- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.823
- 798
- Konu Sahibi KarpuzluKurabiye
-
Evet aynı şeyi düşünüyorum.Burda evli adamla birlikteyim şeklinde konu açanlara kimse lanet yağdırmasın öyleyse."Karısına sadakat sözü veren adam,sen değilsin.Devam et" diyelim.Ya tamam burda en büyük hata erkeğin ama karşıda ki kadında da hata yokmuş gibi her aldatma konusunda kadına kızma kocana kız diyenler çıkıyor. Ben her ikisine de kızarım, her ikisini de nefretimde boğarım. Eşim bana sadakat sözü vermiş olabilir ama o karşıda ki haysiyetsiz de bile bile ne halt yemeye evli adamla birlikte oluyor. Geçenlerde burda bir üye yazmıştı evli sevgilimden ayrılamadım düşündüm ben olmasamda başkası olacaktı nasılsa diye bu düşünce normal mi yani. Allah o erkeğinde onunla olan kadınında cezasını versin.
Komi sahibi durumuna çok üzüldüm bende 12 yıllık evli 3 çocuk annesiyim acını derinden hissettim Rabbim yardimcin olsun yavrularina saril bundan sonra onlar ile sar yaralarini eden bulacaktir ins.
İkisi eşit derecede mi suçlu sizce?Ya tamam burda en büyük hata erkeğin ama karşıda ki kadında da hata yokmuş gibi her aldatma konusunda kadına kızma kocana kız diyenler çıkıyor. Ben her ikisine de kızarım, her ikisini de nefretimde boğarım. Eşim bana sadakat sözü vermiş olabilir ama o karşıda ki haysiyetsiz de bile bile ne halt yemeye evli adamla birlikte oluyor. Geçenlerde burda bir üye yazmıştı evli sevgilimden ayrılamadım düşündüm ben olmasamda başkası olacaktı nasılsa diye bu düşünce normal mi yani. Allah o erkeğinde onunla olan kadınında cezasını versin.
Komi sahibi durumuna çok üzüldüm bende 12 yıllık evli 3 çocuk annesiyim acını derinden hissettim Rabbim yardimcin olsun yavrularina saril bundan sonra onlar ile sar yaralarini eden bulacaktir ins.
Bu kişide aynı cinsten beni arayıp yaptıkları bütün pislikleri anlatmaya çalışırdı müsade etmedi tabi sürekli hat değiştirip mesajlar fotolar attı ağzı Haddinden fazla bozuk Ahlak haya bilmeyen bi kadından ne beklersinizTanımadığın iki bayanın konuşmasına tanık oldum yan masadalar. Kadın arkadaşıyla dertleşiyor diyorki eşine sözüm yok o karısı evine gidiyor onunla yaşıyor. Ama beni başkasıyla aldatırsa onun gözlerini oyarım diyordu. Başkası olmasın kaldıramam eşini karını biliyorum dedim ona diyordu. Bir müddet duyduklarıma inanamadım.
Annelere çok iş düşüyor. Oğlunuzu kadına değer veren saygı duyan bireyler olarak yetiştirin.
Genelde böyle olabilir ama her zaman böyle olmuyor maalesef. Bazen her şey yolunda giderken taraflardan biri şeytana uyuyor ve asıl ondan sonra soğumalar başlıyor ve dediğiniz noktaya geliniyor. Hoş hiç bir sebep aldatmayı haklı gösteremez. Konu sahibesi hanım yuva yıkanın yuvası olmaz. Evliyken sizi aldatan eşiniz şimdi de o kadını boşver vs deyip size yaklaşmaya çalışarak onu aldatıyor. Gerçekten her türlü aşağılık sıfatlara layık bir insanmış. Rabbim sizin kalbinize ferahlık versin ve yardımcınız olsunYaşadıklarınız üzücü fakat bir psikolog bu duruma gelen insanların aslında evliliklerinin tamamen çok önceden bittiğini sadece resmi ve fiilen devam ettiğini iddia ediyor.Yani çoğunda aldatma olmadan çok önce evlilik bitiyormuş. Fakat taraflardan biri boşanmayı teklif etmeye cesaret edemiyormuş ve asıl sorun buymuş.
Fikirlerinize saygı duyuyorum başına gelmeyen hiç bir şekilde anlayamaz iki sene uğraştım çabaladım döndürmeye çalıştım eşimin beni aldatması benim suçum değil onun karaktersiz oluşu.. hata yapmak bize mahsus elbet vardır hatalarım ama aldatmayı hak edicek kadar değil ve eşimde o kadın diye ortalıkta gezen mahlûkta elbet layığını bulurKusura bakmada, sen kendi çocuklarini düsünmedin, o kadinmi düsünecekti? Herseyi bile bile 3 cocuk bu dünyaya getirdin. Adam 5 yildir aldatiyor seni, daha yeni bunun farkina varmadin heralde. O ahlaksiz dedigin kadin ile yarisa girdin, ödülü ise seni insan yerine koymayan, çoçuklarini düsünmeyen esin.
