ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
of çok kötüyüm nefes alamıyorum kendimi atıcam şimdi
Woody allen komedi trajedi artı zamandır der. Şimdi çok acı geliyor ama bi kaç zaman geçsin hatırlayıp gülersiniz. Kendimden biliyorum da söylüyorum üzüntüden öleceğimi sandığım büyük aldatılma günlerimi şimdi sit com gibi hatırlıyorum

Hepsi burada' ya neden sizin bilgisayarınızda ya da telefonundan girdi ki ayrıca girmiş olsa bile ona aldığı ne malum ne biliyorsunuz yani. Basitse basit bir kadın o artık onun sorunu anlaşamazsa ayrılır ama siz zaten sorunlarınız yüzünden ayrılmışsınız şu saatten sonra kiminle ne yaptığının ne önemi var o olmasa başkası olacak bence unutun ve sınavınıza odaklanın.

Zaten bütün aldatma konularında kadınlar basit ..evli bir adamlar içmeye çıkmış diye kadın basit oluyor da adam ne oluyor ?

Nasıl ki reelde ilk 3 sn önemliyse KK'da konuya ilk yorumunuz önemli.
Hayırlı işler

Bir kurtulamadın bir sıyırtmadın kendini şu heriften. Gerçekten üzülüyorum kızmaktan değil artık. Önüne bakmaya çalış önemli bir sınavın var. Ondan intikamını ancak başarılı olmakla ve güçlü durmakla alırsın. Zaten adam gibi adam olsa seni ortada çat diye bırakmazdı. Güçlen, güçlen artık ki senin başarılarını gördükçe aklı başına dank etsin!

Evli Ada'mla birliktelik vs yok ki

Kadının kiminle ne yaptığından konu sahibine ne, sevgilisi adam olsa en basiti gelse işlemez

Bu arada da birilerine sarılmış, yok evli Ada'mla içki içmeye gitmiş bunlar da basitlik delili olarak sunulmuş

Konu esasen kadının basit olup olmamasından ziyade yaftalamak kolaylığı, çamuru kadına atan ataerkil bakış açısı

sabah aramıştım kapalıydı telefonu

az önce geri aradı

saydım içimdekileri hakaret de etmedim küfür de

nerden öğrendiğimi söylemedim. kulağıma gelmiceğini mi sandın öğrenmiceğimi mi sandın dedim. kim ne dedi ya yok öyle bişey diye inkar etti sürekli şaka gibi

benim için tamamen bittin dedim teşekkür ederim beni bu azap gibi ilişkiden kurtardığın için dedim

ikiniz birbirinizi hak ediyorsunuz çok güzel olmuş dedim

helal olsun sana bu kadarını yapacağını tahmin etmemiştim dedim

ne demiş şair "seninle biz artık düşman bile olamayız" dedim

güle gülee diye gülerek kapattım suratına

telefonunu engelledim whatsapptan engelledim

bir daha kapımda sürünse affetmem onu

bir yandan da içimde yılların sevgisi var

ikisi karmakarışık çatışıyor içimde.

umarım atlatırım

Zaten bütün aldatma konularında kadınlar basit ..evli bir adamlar içmeye çıkmış diye kadın basit oluyor da adam ne oluyor ?
İyi de tabi bir zahmet evliyle bilerek birlikte olan birisi basittir bu net.
Onun basit olması adamı haklı mı yapıyor adama suçsuz mu denmiş.
Adam zaten pislik ve iğrenç.

Yapman gerekeni yapmışsın bence. Hakkında hayırlısı olsun. Sınavına odaklanmak için kendine son 1 hafta ver ve başla. Yoksa ona başarısızlığınla "ben biliyordum yapamazdı" zaferi daha kazandıracaksın.

Durun yahu gencliginiz heba olmus falan degil.
Simdi ayrildiginiza sukretme zamani. Evlenip, cocuk sahibi olup ondan sonra da aldatilabilirdiniz.

Tabi ki atlatacaksın. Üstelk iğreneceksin bir süre sonra. Aklına o kadınla ilgili söylediği her yalan gelecek tek tek. Nasıl inandığını düşüneceksin. Kendini kandırılmış hissettikçe ciddi ciddi miden bulanacak.

Ayrıca bu kızı pat diye terk etti sevgilisi. Dokuz senelik bir ilişki. Sebep söylemedi, ne olduğunu söylemedi. O da kendince sebebini bulmaya uğraştı durdu. O nedenle "niye baktın, sana ne" derken bunu da düşünmek gerek. İçini rahatlatmak için, sebep bulup anlamlandırmak için yapıyor konu sahibi bunları. Her şeyi mantık çerçevesinde yapamıyor insan bazen. O da biliyor ayrıldık bana ne demesini ama insan yapamıyor işte.

Üzülme girlboss hepsi geçecek. Sebebini öğrenmen senin için daha iyi oldu. Hayatını yoluna koyacaksın, inanıyorum ben sana.

Hangi erkek çekip giderken mantıklı bir sebep söylüyor ki.... Konuşmanın sonununun " sen daha iyilerine layıksın " a bağlanmadığı ayrılık çeşidi çok az zaten... 2. sırada aşkım, heyecanım, sevgim bitti gelir ki , bu da kapıyı aralık bırakmanın bir yoludur. Hani daha iyisini bulamazsam "hata ettim, sensiz yapamıyorum, özledim" e bağlayıp geri dönebilsin..
Her şeyin daha iyisinin aradığımız gibi hep kadının daha iyisi var sanıyor bu erkekler... Daha iri memelisi, daha uzun bacaklısı, daha işvelisi, daha iyi... en daha iyi... Adamların aşk kriteri meme, kalça zira... Heee uyum, güven, denklik arayan yok mu var tabi... ama çok az...

Kendimi yerine koymaya çalışıyorum ama koyamıyorum, koymak istemiyorum, koymamalıyım

Onun en yakın arkadaşıyla sevgili ol sende
Şerefsiz ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…