini evlenmeden once bilmis olmaniz gerekmiyor muydu? Yani tanima asamasinda sorulur bu soru,”neden ayrildiniz? “Seklinde,aldatildin mi,diye sorulmaz,hele hele aldatildiysan neden tazminat oduyorsun diye asla sorulmaz. Erkekler genelde ilk evliliklerinin bitisiyle ilgili yalan soylerlee cunku klasik “esimin ruh sagligi bozuktu”,”beni aldatti”,”cocuklarla hic ilgilenmiyordu”,”aslinda evliligi ben istememistim,zorladi beni,mecburen evlendim” ve benzeri gibi yalanlar.

Neye sinirlenip sana vurdu alakayi kuramadim ben senlik ne var sadece soruyosun. Cevap vermesin gecsin. Usteledin hakaret mi ettin?

Bu konuyu açarken eşim bana tokat attı ne yapmam gerekiyor diye açmanız gerekirdi. Hâlâ aldatılmayı kabullenememesinden bahsediyorsunuz. Kabullense ne olacak ? Elinize ne geçecek? Sormamışsınız ama söyleyeyim. Değil tokat atmak, elini kaldırıp vurmamak için yumruğunu sıksa boşanırım. Evlilikte iki şey affedilmez:
1. Aldatılmak
2. Şiddet(sözlü/fiziksel)
Bu daha başlangıç bunu da bilin. Bugüne kadar hiçbir zaman bir tokatla yetineni görmedim.

aldatılmaktan ziyade belki de kendi uyguladığı şiddetten boşanmıştır.

Konu sahibi konuyu kendisi icin degil,yakin zamanda vefat eden dayısının kızı için açmış arkadaslar.

Başkasının hatası yüzünden neden eşine sinirleniyor. Şiddete hiç girmiyorum bile, onun haklı gerekçesi zaten olamaz.

Bence şiddet vs. gibi kendi hatasından dolayı boşandılar ama aldatıldım diyor gerekçe olarak. Ortaya çıkacağını düşününce de sinirlenmiş. Kuzeniniz de keşke evlenmeden sorsaymış bu soruları.

Şiddetin haklı hiçbir gerekçesi yok. Ben aldatılma konusuna yorum yapacağım. O aldatılma hissi hiç geçmiyor. Yani aldatıldığını öğrendiğinde yaşadığın his geçmiyor. Karşı tarafı hala sevmekle falan alakalı değil. Kandırılmış olmanın verdiği bir his işte.

Bence kuzeninin kocası,aldatılmamistir. Bizim millette boşanmalar cirkeflikler,iftiralar,yalancı sahitliklerle doludur. Muhtemelen kocasinin ailesi iftira atıyordur. Yoksa zannetmiyorum ki,hic bir hakim aldatan kadına,nafaka ve tazminat bağlasın.

Diğer bir durum ise,kuzenin 2.eş olduğu icin kıskançlık durumlari olabiliyor,( ilk eşi)fazla kurcalamasin nafaka ve tazminat olayını nacizane fikrim.

Hangi klasik Türk erkegi aldatipta nafaka verir ? Tokat atacak kadar hanzo ve siddet egilimli birisiymis zaten. Kendini kandırmasın başkasının dedikodusuna da kulak asmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…