- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
bence siz kk forumda çok fazla takılıyorsunuzve burdaki aldatma hikyeleri aklınızı karıştırıp içinize korku düşürmüş. sizin sık sık gittiğiniz otele, hele ki kayıt yaptırdıüında size de mesaj geleceğini bile bile neden aldatsın sizi orda aklınız nasıl alıyor? bu kadar saf mı bu adam? belli ki iş stresinden dolayı gergin ve rahatlamak istemiş, belki masaj filan yaptıracaktır??
Konu sahibi arkadaşım ben seni cidden anlamadım. Eşine bunları sormamanın sebebi ne? Yani varsa bir şey uyandırmadan bütün delilleri toplamanın derdinde misin? Öyleyse bir derece anlayacağım da onun dışında beni aldattın mı diye sor demiyorum ama "ne bu hallerin triplerin, otelden mesajlar geliyor, kese için gitsen de benimle paylaşılmıyor, baş çavuşun eşeği mi var karşında" diye neden soramıyorsun, sormuyorsun? Olayın paniği falan deme. Asıl olayın paniği ile fevri fevri sorulur bunlar, emin olacak kadar soğukkanlı hareket edilemez diye düşünüyorum.
Akşam yemeği otelde yemeyi teklif edicem ona bilmiyrm ama bende şaşırıyorum kendime bütün açıklarını bulmam ve karşısına onunla çıkmam lazım bir suçlamada bulunacaksamda. Yoksa beni suçlu duruma düşürmesinden korkuyorum. Şimdi bir açık versem belki dediğim gibi herşeyi kendi lehine çevirip o daha beni suçluyacak. Bunun için dişimi sıkıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
26 yaşındayım iki çocuk annesiyim ve bu benim ilk evliliğim ilk flörtüm herşeyim ben eşimle açtım gözümü başka hiçbir kimse olmadı hayatımda. İlk çıkmaya başladığımızda bile bana görürsün biz evleniriz diyen adam. Bu zamana kadar yanlış bişeyini görmedim. Ama şu günler işlerim şükür yerinde dedi. Arabasını değiştirdi bende laf arası takıldım erkeğin eline para geçince önce arabasını sonra eşini değiştirir dedim küplere bindi sen nasıl böyle bir laf edersin ben namussuzmuyum ne yanlışımı gördün falan diye çok öfkelendi zor sakinleştirdim. Ne bilim arkadaşlar resmen beyin jimnastiği yapıyorum. Akşam yemeğe gidicez sözde orda karşıma alıp konuşacağım. İnanın en yakın arkadaşıma bile bahsetmedim ben yanılıyorsam eşimi küçük duruma düşürmüyeyim diye o yüzden size danışıyorum anlatıyrm. Lütfen kimse kendi kendine kuruyorsun macera arıyrsn falan demesin.
Esini degistirir mi dedin? Seninki resmen adamin aklina beni aldat diye sokmak.. Yani bu kadar yanlis davranacak ne var. Yasin cok da kucuk degil. Biraz olgun hanim ol
Siz eşimi tanımadığınız için böyle konuşuyorsunuz eğer otel masumaneyse ve ben bunu eşime sanki bişey yapıyormuş gibi sorsam kıyameti koparır beni teşvik ediyordun der ben onu iyi tanıyorum bu konuda çünkü arkadaşım aldatılmıştı ve eşim bunu biliyordu o süre zarfında 2 gün evimizde kaldı okuldan benim arkadaşım. O zaman ona şöyle dedi iyice eminsen ve ben bununla yaşıyamam diyorsan boşan. Fakat kafanda kuruyorsan ve eşin bişey yapmadıysa ben olsam ben bırakırım eşim bana bu damgayı yapıştırdı diye bir kere güven sarsılır hiçbişey eskisi gibi olmaz gibisinden laflar etti.
Koyulaştırdığım yer dikkatimi çekti,size ne cevap vermemizi bekliyorsunuz evet konu sahibi eşiniz sizi aldatıyor git hemen boşan dememizi bekliyorsun herelde? Madem içinizde bir kuşku var gidin otele bir köşede bekleyin kendinizi göstermeden.26 yaşındayım iki çocuk annesiyim ve bu benim ilk evliliğim ilk flörtüm herşeyim ben eşimle açtım gözümü başka hiçbir kimse olmadı hayatımda. İlk çıkmaya başladığımızda bile bana görürsün biz evleniriz diyen adam. Bu zamana kadar yanlış bişeyini görmedim. Ama şu günler işlerim şükür yerinde dedi. Arabasını değiştirdi bende laf arası takıldım erkeğin eline para geçince önce arabasını sonra eşini değiştirir dedim küplere bindi sen nasıl böyle bir laf edersin ben namussuzmuyum ne yanlışımı gördün falan diye çok öfkelendi zor sakinleştirdim. Ne bilim arkadaşlar resmen beyin jimnastiği yapıyorum. Akşam yemeğe gidicez sözde orda karşıma alıp konuşacağım. İnanın en yakın arkadaşıma bile bahsetmedim ben yanılıyorsam eşimi küçük duruma düşürmüyeyim diye o yüzden size danışıyorum anlatıyrm. lütfen kimse kendi kendine kuruyorsun macera arıyorsun falan demesin.
Tabiki kimsenin bana tm eşin seni aldatıyo git boşan demesini beklemiyorum. Sizin başınıza demekki böyle bir durum gelmemiş. Çaresizlik sadece benimkisi.
Eşinizi dün işyerinden arasaydınız ya farklı farklı satlerde.Yani akşam normal saatinde eve geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?