Aldatılmış mı oluyorum?

Bilmem ki aldatmış mı acaba ?
Farklı hesap,sevgiliye engel,konuştukları sadece karşı cins,buluşma planları yapılmış.Eminim sadece arkadaşlıktır.
Bunu söyledi siz de oturup dinlediniz mi gerçekten ? İnsan hayret ediyor.

Huylu huyundan vazgeçmezmiş dediğiniz gibi güven yoksa ilişkide yürümez çünkü bazen güven sevginden önce gelir.

Siz bu durumu normalleştirdikten sonra tabiki hayatınıza giren her erkek yapar.
Güvenme dicem de hepsi aynı değil işte güvenme diyebilmelisiniz.
Hemen hemen her erkek bunu yapıyor değil, doğru erkeğe denk gelemedim demelisiniz.
Sizden cesaret almamalı, kaybetme korkusunu iliklerine kadar yaşamalı ki bakın bakalım yapabiliyor mu, yapan da her türlü çeksin gitsin doğru kişi beri gelsin.

Bu savunma şekli aldatan erkeklerin taktiği ha bir de buluşma yakınlaşma yoksa onlar bunu sevgılınızın cümleleriyle savunuyor.

Nerden mi biliyorum aynısını yaşadık aynı cümlelerle.yazıyorum ki siz benım kadar salaklık yaomayın.

Aynı adam tarafından bir çok kez aldatıldım bu şekilde yanı sadece konuşma dedim insandır hata yapar.Sonra yüce rabbim bana beynımı kullandırtı hahaha.Aman dedim 3 gunluk dunyada benım layık oldugum adam bu mu dedım . Sonra buna ben senden ayrılıyorım yeter be su saatten sonra ergen büyütemem dedim.

Savunması şu ühü ühüü ben sadece konuştum da işte aldatma falan yok da. Çok şükür dinlemedim ayrıldım.

Sonra işte 8 9 ay sonra tanımadıgım bir numara her gun arıyor bakmıyorum da sonra işte bir gün açtım.

Bu ağlak vander ühü ühü benı sen anlayabılırsın sana ihtıyacım var destek ol falanlar.
Ben de dedım ki benjm sevgılım var senle konuşamam empati yap sonra yine ühü sesleri bem de çat kapattım.

Bir kere yapan hep yapar.Ancak seni çok seviyorsa küçük ihtımal değişebilir.Çünkü ben bir kadını seviyorlen başka kadınlarla konuşmayı hak gören insanların psikolojik sorunları oldugunu düşünüyorum Bu yüzden şans vermiştim.

Ama siz vermeyinnnn

Çok haklısınız bazı şeyleri gözümde büyüttüğümün farkındayım hala yaşadığım şeyin etkisinden çıkmayı başarabilmiş değilim pazartesi günü dershanem başlıyor ve bu hafta sonu ne yapmam gerekiyorsa yapmalıyım.

Planım üniversite bitene kadar kimseyi hayatıma almamaktı çünkü o zaman daha olgun kişiler karşıma çıkabilirdi yaptım bir hata şimdide derslerimi etkilememesi için uğraşıyorum.
Aynen devam et. Çünkü hayat uzun ve iyi bir mesleğin olunca seni hak edecek birisi karşına çıkacaktır . İlk hedefin ayaklarınin üzerinde durmak olsun. Emin ol unutuluyor hatta ne safmisim diyorsun ileride. Tecrübeyle sabit

Huylu huyundan vazgeçmezmiş dediğiniz gibi güven yoksa ilişkide yürümez çünkü bazen güven sevginden önce gelir.
Aynen öyle maalesef. Evli bile değilsiniz adam sıkılmış da heyecan arayışına girmiş gibi davranmış. Tabii ki bu dediğim evli olsanız aldatır normal anlamında değil. Yani kimisi uzun seneler evli kalınca sapıtıp heyecan arıyor aldatıyor, var öyle saçma sapan tipler de, onu kastettim.

Sizinle sohbet etseymiş oyundan kız kovalayıp hesap açana kadar. En güzel zamanlarınız olması gereken flört zamanında adam av peşine düşmüş.

Yerinizde olsam oyun arkadaşlarınla ve yeni instagram hesabınla sana mutluluklar, güven vermiyorsun deyip tekmeyi basardım.

Şu an söylediği hiç bir şeye güvenmiyorum sürekli ona karşı şüphe halindeyim bir yandan çok bırakmak istiyorum diğer yandan bırakırsam bir daha kimseyi bu kadar sevemezmişim gibi hissediyorum.

Seversin canım hemdee o kişiden öyle bi değer görürsün kii bu yaşadığım herşey neymiş ya dersin.. Şuan o kişi her ne kadar 5 para etmez de olsa senin kalbinde değerli olduğu için böyle düşünüyorsun amaa bununla tüm bağını kess, üzüleceksen de üzül, aradan zaman geçince daha objektif olarak bak göreceksin kii bu kişiden ne köy olur ne kasaba. Hiç aklın bile kalmasın acaba iyi olur muyduk diye.. Bırak ne yapacaksa senden uzak olsun.

Haklısınız insan işte aldatıldımı kendine yediremiyor çoğu zaman..
Vallaha başta ben de yediremedim de aldatılma sebebının bizle alakası yokki neden biz yediremeyelim.

o kişi kendine yediriyor ama bu hareketleri.
Bence yediremeyecegınız tek şey bu adamla yola devam etmek olmalı.
Ay sınava gırecekmıssınız zaten derslerınızle yola devam edin en azından emege ihanet etmıyorlar.

Gerçekten bu yazdığınızı okumak bana çok iyi geldi insanın içinde varsa karşısında kim olursa olsun yapıyormuş demek ki içim rahatladı çünkü hatanın bir nebzede olsun bende olacağını düşünmüştüm çok kısıtlamaya çalışıyorum diye.

Ne kadar tövbe yemin ederse etsinler bir kere yapan bi daha yapar hemde daha temkinli olurlar inşaAllah doğru bi karar verirsin

Sen çok mu iyi niyetlisin acaba.Çok üzer seni bu çocuk. Ayrıl yada ayrılma demicem ama en azından sağlam bir yaptırım uygula.
İlişkinin başından çok yüz verdiğimi düşünüyorum ve ona değer verdiğimi fazlasıyla gösterdim bundan beni bırakamaz düşüncelerine girmiş olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…