Aldatılmış ve boşanmayı seçmiş üç çocuklu anne

Aldatmis olmayi birak, mutsuzsan eger ekonomik ozgurlugun varsa 1 dk durma tavsiyem. Cocugum var bir bahanedir unutmayin. Rahat yaramiyor erkeklere bu bir gercek

Başka kadın evet suçlu,ancak baş aktör kocan malesef. Yılanın başı. O yüzden sallayacaklarını önce kocana sallaman lazım. Bu aldatılan kadınların çoğu bunu yapıyor,direk topu diğer kadına atıp bakmışsın adamı bağrına basıyor.Belki siz basmadınız ama bu genelde böyle. Yapmayın etmeyin diğer kadından evvel kocanızın ahlaki derse ihtiyacı var.Kocan istediği sürece dışarıda kadın bitmez. Ama kocan istemezse tek kadın sen olursun onun için.

Üzülme arkadaşım düşünmemeye çalış inan hepsi geçiyor
bende 2 çocuğumla 10 yıllık evliliğimi bitirdim
herkes kendi hayatın da ne yapalım doyumsuz dengesiz sorumsuz adamlar oluveriyorlar bir süre sonra neye dayanarak yapıyorlar bunu allah ıslah etsin hepsini allaha havale et seni üzenleri allahın adaleti büyük bu sadece senin sınavın değil çevrendeki herkesin sınavı sana davranışlarıyla
daha dün ablam bana geldi ben çok vicdan azabı çekiyorum hiç iyi değilim dedi boşandıktan sonra bana destek olacağını söylemişti çocuklara bakmak için sonra beni orta da bıraktı
eski eşimse hatasını telafi etmek için elinden geleni yapıyor en sevdiği şey arabasını bile lazım olunca söyle ben getireyim diyip öyle kibar öyle nazik davranıyor ki o boşandıım adam değil sanki
gün gelip devran dönüyor arkadaşım üzülme değmiyor hiç birine

Evet aynı şeyi düşünüyorum.Burda evli adamla birlikteyim şeklinde konu açanlara kimse lanet yağdırmasın öyleyse."Karısına sadakat sözü veren adam,sen değilsin.Devam et" diyelim.

Yaşadıklarınız üzücü fakat bir psikolog bu duruma gelen insanların aslında evliliklerinin tamamen çok önceden bittiğini sadece resmi ve fiilen devam ettiğini iddia ediyor.Yani çoğunda aldatma olmadan çok önce evlilik bitiyormuş. Fakat taraflardan biri boşanmayı teklif etmeye cesaret edemiyormuş ve asıl sorun buymuş.

Ya arkadaşlar evli adamlar önce kendilerini evli olarak tanıtmıyolar kadını ilgisiyle falan kendine aşık ediyor zaten karşıdaki kadın da boşanmış anladığım kadarıyla boşlukta hemen tav olmuştur adama
evli olduğunu öğrendikten sonra da biraz da yağlı kapıysa kocası bırakmamıştır.
çıkmıyo mu karşımıza evli adamlar daha yeni birini def ettim başımdan bi de ısrar kıyamet her yerden engelliyorum başka numaradan yazmalar bir de yüzsüzler ki anlatamam
Ben bi kadın olarak yaşadığım acıları duyguları başka bir kadına yaşatamam mutsuzsan boşan öyle gel dedim :)
Yüzsüz beklicen mi beni diyo he beklicem ömrümün sonuna kadar dedim hahahahaha

İkisi eşit derecede mi suçlu sizce?
Yani 10 yılınızı verdiğiniz, 3 çocuk yaptığınız ve hayatınızı adadığınız eşinizin yaptığı şeyle sokaktan geçen kadınınki aynı mı?
Burada kadının sadece şahsına karşı bir ahlaksızlığı söz konusu, demek ki böyle bir değer yargısı yok. Adam ise hem kendine hem eşine hem çocuklarına hem ettiği yemine sadakatsiz hem muhtemelle çoluğun çocuğun rızkını başkasına yediriyor. Nasıl eşit nefret duyulabilir?
Her konu açan o kadına lanet olsun diyor sanki aklı çelinmişcesine, o yüzden ÖNCE kocana öyle deniyor. Kimse kadın suçsuz demiyor zaten.

Sana onu ciddiye alma vs dediği vakitleri ses kaydı yap metresine at gitsin ama hamileyse atma tabikide

Kusura bakmada, sen kendi çocuklarini düsünmedin, o kadinmi düsünecekti? Herseyi bile bile 3 cocuk bu dünyaya getirdin. Adam 5 yildir aldatiyor seni, daha yeni bunun farkina varmadin heralde. O ahlaksiz dedigin kadin ile yarisa girdin, ödülü ise seni insan yerine koymayan, çoçuklarini düsünmeyen esin.

Ama dogru, sadece sorun kadinda. Kadinin yaptigi etik olarak dogru degil, ama bu en azindan sadece onu bagliyor. Evlilik ve sadakat yemini veren esin. Babalik sorumlulugu almasi gereken esin. Anne baba olarak huzurlu ev ortami saglamak zorunda sen ve esinsiniz.

