ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
kızlar 9 senelik sevgilim benden ayrıldıydı hatırlarsınız. ben tusa çalışmaya çalışıyordum falan sorunlarım vardı

abuk subuk bahanelerle ayrıldı benden

tesadüfen hepsiburada hesabı açık kalmış bende ben kendim için girdim.

ve bir baktım.

o kıza hediye almış apple airpod ve saat. 2,5 bin liralık hediye. o kız dediğim 5 senedir bana onun için yalanlar söylediği, herkese yavşaayan basit bir kadın.

kongreye gidince aramızda bişey yok olmayacak da dediği kadın.

kızlar delireceğim nolur bişey diyin. 5 senedir ayakta uyutuyormuş adam beni. eminim bundan.

nası bu kadar salak olabildim. napıcam ben şimdi... gençliğim bir şerefsiz uğruna heba oldu mahvetti beni.

O kisiye aldigini nerden biliyosunuz? Belki bi arkadasi onun adi uzerinden aldi. Belki kendine aldi. Kesin mi o kiza aldigi?

Benim eşim de bazen arkadaşları için kendi hesabıyla alışveriş yapar. İndirimi vs olur, birinin işine yarasın diye onlara kullandırır. Onlar ödemeyi direkt eşime yaparlar. Buradan aldatıldığınızı düşünmeniz saçma olmuş diyeceğim ama ayrıldığınız kişinin ardından hafiyecilik yapıp bir şey gördükten sonra da (nasıl oluyorsa) aldatıldım diye sızlanmak saçma olmuş bence. Siz o hesaba girmemeliydiniz. Ayrılmışsınız zaten, o kadına hediye alabilir ayrıca ister 2bin, ister 5bin liralık. İsterse de gider evlenir başkasıyla.

Son olarak bir kadının başka bir kadın için "basit kadın" benzetmesini yapmasını hiç hoş karşılaşmadım...

senin başına gelince sen öyle yaparsın.

Yani karşılamayın tamam da
Acı çeken birine de şu tarz sözler söylenmez..
Şimdi sırasıydı yani..

Ne dememi beklerdiniz, bari söyleyin de onları tekrarlayayım. "Basit" kadınmış, hadi hep beraber o kadına saydıralım mı? Bir kere önce böyle bir ilişkiden kurtulduğunuza yatın kalkın dua edin. Daha sevgiliyken içinde ne güven varmış ne sadakat. Yüz göz olunmuş belli.

Bundan sonra araştırıp durmanız size zarar verir sadece. İzin verin yaranız kabuk bağlasın, iyileşsin. Başka türlü geçmez acısı.

Ama bu kız hayatındayken 5 yıldır diğeriyle görüşüyormuş. Ve görüşmüyorum diye yeminler ediyormuş. Siz konuyu tam okuyun. Yani ayrıldıktan sonra bir aldatma olmamış konu sahibi hayatındayken aldatmış zaten adam, kız sonradan öğrenmiş.

Aci ceken bi kadin var burada neticede hadsiz ve gereksiz yorumunuzu kendinize saklasaniz olmuyor mu yani? 9 senelik bi gecmis var oyle cabuk unutulmuyo 'banane' diyip gecemiyosun. Demek istedigini yapar ayrildiktan sonra. Sen bi kadinin 9 senesini harca sonra o gitsin istedigi gibi yasasin yok oyle! O kadin basit kadin sizde dusuncesiz ve basit yorum yapan birisiniz.

ya sürekli o kız yüzünden kavga ediyorduk yalanını yakalamıştım

ayrılma aşamasında bile kongreye gidince o kız da gitmiş beni aradığında yok demişti

aradığında konuştuğumuzda da "o kızla asla bir şey olmayacak" demişti

kadın evliydi daha yeni boşanmadı bile belki bilmiyorum aralıkta soy ismini sildi kocasının.

siz diyorsunuz yok senden sonra

neyi benden sonra 1,5 ay oldu biz ayrılalı, bu kadın 5 senedir hayatımızda

basit bir kadın çünkü evliyken bile herkesle sarmaş dolaştı her erkekle sarmaş dolaş dans ediyordu

evli ikizi olan adamla başbaşa dışarı çıkıp içiyordu

ne diyeyim çok düzgün kadındı mı diyeyim hayretsiniz ya

savunduğunuz tipe bak!

Yani karşılamayın tamam da
Acı çeken birine de şu tarz sözler söylenmez..
Şimdi sırasıydı yani..
Belki ifade ediş şeklimi beğenmediniz ama durum bu. Gerçekler acı. Konu sahibinin ayrılması böyle bir ilişkinin içinde bulunmasından evladır bence. Birliktelikler karşılıklı güven, anlayış, saygı ister diz de biliyorsunuz ki.

Nasıl ki sokaktan geçen insanın yaptığı alışveriş için ah vah etmiyorsak, konu sahibi de o kişinin aldığı sattığı eşyaları düşünüp üzülmemeli. Hatta sokaktaki yabancıdan bile daha uzak olmalı ona ayrıldığı x kişisi. Sırf şifre elinde diye de o hesaba girmemeliydi. Kendi kaşınmış bir yerde, olayı arabeskleştirmeye de gerek görmüyorum. Ayrılmışlar. Ayrıldıktan sonra isterse evlenir de başkasıyla, aldatma bunun neresinde?

Ya belli ki 5 senedir iliskilerinde sorun olan bir kadinmis. E ayrilir ayrilmaz ona hediye almis olmasi kendini aldatilmis hissettirmez mi? Bazilari da buraya gelip ancak duyar kasmaca, ayy ben cok realistimcilik oynama pesinde. Kendi baslarina gelince senin hicbir suçun yok tatlim diyebilirler umarim. Insan ugruna aldatildigi kadina basit de der k.ltak da der. Her seyi der efendim.
Siz de dik durmaya calisin. Ben olsam kavga etmeden bu serefsizligi yaptigini bildigimi de söylerim. Hakaretimi de ederim. Iciniz sogumaz ama en azindan basini yastiga belki rahat koymaz.
Bu arada ben de su anda tus çalışıyorum. Ne halde oldugunuzu cok iyi anliyorum o yuzden. Kolayliklar diliyorum, umarım bu haysiyetsiz adami unutup istediginiz puanları alip hayatinizi yoluna koyarsiniz.

Son düzenleme:
Birliktelerken iliskisi varmis bu kadinla zaten okumadiniz heralde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…