Aldatılmış ve boşanmayı seçmiş üç çocuklu anne

Yaşamayan bilemez anlamak gerçekten zor Allah sizede kolaylıklar versin inşAllah geri dönsün diye çabam yok ettiğini bulsunlar

Bebeğim iki yaşında lohusayken öğrendim bebeği bilerek yapmadım öğrendiğimde dünya yıkıldı ve bebeğim doktorların olmaz dediği halde oldu iyi ki olmuş evlatlarım var şükür boşanmaya hiçbirşekilde yanaşmadı duyduğumda ayrılmak istedim üç tane çocukla ekonomik özgürlüğünüz yoksa öyle duydum ayrıldım olmuyor maalesef

Büyük konuşmak Allah’a mahsus bende aynı şeyleri söylerken içine düştüm Allah size yaşatmasın kimseye yaşatmasın

Doğum yaptıktan sonra hastanede yattı bebeğim Enfeksiyon riskinden dolayı ve bu süreçte öğrendim İnanın kimsenin yuvası için dua etmedim ve ben daha güçlü olabilirdim evet babalarına düşkün iki büyük çocuk bi anda koparamazdım ki belki yanlış belki doğru aradım çocuklarım için yapma dedim bana yaptıklarını attı yazdım artık onları yoksaydım eşimle bağımı kopardım ayrı odalarda kaç zaman geçirdik çocuklar anne babayı iyi kötü bi arada görmek ister ve tek üzüldüğüm şey hatam varsa Allah banada sorsun ama çocuklarıma bunu yapanları benim düştüğüm durumdan beter etsin inşAllah

Pisliklerin de yaşasın iki ahlaksız da! Kocanız kadar o kadın da ahlaksız suçlu tabi ki. Ahlak kuralları sadece imzayı atanları bağlamıyor, bütün toplumu bağlıyor!

Büyük konuşmak Allah’a mahsus bende aynı şeyleri söylerken içine düştüm Allah size yaşatmasın kimseye yaşatmasın
Eşinizin metresi de büyük konuşmuş o yüzden bu duruma düşmüş o da yaşamayan bilmez diyormuş. Bu cümleler herkesi haklı çıkartır. Bizim burda rahatsız olduğumuz şey o kadına çok kötü şeyler söylerken eşinize daha merhametli davranmanız. Kendinizi artık kurtarmışsınız inşallah çok mutlu olursunuz.

Zaten iki tane cocugun varken, nasil doktorlar bebegin olmaz dediler? Ve simdi "bebegim var" dedigin 4 yasindaki cocuk o zaman?

Ve esin bosanmaya yanasmadi diye bosanmadin yani? Neticede simdide halen 3 cocuklu bir sekilde bosanabildigine göre demek ki oluyormus. Tahminen adam senden bosanmistir sonunda. Yoksa halen bu evliligin içinde olurdun.

Teşekkür ederim eşimi çünkü artık yok saydım onun en büyük cezası üç tane evladının büyürken yaşadıklarını hayatlarını görememek tabiki suç eski eşimin aramış ki o kadını bulmuş Allah’ından bulsun ne diyim ama diğerinide unutmasın

Bebeğim iki yaşında son iki senedir boğuşuyırdım bu olaylarla ikinci doğum kaynaklı bi sorun yaşadım tedavi gördüm hastalıklar atlattım şükür evi terk edince bir ay daha gel etme zamanından sonra boşandı ikna oldu ben açtım davayı ve anlaşmaya yanaştı çünkü diğerinden bebeği olacakmış belkide bü yüzden ikna oldu

Artık onları bırakın
Hayatınızda değiller hayatınızın bir parçası zaten asla değiller
Adamda eşim deyip durmayın eşiniz değil çocukların babası
Artık siz ve çocuklarınız uzun bir hayatınız var
Daha 28 yaşındasınız
Yeni bir hayat sizi bekliyor
İşiniz olsun kendi çevreniz olsun
Bu ihaneti hayatınızı yıkan bir olay yerine hayatınızın dönüm noktası olarsk alın
Bırakın onlarda ne halleri varsa görsünler

Bıkmadan usanmadan yazacağım ; Ne olur aldatılan biri Şu metreslere saydırdıklarında ;

Insanları " Asıl suçlu erkek " diye bastirmayin.

Ikiside ayrı kulvarda Aynı ölçüde suçlu. Ikisi de aynı ölçüde ahlaksız.

Bu forumda bir şey yapıldığında tekerleme gibi herkes aynı şeyi yazmaya başlıyor.

Şu an sizin bu yazdığınız mesajdan onlarca bu konuda vardır. Her böyle konuda aynı şey yazılıyor, Başka birisi yokmuş gibi.
Böyle yapınca kulak alışıyor . Destek alıyorlar. Burada da var bazı kişiler.

Onlarda " kocanı elinde tutsaydın , banane benimle mi nikahın vardı " diye daha da ahlaksizlasiyorlar.

Birinin karısına sozu var tamam eyvalahta diğerinin insanlık sözü yok mu ?

Biz neden yapmıyoruz, Neden yüzlerce evli varken etrafımızda biz buna yanaşmıyoruz.

Yazılı olan sözler var ve yazılı olmayan toplumsal ahlaki değerler ve sözler var.

Eşinizden boşanmışsiniz zaten diğer kadına da bir iki laf etme hakkınız olsun. O kadarı da olsun yani.
Burada evli adamla sevgili olanları yerden yere vuruyoruz da haklı olarak niye aldatılan kadın birşey söyleyince yanlış olsun ki?
Elbette evli olan taraf daha suçlu ama evli adamla birlikte olan kadınlarin ne olduğunu ortada oda ahlaksızlık konusunda adamla eş değer bence.

Daha 6 ay olmuş boşanalı, 3 çocukla yeni bir hayat hiç kolay değildir. Allah yardımcıniz olsun.

Teşekkür ederim haklısınız ağız alışkanlığı belkide Rabbim hayırlı olanı bu gördü ve o yüzden oldu Allah herkesin karşısına Köymen bilen insanlar çıkarsın

Allah razı olsun iğrençlikte ikiside son noktadalar sizin gibi düşünen insanlara saygım sonsuz

Çok teşekkür ederim gerçekten zor bi süreçten geçtim kimin ne olduğunu anlama süreciydi bu ki elhamdulillah tek celsede anlaşmalı bitti Allah herkesin yardımcısı olsun inşAllah

Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum çocuklarım için mücadele ettim Öyle üç çocukla baba evine dönmek görüldüğü kadar kolay değil yaşamayan bilemez
yasayanlari bildigimiz için diyoruz zaten kadinlar calışsın, kocalarina degil kendilerine güvenip çocuk yapsin diye ama basa gelmeden dinlemiyor insanlar

yasayanlari bildigimiz için diyoruz zaten kadinlar calışsın, kocalarina degil kendilerine güvenip çocuk yapsin diye ama basa gelmeden dinlemiyor insanlar
Evlenmeden önce çalışıyordum zaten çocuklar olunca bakıcak kimse olmadığı için çalışamadım evde iş yaptım elimden geldiğince halada yapıyorum az veya çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…