Bu konuda hepiniz hatalisiniz. Sadece o 3 cocuga üzülüyorum.

Son düzenleme:
Son iki sene öğrendiniz ve adamla birliktelik yaşamaya devam ettiniz öyle mi? Siz sizi aldatan şeref yoksunu ile 2 sene aldatıldığınızı bildiğiniz halde evliliğe devam ediyorsanız bence öbür kadın da evli adama aşık olabilir sevebilir. Üçünüze de diyecek birşey bulamıyorum.

Bu kişide aynı cinsten beni arayıp yaptıkları bütün pislikleri anlatmaya çalışırdı müsade etmedi tabi sürekli hat değiştirip mesajlar fotolar attı ağzı Haddinden fazla bozuk Ahlak haya bilmeyen bi kadından ne beklersiniz

Genelde böyle olabilir ama her zaman böyle olmuyor maalesef. Bazen her şey yolunda giderken taraflardan biri şeytana uyuyor ve asıl ondan sonra soğumalar başlıyor ve dediğiniz noktaya geliniyor. Hoş hiç bir sebep aldatmayı haklı gösteremez. Konu sahibesi hanım yuva yıkanın yuvası olmaz. Evliyken sizi aldatan eşiniz şimdi de o kadını boşver vs deyip size yaklaşmaya çalışarak onu aldatıyor. Gerçekten her türlü aşağılık sıfatlara layık bir insanmış. Rabbim sizin kalbinize ferahlık versin ve yardımcınız olsun

Fikirlerinize saygı duyuyorum başına gelmeyen hiç bir şekilde anlayamaz iki sene uğraştım çabaladım döndürmeye çalıştım eşimin beni aldatması benim suçum değil onun karaktersiz oluşu.. hata yapmak bize mahsus elbet vardır hatalarım ama aldatmayı hak edicek kadar değil ve eşimde o kadın diye ortalıkta gezen mahlûkta elbet layığını bulur

Katılıyorum

Evet her zaman böyle olmuyor. Bu adam karaktersiz zaten belli. Ben her zaman bişeyler bittiğinde dürüstçe söyleyen ben başkasına aşığım diyen insanlara da saygı duyarım. Bu iki tarafı idare etmiş bir alçak.

Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum çocuklarım için mücadele ettim Öyle üç çocukla baba evine dönmek görüldüğü kadar kolay değil yaşamayan bilemez

Teşekkür ederim sorunlar olsaydı zaten olduğunda ayrılırdım farkına varmadım vardığımda da çocuklarım için mücadele ettim konduramadım ama olmayınc

Çok teşekkür ederim gerçekten öyle üç çocukla yeni bi hayata başlamak tekrar baştan başlamak kolay değil ve çocuklarım için mücadele verdim daha sonra bana hesap sormamaları için mücadele ettim eşim bana dönsün diye değil

Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum çocuklarım için mücadele ettim Öyle üç çocukla baba evine dönmek görüldüğü kadar kolay değil yaşamayan bilemez
Zamanında boşansanız 2 çocukla dönerdiniz. Başkasına dokunan bir adama nasıl dokunulur. İyi ki çocuklar var bahane olarak iyi ki şu yaşamayan bilmez sözü var. Bu ikisini dedikten sonra zaten dokunulmaz oluyorsunuz.

Aldatmayi hak ettin demiyorum. Herkese saydirirken, kendi yaptiklarina bakmiyorsun. Küçük bebegim var diyorsun. En az 2 yildir bu olaydan haberin varmis. Yani bebegide "döndürmeye çalistin" için yaptin. Yazik degilmi o cocuga?

Ve dikkat ediyorumda, o kadina ne hakaretler edip, esine gelince "kabul ediyorum oda hatali" deyip daha alttan aliyorsun esin için. Ki normal, adami tutmak için 2 yil savas vermissin.

Gerçekten aldatmayi ahlaksiz bulsaydin, esinin "heves" dediginde miden bulanip hemen bosanirdin. Ama erkek için "nede olsa dönüp dolasip kürkçü dükkana geri gelir" düsünmen ve aldatmanin tüm faturasini kadina yikman biraz ne bilim en basitinden cinsiyetci degilmidir?

Adam senin ile cocuk yapiyor, senin ile evleniyor ama sokaktaki kadin senin evliligin iyi gitmesinde sorumlulugu olacak öyle mi? O kadin hayir deseydi, esin baska bir kadina giderdi. Önemli olan niyet degilmiydi? Ki senin sorunun esinin aldatmasi bile degil. Ilk basta heves dedi diye alttan almissin. Yani esinin hevesleri olmasini dogal karsiladin.

Sorun sürekli, tek bir kadin ile aldatmasiydi, hatta ona asik olmasiydi. Ondan dolayi 2 yil savas verdin. Gerçekten aldatmaya karsi gelseydin, ilk günden itibaren bosanirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…