- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Demekki ş..in tekiymişof çok kötüyüm nefes alamıyorum kendimi atıcam şimdi
Benim eşim de bazen arkadaşları için kendi hesabıyla alışveriş yapar. İndirimi vs olur, birinin işine yarasın diye onlara kullandırır. Onlar ödemeyi direkt eşime yaparlar. Buradan aldatıldığınızı düşünmeniz saçma olmuş diyeceğim ama ayrıldığınız kişinin ardından hafiyecilik yapıp bir şey gördükten sonra da (nasıl oluyorsa) aldatıldım diye sızlanmak saçma olmuş bence. Siz o hesaba girmemeliydiniz. Ayrılmışsınız zaten, o kadına hediye alabilir ayrıca ister 2bin, ister 5bin liralık. İsterse de gider evlenir başkasıyla.
Son olarak bir kadının başka bir kadın için "hafif kadın" benzetmesini yapmasını hiç hoş karşılaşmadım...
Yani karşılamayın tamam daBenim eşim de bazen arkadaşları için kendi hesabıyla alışveriş yapar. İndirimi vs olur, birinin işine yarasın diye onlara kullandırır. Onlar ödemeyi direkt eşime yaparlar. Buradan aldatıldığınızı düşünmeniz saçma olmuş diyeceğim ama ayrıldığınız kişinin ardından hafiyecilik yapıp bir şey gördükten sonra da (nasıl oluyorsa) aldatıldım diye sızlanmak saçma olmuş bence. Siz o hesaba girmemeliydiniz. Ayrılmışsınız zaten, o kadına hediye alabilir ayrıca ister 2bin, ister 5bin liralık. İsterse de gider evlenir başkasıyla.
Son olarak bir kadının başka bir kadın için "hafif kadın" benzetmesini yapmasını hiç hoş karşılaşmadım...
Ne dememi beklerdiniz, bari söyleyin de onları tekrarlayayım. "Basit" kadınmış, hadi hep beraber o kadına saydıralım mı? Bir kere önce böyle bir ilişkiden kurtulduğunuza yatın kalkın dua edin. Daha sevgiliyken içinde ne güven varmış ne sadakat. Yüz göz olunmuş belli.senin başına gelince sen öyle yaparsın.
Ama bu kız hayatındayken 5 yıldır diğeriyle görüşüyormuş. Ve görüşmüyorum diye yeminler ediyormuş. Siz konuyu tam okuyun. Yani ayrıldıktan sonra bir aldatma olmamış konu sahibi hayatındayken aldatmış zaten adam, kız sonradan öğrenmiş.senin başına gelince sen öyle yaparsın.
Aci ceken bi kadin var burada neticede hadsiz ve gereksiz yorumunuzu kendinize saklasaniz olmuyor mu yani? 9 senelik bi gecmis var oyle cabuk unutulmuyo 'banane' diyip gecemiyosun. Demek istedigini yapar ayrildiktan sonra. Sen bi kadinin 9 senesini harca sonra o gitsin istedigi gibi yasasin yok oyle! O kadin basit kadin sizde dusuncesiz ve basit yorum yapan birisiniz.Benim eşim de bazen arkadaşları için kendi hesabıyla alışveriş yapar. İndirimi vs olur, birinin işine yarasın diye onlara kullandırır. Onlar ödemeyi direkt eşime yaparlar. Buradan aldatıldığınızı düşünmeniz saçma olmuş diyeceğim ama ayrıldığınız kişinin ardından hafiyecilik yapıp bir şey gördükten sonra da (nasıl oluyorsa) aldatıldım diye sızlanmak saçma olmuş bence. Siz o hesaba girmemeliydiniz. Ayrılmışsınız zaten, o kadına hediye alabilir ayrıca ister 2bin, ister 5bin liralık. İsterse de gider evlenir başkasıyla.
Son olarak bir kadının başka bir kadın için "basit kadın" benzetmesini yapmasını hiç hoş karşılaşmadım...
Belki ifade ediş şeklimi beğenmediniz ama durum bu. Gerçekler acı. Konu sahibinin ayrılması böyle bir ilişkinin içinde bulunmasından evladır bence. Birliktelikler karşılıklı güven, anlayış, saygı ister diz de biliyorsunuz ki.Yani karşılamayın tamam da
Acı çeken birine de şu tarz sözler söylenmez..
Şimdi sırasıydı yani..
Birliktelerken iliskisi varmis bu kadinla zaten okumadiniz heralde?Belki ifade ediş şeklimi beğenmediniz ama durum bu. Gerçekler acı. Konu sahibinin ayrılması böyle bir ilişkinin içinde bulunmasından evladır bence. Birliktelikler karşılıklı güven, anlayış, saygı ister diz de biliyorsunuz ki.
Nasıl ki sokaktan geçen insanın yaptığı alışveriş için ah vah etmiyorsak, konu sahibi de o kişinin aldığı sattığı eşyaları düşünüp üzülmemeli. Hatta sokaktaki yabancıdan bile daha uzak olmalı ona ayrıldığı x kişisi. Sırf şifre elinde diye de o hesaba girmemeliydi. Kendi kaşınmış bir yerde, olayı arabeskleştirmeye de gerek görmüyorum. Ayrılmışlar. Ayrıldıktan sonra isterse evlenir de başkasıyla, aldatma bunun neresinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?