- Konu Sahibi esmergizmo
-
Woody allen komedi trajedi artı zamandır der. Şimdi çok acı geliyor ama bi kaç zaman geçsin hatırlayıp gülersiniz. Kendimden biliyorum da söylüyorum üzüntüden öleceğimi sandığım büyük aldatılma günlerimi şimdi sit com gibi hatırlıyorumof çok kötüyüm nefes alamıyorum kendimi atıcam şimdi
Zaten bütün aldatma konularında kadınlar basit ..evli bir adamlar içmeye çıkmış diye kadın basit oluyor da adam ne oluyor ?İyi de konu sahibini kadın aldatmamış ki neden basit kadın olduğu hususunda bu ısrar
Ada'm aldatmış
Kötü olan Ada'm
Neden tanımadığımız kadını hemen basit diye yaftalayalım
Konu sahibi üzgün olabilir ama öfkesini yanlış yere yöneltiyor
Aldatan değil de basit olan öbür kadın suçlu onun sevgilisi yapmayacaktı da kadın kandırdı
Bunlar gerçek değil züğürt tesellisi bile değil
Sorumlusu sevgilisi bunu kabul edip kadından değil Ada'mdan nefret edip yoluna bakmalı
Ada'mın hayatındaki hataları başkasına fatura etmemeli
Nasıl ki reelde ilk 3 sn önemliyse KK'da konuya ilk yorumunuz önemli.Size bunları yaşatan birinden ayrıldığınız için sevinmeli, mutlu olmalısınız bence. Fakir fukaraya yemek dağıtın filan. Sadakanız varmış, ya evlenseydiniz? Yaranızı kendiniz kaşımış, kanayınca da üzülmüşsünüz. Ben kimseyi savunmuyorum. Aldatma, flörtleşme vs iki kişi gerektirir. Eski sevgiliniz, adı üstünde eski. Dizi film çeker gibi intikam al vesaire demem. Çünkü ne kadar peşine düşerseniz o kadar yıpranırsınız. 9 yılımı verdim demeyin, daha fazlasını kaptırmadığınıza sevinin. İnsanlar çoluk çocuk yaptıkları kocalarından boşanıyor. Öyle olmasındansa evlenmeden ayrılmak böyle karaktersizinden çok daha iyi...
Adamda y..şak oluyor efenim.Zaten bütün aldatma konularında kadınlar basit ..evli bir adamlar içmeye çıkmış diye kadın basit oluyor da adam ne oluyor ?
Basit kadın yorumunu elestiren arkadaslarda baya bir rahat herhalde. Az bile demissin. Evli adamlarla birliktelik yasayip onlari kullanan kadinlara daha guzel kelimeler var aslinda ama sen yine kibar davranmisin.
Kurtulmuşsun iste birak. Kaybettiklerine degil onundeki hayata bak. Hic bir sey bitmis degil hatta belki senin icin yeni basliyor.
sakin üzme kendini. Bu da senin sinavinmis oyle düşün.
İyi de tabi bir zahmet evliyle bilerek birlikte olan birisi basittir bu net.Zaten bütün aldatma konularında kadınlar basit ..evli bir adamlar içmeye çıkmış diye kadın basit oluyor da adam ne oluyor ?
sabah aramıştım kapalıydı telefonu
az önce geri aradı
saydım içimdekileri hakaret de etmedim küfür de
nerden öğrendiğimi söylemedim. kulağıma gelmiceğini mi sandın öğrenmiceğimi mi sandın dedim. kim ne dedi ya yok öyle bişey diye inkar etti sürekli şaka gibi
benim için tamamen bittin dedim teşekkür ederim beni bu azap gibi ilişkiden kurtardığın için dedim
ikiniz birbirinizi hak ediyorsunuz çok güzel olmuş dedim
helal olsun sana bu kadarını yapacağını tahmin etmemiştim dedim
güle gülee diye gülerek kapattım suratına
telefonunu engelledim whatsapptan engelledim
bir daha kapımda sürünse affetmem onu
bir yandan da içimde yılların sevgisi var
ikisi karmakarışık çatışıyor içimde.
umarım atlatırım
sabah aramıştım kapalıydı telefonu
az önce geri aradı
saydım içimdekileri hakaret de etmedim küfür de
nerden öğrendiğimi söylemedim. kulağıma gelmiceğini mi sandın öğrenmiceğimi mi sandın dedim. kim ne dedi ya yok öyle bişey diye inkar etti sürekli şaka gibi
benim için tamamen bittin dedim teşekkür ederim beni bu azap gibi ilişkiden kurtardığın için dedim
ikiniz birbirinizi hak ediyorsunuz çok güzel olmuş dedim
helal olsun sana bu kadarını yapacağını tahmin etmemiştim dedim
ne demiş şair "seninle biz artık düşman bile olamayız" dedim
güle gülee diye gülerek kapattım suratına
telefonunu engelledim whatsapptan engelledim
bir daha kapımda sürünse affetmem onu
bir yandan da içimde yılların sevgisi var
ikisi karmakarışık çatışıyor içimde.
umarım atlatırım
Konuyu sonuna kadar okuyup ben yazacaktım... 9 yıl ilişki ne yahu... Şu kadın bu kadın adam vs değil...9 yıl bir adamla çıkılırsa olacağı bu...
Hangi erkek çekip giderken mantıklı bir sebep söylüyor ki.... Konuşmanın sonununun " sen daha iyilerine layıksın " a bağlanmadığı ayrılık çeşidi çok az zaten... 2. sırada aşkım, heyecanım, sevgim bitti gelir ki , bu da kapıyı aralık bırakmanın bir yoludur. Hani daha iyisini bulamazsam "hata ettim, sensiz yapamıyorum, özledim" e bağlayıp geri dönebilsin..Tabi ki atlatacaksın. Üstelk iğreneceksin bir süre sonra. Aklına o kadınla ilgili söylediği her yalan gelecek tek tek. Nasıl inandığını düşüneceksin. Kendini kandırılmış hissettikçe ciddi ciddi miden bulanacak.
Ayrıca bu kızı pat diye terk etti sevgilisi. Dokuz senelik bir ilişki. Sebep söylemedi, ne olduğunu söylemedi. O da kendince sebebini bulmaya uğraştı durdu. O nedenle "niye baktın, sana ne" derken bunu da düşünmek gerek. İçini rahatlatmak için, sebep bulup anlamlandırmak için yapıyor konu sahibi bunları. Her şeyi mantık çerçevesinde yapamıyor insan bazen. O da biliyor ayrıldık bana ne demesini ama insan yapamıyor işte.
Üzülme girlboss hepsi geçecek. Sebebini öğrenmen senin için daha iyi oldu. Hayatını yoluna koyacaksın, inanıyorum ben sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?