Ama dogru, sadece sorun kadinda. Kadinin yaptigi etik olarak dogru degil, ama bu en azindan sadece onu bagliyor. Evlilik ve sadakat yemini veren esin. Babalik sorumlulugu almasi gereken esin. Anne baba olarak huzurlu ev ortami saglamak zorunda sen ve esinsiniz.
Bu konuda hepiniz hatalisiniz. Sadece o 3 cocuga üzülüyorum.
KatılıyorumKusura bakmada, sen kendi çocuklarini düsünmedin, o kadinmi düsünecekti? Herseyi bile bile 3 cocuk bu dünyaya getirdin. Adam 5 yildir aldatiyor seni, daha yeni bunun farkina varmadin heralde. O ahlaksiz dedigin kadin ile yarisa girdin, ödülü ise seni insan yerine koymayan, çoçuklarini düsünmeyen esin.
Evet her zaman böyle olmuyor. Bu adam karaktersiz zaten belli. Ben her zaman bişeyler bittiğinde dürüstçe söyleyen ben başkasına aşığım diyen insanlara da saygı duyarım. Bu iki tarafı idare etmiş bir alçak.Genelde böyle olabilir ama her zaman böyle olmuyor maalesef. Basen her şey yolunda giderken taraflardan biri şeytana uyuyor ve asıl ondan sonra soğumalar başlıyor ve dediğiniz noktaya geliniyor. Hoş hiç bir sebep aldatmayı haklı gösteremez. Konu sahibesi hanım yuva yıkanın yuvası olmaz. Evliyken sizi aldatan eşiniz şimdi de o kadını boşver vs deyip size yaklaşmaya çalışarak onu aldatıyor. Gerçekten her türlü aşağılık sıfatlara layık bir insanmış. Rabbim sizin kalbinize ferahlık versin ve yardımcınız olsun
Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum çocuklarım için mücadele ettim Öyle üç çocukla baba evine dönmek görüldüğü kadar kolay değil yaşamayan bilemezSon iki sene öğrendiniz ve adamla birliktelik yaşamaya devam ettiniz öyle mi? Siz sizi aldatan şeref yoksunu ile 2 sene aldatıldığınızı bildiğiniz halde evliliğe devam ediyorsanız bence öbür kadın da evli adama aşık olabilir sevebilir. Üçünüze de diyecek birşey bulamıyorum.
Teşekkür ederim sorunlar olsaydı zaten olduğunda ayrılırdım farkına varmadım vardığımda da çocuklarım için mücadele ettim konduramadım ama olmayıncGenelde böyle olabilir ama her zaman böyle olmuyor maalesef. Bazen her şey yolunda giderken taraflardan biri şeytana uyuyor ve asıl ondan sonra soğumalar başlıyor ve dediğiniz noktaya geliniyor. Hoş hiç bir sebep aldatmayı haklı gösteremez. Konu sahibesi hanım yuva yıkanın yuvası olmaz. Evliyken sizi aldatan eşiniz şimdi de o kadını boşver vs deyip size yaklaşmaya çalışarak onu aldatıyor. Gerçekten her türlü aşağılık sıfatlara layık bir insanmış. Rabbim sizin kalbinize ferahlık versin ve yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim gerçekten öyle üç çocukla yeni bi hayata başlamak tekrar baştan başlamak kolay değil ve çocuklarım için mücadele verdim daha sonra bana hesap sormamaları için mücadele ettim eşim bana dönsün diye değilEvet her zaman böyle olmuyor. Bu adam karaktersiz zaten belli. Ben her zaman bişeyler bittiğinde dürüstçe söyleyen ben başkasına aşığım diyen insanlara da saygı duyarım. Bu iki tarafı idare etmiş bir alçak.
Zamanında boşansanız 2 çocukla dönerdiniz. Başkasına dokunan bir adama nasıl dokunulur. İyi ki çocuklar var bahane olarak iyi ki şu yaşamayan bilmez sözü var. Bu ikisini dedikten sonra zaten dokunulmaz oluyorsunuz.Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum çocuklarım için mücadele ettim Öyle üç çocukla baba evine dönmek görüldüğü kadar kolay değil yaşamayan bilemez
Fikirlerinize saygı duyuyorum başına gelmeyen hiç bir şekilde anlayamaz iki sene uğraştım çabaladım döndürmeye çalıştım eşimin beni aldatması benim suçum değil onun karaktersiz oluşu.. hata yapmak bize mahsus elbet vardır hatalarım ama aldatmayı hak edicek kadar değil ve eşimde o kadın diye ortalıkta gezen mahlûkta elbet layığını bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?