Aldatılmış mı oluyorum?

Kendimi çok kez suçladım kısıtlamamış olsaydım her şey daha farklı olabilir miydi diye hatta o şekilde denemeyi bile düşündüm ama ben buyum bir başkası için kendimi değiştiremem zaten.

Planım üniversite bitene kadar kimseyi hayatıma almamaktı çünkü o zaman daha olgun kişiler karşıma çıkabilirdi yaptım bir hata şimdide derslerimi etkilememesi için uğraşıyorum.
Sen çok akıllı ve oturaklı bir kızsın ablacım şu yazdıklarından belli laylaylom olmadığın. Kendi değerini bil önce ben de her zaman konuya şuradan bak sevgililik en heyecanlı doludizgin aşk zamanıdır böyle bir evrede senle yetinemeyip sıkıntıdan “arkadaş” adı altında başka kızlarla konuşmaya ihtiyaç duyan evlilikte sorun olduğundada boşluğuma geldi yaptım der

Farkındaysanız "e yaaap ne var ki bunda" dememiş, "yapmayacağını biliyorum" demiş.
Yediği haltın ne olduğunu biliyor yani.
Hala ayrılsam mı diye düşünmeniz hata.
Biliyor ama kabullenirse daha çok suçlu olacağını düşünüyor böyle yaparak yaptığını birazda olsa hafifletmeye çalışıyor kendince.

Evet aldatmanın güzellikle çirkinlikle kesinlikle alakası yok. Huy ve karakter. Tabi birde vicdansızlık. İnsan sevdiğine bunu nasıl reva görür?
Her şeyi geçtim doğu görevindeyi telefonlar çekmiyordu nadir arayabiliyordu bende aradığında duymama ihtimaline karşın elimde telefon bekliyordum onu, hiç haketmedim yaptıklarını.

ıcınde hıc sevgı olmayan, karaktersız ınsanlar reva gorur maalesef
neysekı evlenmeden ortaya cıkmıs mesela konu sahıbı sanslı
Evet gerçekten çok şans eseri rastladım o hesaba aylar önce ssini almışım galerimde gezerken karşıma çıktı isim falan hiç bir şeyde yoktu içime huzursuzluk girdi şu hesaba bir bakayım dedim.

Umarım bu şansın farkına varır da ona göre hareket eder.
Çok daha öncelerde de anlayabileceği
Bu iğrençlikle nasıl yaşayacağını öğrenir en azından. Akıllanmaz zaten. Nasıl olsa onu bırakamayacak bir kız var. Ne kaybedecek ki.
Haklısınız bu şekilde düşünmese ya da ben düşündürmemiş olsaydım bunları yapmaya cesareti olmayacaktı şimdi ne yaparsam yapayım affedecek zaten dediği için rahatlıkla yapabiliyor.

Aldatmış olmuyormuymuş.....ahhh şu erkekler ahhhh....üniversite sınavına hazırlandığına göre yaşın küçük Kanma inanma böyle saçma sapan savunmalara aldatmak sadece cinsellik değil o kızlarla gizli hesaptan konuşup seni engellemiş olması da aldatmak adam arkandan iş çevirmiş sinsi sinsi...madem ortada yanlış bişey yok neden senden gizlemiş o kızlarla hoş sohbetler etmiş bunların cevabını alabildinmi bırak canım şimdiden başlamış sadakatsizliğe devamıda gelir emin ol...

Tasarlayarak aldatmış. sizi engellemiş falan insan bari şifreyi düzgün koyar

Belli gerçekten hanım bir kızsın. Ama çok gençsin, sevgilin de çok genç, öyle sanıyorum. Profesyonel değil, amatör çapkın. Profesyonel çapkın açıktan yapar bu işleri.

Seni sevmediğini düşünmüyorum, senden önce mazisi kalabalık olmadığı için muhtemelen, bi de çok gençliğinden artık acaba başkasıyla nasıl olurdu merakı başlamış. Çok genç bir erkek bu, güdüleri de zorluyor. Hani geçmişteki gibi değil ki, merakı için çok fazla uyaran var etrafta.

Senin gibi bir kızı kaybettiğinin farkına varır, çok acı çeker ama iş işten geçmiş olur.

Değer veriyorsun, ben bu aşamada sana ayrıl diyemem mesela. Hali hazırda değer verdiğinden, hep bir acabayla yaşar, daha çok acı çekersin. Silip atmak istemiyorsun, olayı anlatışından belli. Zaten bu çocuk seni bir şekilde ikna edecek. (Ama hemen ikna olma.) Temiz bitirecek kısa ve ağır bir acı olmamış daha sende.

Bir şans daha ver bence. Ama hemen değil, kendinden bir mahrum bırak, ayrıl hatta. Uzun bir süre burnundan getir. İkinci bir şansı olmayacağını bilsin.

İki ihtimal var. Ya anlar hatasını, bir daha yapmaz. Ya da daha profesyonel bir çapkına dönüşmesi gerektiğini öğrenir. Sen de çok daha keskin bir acıyla bitirirsin ama temiz bitirirsin.

İlk ihtimal düşük ama yok ihtimal değil.

Seçim senin.

Bir kere yapanın bir daha yapacağının bilincindeyim mantığım her şeyim onu reddediyor bir tek onu kalbimden koparıp atmam lazım aklımdaki iyi insan imajından kurtulmam lazım inanıyorum ki verdiğimiz şanslar sadece zaman kaybı başka bir şey değil.

Hayatımın en çalkantılı dönemlerindeyim bu yüzden yaşadığım şeylerden çok fazla etkileniyorum ama ne olursa olsun sağlam kariyerin bir kadının hayatında ne kadar önemli olduğunu biliyorum bu yüzden önceliğimin her zaman mesleğim olması için uğraşıcam.

O kadar doğru konuşmuşsunuz ki ama bu biraz cepte görme olayı oluyor bence artık flört dönemi diye bakmıyor olaya bu yüzden yeni heyecanlar aramaya koyulmuş.Olması gereken sonda yazdığınız cümleler..

Evlenecegıne nedense ben eminim
17 yaşındayım üniversiteyi bitirmeden evlilik mümkün değil zaten istediğim meslek 6 yıllık 1 yılda lise son sınıf 24 yaşıma kadar hayatımda çok şeyin değişeceğine eminim kiminle evleneceğime karar vermek için biraz erken bana göre.

Güven hemen yok oluyor ama sevgi öyle olmuyor bu yüzden kimseyi daha sevemeyecekmişim gibi hissediyorum bunun doğru olmadığını biliyorum ama çok haklısınız ömür boyu üzüleceğime 1 yıl üzülürüm daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…