- 8 Mart 2019
- 7.456
- 36.111
- 548
- 39
- Konu Sahibi KarpuzluKurabiye
-
Siz sıkmayın güzel caninizi... Millet her şeyi söyler, sizin vicdanınız rahat mi inanın gerisi boş. hadi diyelim siz kadınlık yapamadiniz, o başka kadinla birlikte olarak erkeklik mi yapmis oldu??? Ben nişanlı iken aldatıldım, aynı şey değil belki ama hissettiklerinizi tahmin edebiliyorum. Rabbim gönlünüze ferahlık versin, bırakın onlarda ateslerini öbür tarafa beraber götürsün.Çocuklarına baksın yeter
ki se aldatılmak ve boşanmak için evlenmez namus kavramı iki taraf içinde geçerlidir namussuz olmayı seçene edicek lafım yok.. beni suçlayan bile oldu inanın kadınlık yapsaydın diye
Amin Çok teşekkür ederim Allah razı olsun erkek kadından daha fazla namusunu korumalı çünkü bi eş ve çocuk sorumlulukları altına giriyor ah var hak var ama beyni olmayanlar bunu erkeklik çapkınlık sanıyor Dediğiniz gibi ateşlerinde yansınlarSiz sıkmayın güzel caninizi... Millet her şeyi söyler, sizin vicdanınız rahat mi inanın gerisi boş. hadi diyelim siz kadınlık yapamadiniz, o başka kadinla birlikte olarak erkeklik mi yapmis oldu??? Ben nişanlı iken aldatıldım, aynı şey değil belki ama hissettiklerinizi tahmin edebiliyorum. Rabbim gönlünüze ferahlık versin, bırakın onlarda ateslerini öbür tarafa beraber götürsün.
Evette kadın adamın evli olduğunu biliyor muydu konu sahibi belirtmemis ? Biliyorsa suçlu hakaretleri hakediyor. Ama bilmiyorsa onun suçu ne ? Yani aldatanı affedip aldattığı kişiye sövmekEşlerin birbirine olan sadakat yükümlülükleri öncelikli olsa da, toplum vicdani ve ahlaki konular dikkate alındığında aldatan taraflar eşit derecede suçlu diye düşünüyorum. Sonuç olarak ahlaksızla ahlaksız olmak aynı şey bana göre...aman kadının ne suçu var, eşine kız söylemleri bana aşırı saçma geliyor.
Tabiki biliyordu aradım bir kere hatta yaptığının yanlış olduğunu söyledim bi kızı varmış tatillere gidilmiş benim oğlumun bacağı kırılmıştı yalnız idare edemiyorum diye ailemin yanına götürdü bir hafta kaldık onlar bir hafta ailece tatiller yapmışlar boy boy foto attı sıfatı kadın olan mahluk ben öğrendiğimde seninde evladın var dediğimde ben kötü oldum yazlık evimizi sattım deyip ona yerleştirmiş metresini diğer mahluk kapısına kadar gittim Allah biliyor ya şimdi olsa yapmazdım utanmadı cama sokağa çıkan insanlardan evladından kolay şeyler yaşamadım ve dayak yedim hakaret ettim diye kendine ettiğim hakaretleri hazmetti sevgilisine olanları edemedi İlahi adalet Onlarda elbet bi gün ters düz olurlarEvette kadın adamın evli olduğunu biliyor muydu konu sahibi belirtmemis ? Biliyorsa suçlu hakaretleri hakediyor. Ama bilmiyorsa onun suçu ne ? Yani aldatanı affedip aldattığı kişiye sövmek
Umarım o kadın da gün yüzü görmezTabiki biliyordu aradım bir kere hatta yaptığının yanlış olduğunu söyledim bi kızı varmış tatillere gidilmiş benim oğlumun bacağı kırılmıştı yalnız idare edemiyorum diye ailemin yanına götürdü bir hafta kaldık onlar bir hafta ailece tatiller yapmışlar boy boy foto attı sıfatı kadın olan mahluk ben öğrendiğimde seninde evladın var dediğimde ben kötü oldum yazlık evimizi sattım deyip ona yerleştirmiş metresini diğer mahluk kapısına kadar gittim Allah biliyor ya şimdi olsa yapmazdım utanmadı cama sokağa çıkan insanlardan evladından kolay şeyler yaşamadım ve dayak yedim hakaret ettim diye kendine ettiğim hakaretleri hazmetti sevgilisine olanları edemedi İlahi adalet Onlarda elbet bi gün ters düz olurlar
