- 13 Haziran 2021
- 36
- -3
- 1
- 23
- Konu Sahibi Turkuaz_Ruya
-
Kızarım ben. Seçenek olmamalı. Aldatana tekme basılmalı.kız niye sinir emojisi attın
Evet ama çoğu kadın bunu yaşıyor ve bilmiyorRabbim kimseyi o sınavda bırakmasın. Başa gelmeyen bilmez
Bu konunun affı olmamalı. Her sorunun üstesinden birlikte gelinebilir ama o başkasıyla olmayı tercih etmiş imkanı yok asla affı olmaz, olmamalıAffeder miydiniz yoksa aldatmanın büyüğü küçüğü affı olmaz diyip ayrılır mıydınız?
Evet olmamalı ama insanlar sevince körleştiği için affediyorBu konunun affı olmamalı. Her sorunun üstesinden birlikte gelinebilir ama o başkasıyla olmayı tercih etmiş imkanı yok asla affı olmaz, olmamalıRabbim kimseye yaşatmasınnn kimse haketmez bu duyguyu
Yoo akıl mantık sahibi her insan sevse de cekilip bi köşede kan ağlamayı affetmeye tercih ediyor.Evet olmamalı ama insanlar sevince körleştiği için affediyor
Allah kimsenin başına vermesin ama benim şahsi fikrim aldatılıp da affetmek aptallıktır..Affeder miydiniz yoksa aldatmanın büyüğü küçüğü affı olmaz diyip ayrılır mıydınız?
Aile terapistleri aldatmanın nedenine göre seçeneklerin var olduğunu söyler affetmekte bi seçenekmiş yani. Ama bana göre bi kere yapan hep yapar ve birinci aldatma eşinin suçu ikincisi senin suçun olur affettiğin için.Affeder miydiniz yoksa aldatmanın büyüğü küçüğü affı olmaz diyip ayrılır mıydınız?
Sonra tekrar aldatıyor bu bi döngü haline giriyoEvet olmamalı ama insanlar sevince körleştiği için affediyor
Aynen öyle kolay bişey değil ama çare affetmek olamazYoo akıl mantık sahibi her insan sevse de cekilip bi köşede kan ağlamayı affetmeye tercih ediyor.
Sonra tekrar aldatıyor bu bi döngü haline giriyo
Aynen öyle kolay bişey değil ama çare affetmek olamaz
Şartlar ve zorunlulukları bilemem ama birlikte olmaya devam etseler de içte affetmeleri çok zordur Allah yaşatmasınBence bu soruyu kimse yasamadan bilmez o kadar çok şey okudum gördüm ki bazen bazı insanlar mecbur kalıyır gerçekten veya gerçekten affetmek istiyor ediyorsa allah yaşatmasın
DoğruAsla! Kimse için yapmaz diye büyük konuşamam ama bu durumda kendim ne yapacağımı çok iyi biliyorum. Düşüncesi bile korkunç. Affeden ve kendini bu kadar aşağılayan kadına o adamın da saygısı kalır mı zaten? O ilişki daha asla yürümez.
Ankete geldiniz herhalde, başınıza gelse gülücük gülücük soramazsınız zira.
Her şey er ya da geç ortaya çıkıyor. Affetme aşaması zaten öğrendikten sonra olmuyor mu?Evet ama çoğu kadın bunu yaşıyor ve bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?