ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İyi de konu sahibini kadın aldatmamış ki neden basit kadın olduğu hususunda bu ısrar

Ada'm aldatmış

Kötü olan Ada'm

Neden tanımadığımız kadını hemen basit diye yaftalayalım

Konu sahibi üzgün olabilir ama öfkesini yanlış yere yöneltiyor

Aldatan değil de basit olan öbür kadın suçlu onun sevgilisi yapmayacaktı da kadın kandırdı

Bunlar gerçek değil züğürt tesellisi bile değil

Sorumlusu sevgilisi bunu kabul edip kadından değil Ada'mdan nefret edip yoluna bakmalı

Ada'mın hayatındaki hataları başkasına fatura etmemeli

Adamın hediye alması sorun değil zaten bu durumda. Konu sahibini 5 senedir uyutmuş. Onla bir şey yok diye. Bu kızcağız inanıyor. Ayrıldıktan sonra da 5 senedir fingirdeştiklerini her şeyin yalan olduğunu hediye sayesinde öğreniyor. Of be.

Kadınlar hisseder işte. Kendine layık birini bulmuş sonunda. Bu tipler böyleleriyle olsun ki düzgün insanları kandırıp rahatsız etmesinler. Yapabileceğin en güzel şey sınavına hazırlanıp güzel bir alanı kazanman bence. Düşünüyorum beyin ve sinir cerrahisi mesela. Ez geç hepsini.

Adamda karaktersiz ama iliskisi olan bi adamla birlikte olan kadin da BASIT:)

of çok kötüyüm nefes alamıyorum kendimi atıcam şimdi
Sakın olun öncelikle ...haklısınız ..kandirmissa bu onun ayıbı. ..Bırakın belki Allah size alenen göstermek istemiş belki aciniz daglanip biran önce iyilessin diye. .geçmiş olsun...Bundan sonra yalanlar a bağışıklık kazanır hemen inanmazsiniz. ..şu anda çok kötü görünen bir durum bu acı geçince iyi ki görmüşüm dedirtir. ..

Size bunları yaşatan birinden ayrıldığınız için sevinmeli, mutlu olmalısınız bence. Fakir fukaraya yemek dağıtın filan. Sadakanız varmış, ya evlenseydiniz? Yaranızı kendiniz kaşımış, kanayınca da üzülmüşsünüz. Ben kimseyi savunmuyorum. Aldatma, flörtleşme vs iki kişi gerektirir. Eski sevgiliniz, adı üstünde eski. Dizi film çeker gibi intikam al vesaire demem. Çünkü ne kadar peşine düşerseniz o kadar yıpranırsınız. 9 yılımı verdim demeyin, daha fazlasını kaptırmadığınıza sevinin. İnsanlar çoluk çocuk yaptıkları kocalarından boşanıyor. Öyle olmasındansa evlenmeden ayrılmak böyle karaktersizinden çok daha iyi...

Madem hesabı açık, yüz gerdirme kremleri selülit azaltıcı pilates topu tampon 40 yaş için kırışıklık azaltıcı ağda malzemeleri vs vs böyle sepete ekle satın al baya tuzlu bi alışveriş yap ve o kızın adresine gönder.

Birliktelerken iliskisi varmis bu kadinla zaten okumadiniz heralde?
Ben anlatamıyorum sanırım. Diyorum ki ayrılındığına göre artık peşi sıra hafiyelik yapılmamalı. Zaten son 5 yılında güven sorunları taşıyan bir ilişki bittikten sonra hem de... Yoksa daha çok üzülür. Bazen şoktan çıkmak için sert bir tokat gerekir insana. Bu yüzden demişler dost acı söyler diye. Ben de intikam al, hep o kadının suç vs demem. Açık açık pislik yapan bir erkekten ayrılmış, kurtulmuş, mutlu olmalı. Nefretini diğer kadına değil eski sevgilisine yöneltip ardına bile bakmamalı.

Sende şöyle yap. Erkek arkadaşına (eski) ait bir şeyi küçük bie kutuya koy. Kravatı olur, saati olur, ne bilem, kullandığı ufak bir parça olur. Hediye paketi yap. Kutunun içine de.
Tebrikler bir şerefsiz kazandınız, tepe tepe kullanın diye bir not bırak. Kıza gönder. O ikisine de büyük darbe olur zaren.

sen doktorsun güçlü olmalısın.
bunu da gördükten sonra seni bir daha kolay kolay kimse üzemez.
ben olsam gerçekten inanılmaz soğurum ama yapı meselesi siz baya duygusalsınız.
üzülmekte haklısın ama bunlar gerçekten geçecek. inanamıyor insan buna ama gerçekten bunlar geçecek ve sen
o adamı nasıl sevdiğine hayret edeceksin.
sadece zaman tanı kendine offf çok kötüyüm diye ağlamak yerine geçecek bunlar diyerek ağla. daha iyi gelecektir.

ahahahahaha güzel ama bence onlara kendini değerli hissettirir.
ama bu fikir geliştirilebilir :)

Basit kadın yorumunu elestiren arkadaslarda baya bir rahat herhalde. Az bile demissin. Evli adamlarla birliktelik yasayip onlari kullanan kadinlara daha guzel kelimeler var aslinda ama sen yine kibar davranmisin.
Kurtulmuşsun iste birak. Kaybettiklerine degil onundeki hayata bak. Hic bir sey bitmis degil hatta belki senin icin yeni basliyor.
sakin üzme kendini. Bu da senin sinavinmis oyle düşün.

Seni % 100 haklı buluyorum. Yalnız eski sevgilin de haksız değil mi ? Anlattıklarına göre bu bayan sağlam karakteri olan biri değil. O bahsettiğin bayan olmasaydı, ciddi ilişki istemeyen günlük yaşayan başka bir bayan bulmayacak mıydı ? Eminim ki bu bayanın senin varlığından haberi vardı. Kadın ve erkeğin arkadaş olmasına karşı değilim, evli veya değil. Flörtöz konuşmalar , samimiyet olmadığı sürece. Aslında en güzeli çift halinde görüşmek de neyse.

Biz kadınlarda da hatalar var. Daima suçu diğer tarafa yüklüyoruz. Kandırılan ayartılan, saf masum hep erkek . Adil değil ya

Şimdi buradan sana ne yazarsak yazalım sen üzülmeye devam edeceksin. Üzül. Acını biraz yaşa. Zaman gerçekten ilacı. Alışveriş yap iyi geliyor.

Sevgiliyken ayrıldın, aldattığını öğrendin . Peki ya benim gibi evliyken aldatsaydı seni ?

Yanlış insan ile olacağına, yalnızlık yeğdir.

Bir de eski sevgilini karşına alıp konuştun mu, aynı şeyi ben sana yapsaydım ne olurdu diye sor. Amacın ciddi bir ilişki değildi de neden 5 yılımı harcadın de.

Aman arkadaşım giden 5 yılın olsun. 5 değil, 15,25 olsaydı ?

Boşveeer

Ben olsam bir mail ya da mesajla içimi dökerdim. Şerefsiz adam çok sinirlendim. Herhangi bir kız olsa arkadaşı için sipariş etmiştir bir şey yoktur derdim ama şu an diyemiyorum nedense içime kötü bir his doğdu.

İçinde tutma derim zaten barışma ihtimali yok say söv gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…