Aldatanı affetmedim kin ve nefretim hala devam ediyor ama kendime olan inancım geldi Allah herkesten razı olsun ki biraz olsun sırtımdaki yükü koydum sanki bi kenara kendini yetersiz görmek çok kötü bi duygu boşandım umarım herkes layığını bulurEvette kadın adamın evli olduğunu biliyor muydu konu sahibi belirtmemis ? Biliyorsa suçlu hakaretleri hakediyor. Ama bilmiyorsa onun suçu ne ? Yani aldatanı affedip aldattığı kişiye sövmek
Umarım çok teşekkür ederimUmarım o kadın da gün yüzü görmez
Üzülme arkadaşım düşünmemeye çalış inan hepsi geçiyor
bende 2 çocuğumla 10 yıllık evliliğimi bitirdim
herkes kendi hayatın da ne yapalım doyumsuz dengesiz sorumsuz adamlar oluveriyorlar bir süre sonra neye dayanarak yapıyorlar bunu allah ıslah etsin hepsini allaha havale et seni üzenleri allahın adaleti büyük bu sadece senin sınavın değil çevrendeki herkesin sınavı sana davranışlarıyla
daha dün ablam bana geldi ben çok vicdan azabı çekiyorum hiç iyi değilim dedi boşandıktan sonra bana destek olacağını söylemişti çocuklara bakmak için sonra beni orta da bıraktı
eski eşimse hatasını telafi etmek için elinden geleni yapıyor en sevdiği şey arabasını bile lazım olunca söyle ben getireyim diyip öyle kibar öyle nazik davranıyor ki o boşandıım adam değil sanki
gün gelip devran dönüyor arkadaşım üzülme değmiyor hiç birine
Konu sahibi eşini zaten suçluyor anladığım kadarı ile. Eğer kadın adamın evli olduğunu bilmiyorsa zaten kimse bişey diyemez ama öğrenip devam ettiyse benim gözümde yine adam kadar ahlaksız.Evette kadın adamın evli olduğunu biliyor muydu konu sahibi belirtmemis ? Biliyorsa suçlu hakaretleri hakediyor. Ama bilmiyorsa onun suçu ne ? Yani aldatanı affedip aldattığı kişiye sövmek
Ay sonra ayrildiniz mi olaya bak. Ben de sevgilisi olduğu halde beni rahatsiz eden cocugun sevgilisine mesaj attım whatsapp sslerini beni rahafsiz ediyor dedim, kız bana ne dese beğenirsin "sen benim sevgilime hesap sorma hakkini nasil buluyorsun ?" Şok oldum. Ve ben gercekten onlar ayri diye biliyordum öğrenir öğrenmez hemen kıza attım. Ve adim o..a cikti. Onlar devam etti. Gerçekten saklıyorlar coğu karisinin fotoğrafini sosyal medyaya atmiyor. Soranlara bosandim falan diyor.Konu sahibi eşini zaten suçluyor anladığım kadarı ile. Eğer kadın adamın evli olduğunu bilmiyorsa zaten kimse bişey diyemez ama öğrenip devam ettiyse benim gözümde yine adam kadar ahlaksız.
Evli, nişanlı adamlarla bile bile birlikte olan o kadar çok kadın var ki, düşündüğünüz kadar masum değil çoğu. En azından şahsi tecrubemden ve çevremde aldatılan kadınlarin hikayelerinden çıkardığım sonuç bu. Üstelik bu tarz kadınlar diğer kadına psikolojik baskıda uygulayabiliyor. Mesela eski nişanlımın beni aldattığı kadın sürekli arayıp yururken arkani kolla diye tehdit ediyordu, kendisinin daha akıllı ve güzel olduğunu benim ezik olduğumu söylerdi
Ayrıca tüm hayatımızın kabak gibi ortada olduğu digital dünyada bir kişinin medeni halini öğrenmek ne kadar zor olabilir ki? Bilmiyordum, farketmedim gibi bahanelere kendi adıma inanmıyorum...
