- Konu Sahibi esmergizmo
-
Aci ceken bi kadin var burada neticede hadsiz ve gereksiz yorumunuzu kendinize saklasaniz olmuyor mu yani? 9 senelik bi gecmis var oyle cabuk unutulmuyo 'banane' diyip gecemiyosun. Demek istedigini yapar ayrildiktan sonra. Sen bi kadinin 9 senesini harca sonra o gitsin istedigi gibi yasasin yok oyle! O kadin basit kadin sizde dusuncesiz ve basit yorum yapan birisiniz.
Kadınlar hisseder işte. Kendine layık birini bulmuş sonunda. Bu tipler böyleleriyle olsun ki düzgün insanları kandırıp rahatsız etmesinler. Yapabileceğin en güzel şey sınavına hazırlanıp güzel bir alanı kazanman bence. Düşünüyorum beyin ve sinir cerrahisi mesela. Ez geç hepsini.ya sürekli o kız yüzünden kavga ediyorduk yalanını yakalamıştım
ayrılma aşamasında bile kongreye gidince o kız da gitmiş beni aradığında yok demişti
aradığında konuştuğumuzda da "o kızla asla bir şey olmayacak" demişti
kadın evliydi daha yeni boşanmadı bile belki bilmiyorum aralıkta soy ismini sildi kocasının.
siz diyorsunuz yok senden sonra
neyi benden sonra 1,5 ay oldu biz ayrılalı, bu kadın 5 senedir hayatımızda
basit bir kadın çünkü evliyken bile herkesle sarmaş dolaştı her erkekle sarmaş dolaş dans ediyordu
evli ikizi olan adamla başbaşa dışarı çıkıp içiyordu
ne diyeyim çok düzgün kadındı mı diyeyim hayretsiniz ya
savunduğunuz tipe bak!
Adamda karaktersiz ama iliskisi olan bi adamla birlikte olan kadin da BASIT:)İyi de konu sahibini kadın aldatmamış ki neden basit kadın olduğu hususunda bu ısrar
Ada'm aldatmış
Kötü olan Ada'm
Neden tanımadığımız kadını hemen basit diye yaftalayalım
Konu sahibi üzgün olabilir ama öfkesini yanlış yere yöneltiyor
Aldatan değil de basit olan öbür kadın suçlu onun sevgilisi yapmayacaktı da kadın kandırdı
Bunlar gerçek değil züğürt tesellisi bile değil
Sorumlusu sevgilisi bunu kabul edip kadından değil Ada'mdan nefret edip yoluna bakmalı
Ada'mın hayatındaki hataları başkasına fatura etmemeli
Sakın olun öncelikle ...haklısınız ..kandirmissa bu onun ayıbı. ..Bırakın belki Allah size alenen göstermek istemiş belki aciniz daglanip biran önce iyilessin diye. .geçmiş olsun...Bundan sonra yalanlar a bağışıklık kazanır hemen inanmazsiniz. ..şu anda çok kötü görünen bir durum bu acı geçince iyi ki görmüşüm dedirtir. ..of çok kötüyüm nefes alamıyorum kendimi atıcam şimdi
Size bunları yaşatan birinden ayrıldığınız için sevinmeli, mutlu olmalısınız bence. Fakir fukaraya yemek dağıtın filan. Sadakanız varmış, ya evlenseydiniz? Yaranızı kendiniz kaşımış, kanayınca da üzülmüşsünüz. Ben kimseyi savunmuyorum. Aldatma, flörtleşme vs iki kişi gerektirir. Eski sevgiliniz, adı üstünde eski. Dizi film çeker gibi intikam al vesaire demem. Çünkü ne kadar peşine düşerseniz o kadar yıpranırsınız. 9 yılımı verdim demeyin, daha fazlasını kaptırmadığınıza sevinin. İnsanlar çoluk çocuk yaptıkları kocalarından boşanıyor. Öyle olmasındansa evlenmeden ayrılmak böyle karaktersizinden çok daha iyi...ya sürekli o kız yüzünden kavga ediyorduk yalanını yakalamıştım
ayrılma aşamasında bile kongreye gidince o kız da gitmiş beni aradığında yok demişti
kadın evliydi daha yeni boşanmadı bile belki bilmiyorum aralıkta soy ismini sildi kocasının.
basit bir kadın çünkü evliyken bile herkesle sarmaş dolaştı her erkekle sarmaş dolaş dans ediyordu
savunduğunuz tipe bak!
Ben anlatamıyorum sanırım. Diyorum ki ayrılındığına göre artık peşi sıra hafiyelik yapılmamalı. Zaten son 5 yılında güven sorunları taşıyan bir ilişki bittikten sonra hem de... Yoksa daha çok üzülür. Bazen şoktan çıkmak için sert bir tokat gerekir insana. Bu yüzden demişler dost acı söyler diye. Ben de intikam al, hep o kadının suç vs demem. Açık açık pislik yapan bir erkekten ayrılmış, kurtulmuş, mutlu olmalı. Nefretini diğer kadına değil eski sevgilisine yöneltip ardına bile bakmamalı.Birliktelerken iliskisi varmis bu kadinla zaten okumadiniz heralde?
Sende şöyle yap. Erkek arkadaşına (eski) ait bir şeyi küçük bie kutuya koy. Kravatı olur, saati olur, ne bilem, kullandığı ufak bir parça olur. Hediye paketi yap. Kutunun içine de.
Tebrikler bir şerefsiz kazandınız, tepe tepe kullanın diye bir not bırak. Kıza gönder. O ikisine de büyük darbe olur zaren.
ya sürekli o kız yüzünden kavga ediyorduk yalanını yakalamıştım
savunduğunuz tipe bak!
Sende şöyle yap. Erkek arkadaşına (eski) ait bir şeyi küçük bie kutuya koy. Kravatı olur, saati olur, ne bilem, kullandığı ufak bir parça olur. Hediye paketi yap. Kutunun içine de.
Tebrikler bir şerefsiz kazandınız, tepe tepe kullanın diye bir not bırak. Kıza gönder. O ikisine de büyük darbe olur zaren.
kızlar 9 senelik sevgilim benden ayrıldıydı hatırlarsınız. ben tusa çalışmaya çalışıyordum falan sorunlarım vardı
abuk subuk bahanelerle ayrıldı benden
tesadüfen hepsiburada hesabı açık kalmış bende ben kendim için girdim.
ve bir baktım.
o kıza hediye almış apple airpod ve saat. 2,5 bin liralık hediye. o kız dediğim 5 senedir bana onun için yalanlar söylediği, herkese yavşaayan basit bir kadın.
kongreye gidince aramızda bişey yok olmayacak da dediği kadın.
kızlar delireceğim nolur bişey diyin. 5 senedir ayakta uyutuyormuş adam beni. eminim bundan.
nası bu kadar salak olabildim. napıcam ben şimdi... gençliğim bir şerefsiz uğruna heba oldu mahvetti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?