Konu sahibi affetmemiş aslında. Boşanmış 6 ay önce. Ama eski eşi çocukları görmeye gelince konu sahibine yakın davranıyormuş yani fiziksel yakınlık istiyormuş. Aldattığı kadın biliyormuş. Aşık oldum ne yapayım demiş. Hatta boşandığı adam birde aldattığı kadından çocuk yapmış. Öyle de arsız biriEvette kadın adamın evli olduğunu biliyor muydu konu sahibi belirtmemis ? Biliyorsa suçlu hakaretleri hakediyor. Ama bilmiyorsa onun suçu ne ? Yani aldatanı affedip aldattığı kişiye sövmek
Oooo. Ne arsızlar var ya memleketteAy sonra ayrildiniz mi olaya bak. Ben de sevgilisi olduğu halde beni rahatsiz eden cocugun sevgilisine mesaj attım whatsapp sslerini beni rahafsiz ediyor dedim, kız bana ne dese beğenirsin "sen benim sevgilime hesap sorma hakkini nasil buluyorsun ?" Şok oldum. Ve ben gercekten onlar ayri diye biliyordum öğrenir öğrenmez hemen kıza attım. Ve adim o..a cikti. Onlar devam etti. Gerçekten saklıyorlar coğu karisinin fotoğrafini sosyal medyaya atmiyor. Soranlara bosandim falan diyor.
Hatta bir arkadasimin sevgilisinin profilinde bir kız fotografı ve tarih vardı. Sosyal medyası yoktu. Fotograf icin kuzenim tarih icin doğum günüm demisti. Arkadasimin aldığı hediyeleri kıza,kızın aldigi hediyeleri arkadaşıma getiriyordu.
Ever hesap yapınca su an aklıma yattı. Zaten boşanma islemleri 1 yıldan uzun sürüyor.3-4 ayda tarih ve gün bekliyorsun. Olayın şokunu atlatamadan dava da açamamıştır.Konu sahibi affetmemiş aslında. Boşanmış 6 ay önce. Ama eski eşi çocukları görmeye gelince konu sahibine yakın davranıyormuş yani fiziksel yakınlık istiyormuş. Aldattığı kadın biliyormuş. Aşık oldum ne yapayım demiş. Hatta boşandığı adam birde aldattığı kadından çocuk yapmış. Öyle de arsız biri
İşte kimse düşündüğümüz kadar masum değil bu hayattaAy sonra ayrildiniz mi olaya bak. Ben de sevgilisi olduğu halde beni rahatsiz eden cocugun sevgilisine mesaj attım whatsapp sslerini beni rahafsiz ediyor dedim, kız bana ne dese beğenirsin "sen benim sevgilime hesap sorma hakkini nasil buluyorsun ?" Şok oldum. Ve ben gercekten onlar ayri diye biliyordum öğrenir öğrenmez hemen kıza attım. Ve adim o..a cikti. Onlar devam etti. Gerçekten saklıyorlar coğu karisinin fotoğrafini sosyal medyaya atmiyor. Soranlara bosandim falan diyor.
Hatta bir arkadasimin sevgilisinin profilinde bir kız fotografı ve tarih vardı. Sosyal medyası yoktu. Fotograf icin kuzenim tarih icin doğum günüm demisti. Arkadasimin aldığı hediyeleri kıza,kızın aldigi hediyeleri arkadaşıma getiriyordu.
Verilmiş sadakanız varmış evliliğe gitmeden kurtulmuşsunuz Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sizinkide benimkide o hesaba dönmüşKonu sahibi eşini zaten suçluyor anladığım kadarı ile. Eğer kadın adamın evli olduğunu bilmiyorsa zaten kimse bişey diyemez ama öğrenip devam ettiyse benim gözümde yine adam kadar ahlaksız.
Evli, nişanlı adamlarla bile bile birlikte olan o kadar çok kadın var ki, düşündüğünüz kadar masum değil çoğu. En azından şahsi tecrubemden ve çevremde aldatılan kadınlarin hikayelerinden çıkardığım sonuç bu. Üstelik bu tarz kadınlar diğer kadına psikolojik baskıda uygulayabiliyor. Mesela eski nişanlımın beni aldattığı kadın sürekli arayıp yururken arkani kolla diye tehdit ediyordu, kendisinin daha akıllı ve güzel olduğunu benim ezik olduğumu söylerdi
Ayrıca tüm hayatımızın kabak gibi ortada olduğu digital dünyada bir kişinin medeni halini öğrenmek ne kadar zor olabilir ki? Bilmiyordum, farketmedim gibi bahanelere kendi adıma inanmıyorum...
Boşanmana sevindim.. çocukları görmeye gelince sen görüşme annen baban dursun yanlarında.. çocuklar harici konu acarsa konuşmasına izin verme net ol.. oluru olmayacağını anlasinHayır çocukları görmeye geldiği zamanlarda heves miş bi önemi yokmuş yapmamalıymışım boşanalı 6 ay oldu
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim bende öyle yapmayı düşünüyorum inanın ben onu görmezden geldikçe sinirlendiğinin üzüldüğünün farkındayım ama artık umrumda değiller birbirlerinden bulsunlar inşAllah ki bulacaklar zaten ilahi adalet var hamdolsunEvli olmayan ve basina gelmeyen biri olarak, empati kurmam imkansiz, tamamen mantik cercevesinde yorum yapicam:
Konu sahibi eski esiniz cok yuzsuz ve hala size evlilikle ilgili seyler soyluyor, sizi uzuyor, kafanizi karistiriyor.
O bu konulari actigi zaman "valla, bitti gitti, sen de mutlu ol insallah, bu konulari konusmak istemiyorum artik, lutfen bahsetme" diyin. Yani henuz oyle olmasa bile sanki yilllaaaar yilllaaar oncesinde kalmis, artik sizi ilgilendirmeyen bir konuymuscasina bahsedin. Eski ese de hayatinizi mahveden bir insan gibi degil de, sanki mecburen muhatap oldugunuz, cocuklarin diger ebeveyni gibi soguk ve kayitsiz olmaya calisin. Kendi kendinize de akliniza geldikce "aman, artik beni ilgilendirmiyorlar, ne yaparlarsa yapsinlar, ben cok mutlu olacagim artik insallah, onumde kocaman bir hayat var" diyin.
Goreceksiniz ki yavas yavas bu dusunceler icsellesecek.
Artik ne yapsa o eski es musveddesi ve diger kadin caninizi acitamayacak.
Sonra da karantina bitince, yavas yavas cocuklariniza, ama en cok KENDINIZE yonelin. Spor yapmak olur, mesleki anlamda gelismek olur, arkadaslarla gorusmek kahve icmek olur, sosyal cevreler olur, kurs olur, yeni bir part time is olur... Kendinizi mutlu edecek seyler.
Bu da en iyi intikamdir zaten. Onlari hayatinizdan GERCEK ANLAMDA cikarmak.
Insallah artik cok cok mutlu olursunuz.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim bende öyle yapmayı düşünüyorum inanın ben onu görmezden geldikçe sinirlendiğinin üzüldüğünün farkındayım ama artık umrumda değiller birbirlerinden bulsunlar inşAllah ki bulacaklar zaten ilahi adalet var hamdolsun
Ailem yakınımda oturmuyor maalesef onların desteği sayesinde çabuk toparlandım elhamdulillah ama çocukları o gelmeden indiriyorum o gelince durmuyorum artık yanlarında beklemiyorum giderken sesleniyorlar inip küçük oğlumu alıyorum anlamaya başlamıştır umarım sevgilisinin yaptığı gibi benimde ona vazgeçilmezmiş muamelesi yapmadığı görsün layık olsaydı ömür boyu taşırdım her sıkıntısıylaBoşanmana sevindim.. çocukları görmeye gelince sen görüşme annen baban dursun yanlarında.. çocuklar harici konu acarsa konuşmasına izin verme net ol.. oluru olmayacağını anlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?