Aldatılsanız naparsınız?

Yav adam yapacak olsa surekli birlikte gittiginiz telefondan sana bildirim gelen otelde mi yapar? Biraz mantik ya

iki mesaja da katılıyorum, aynı şeyleri yazmayayım tekrar..

Kuruyorsun, macera arıyorsun demeyin diyorsun ama basbaya kuruyorsun işte. Niye sormak varken adama suçlamada bulunuyorsun ki? Kusura bakma ama akıl sağlığından şüphe etmeye başladım ben.

Esini degistirir mi dedin? Seninki resmen adamin aklina beni aldat diye sokmak.. Yani bu kadar yanlis davranacak ne var. Yasin cok da kucuk degil. Biraz olgun hanim ol

Esini degistirir mi dedin? Seninki resmen adamin aklina beni aldat diye sokmak.. Yani bu kadar yanlis davranacak ne var. Yasin cok da kucuk degil. Biraz olgun hanim ol

genel olarak çok zıt düşünsek de bu yoruma sonuna kadar katılıyorum..

arkadaşım çok afedersin ama öyle şey denir mi ya onaylar gibi.. ağzını mı arıyorsun, eşeğin aklına karpuz kabuğu mu düşürüyorsun, olayı onun gözünde normalleştiriyor musun anlamadım.. kendine güven azıcık yahu..

Siz eşimi tanımadığınız için böyle konuşuyorsunuz eğer otel masumaneyse ve ben bunu eşime sanki bişey yapıyormuş gibi sorsam kıyameti koparır beni teşvik ediyordun der ben onu iyi tanıyorum bu konuda çünkü arkadaşım aldatılmıştı ve eşim bunu biliyordu o süre zarfında 2 gün evimizde kaldı okuldan benim arkadaşım. O zaman ona şöyle dedi iyice eminsen ve ben bununla yaşıyamam diyorsan boşan. Fakat kafanda kuruyorsan ve eşin bişey yapmadıysa ben olsam ben bırakırım eşim bana bu damgayı yapıştırdı diye bir kere güven sarsılır hiçbişey eskisi gibi olmaz gibisinden laflar etti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendime güvendiğim için öyle bir laf ettim zaten onada güvendiğim için laf arasında geçmiş bir konuydu bu. Gülerek dedim hiç aklımda o niyetten değil ama o çok sinirlendi bağırdı işte dedim ya ben namussuzmuyum öyle bir izlenim mi uyandırdım sende diye.

ha yerini de yapmış yani.. eşine o güveni sağlayamadığı için 2 kere bırakılmayı hak ediyor o adam deseydin keşke.. ne demek "sen teşvik ettin".. arkadaşım kusura bakma ama sen ipleri feci vermişsin eline, şimdi anlıyorum seni aslında.. söylesen de söylemeyip yakalasan da kendini zeytinyağı gibi üste çıkarır, seni bastırır bu adam..

Maceralık değil durumum ya diyorum ters giden birşeyler var ve ben sonuna kadar iz sürücem ve emin olunca karşısına çıkıp konuşucam. 2 çocukla neyin macerasına kapılayım. Arkadaşlar beni yanlış anladınız sanırım ama ben ilk defa böyle bişeyle karşı karşıyayım. Diyorum nasıl davranacağımı bilmiyrm.

İşte beni bastırmaması adına bunu yapıyorumanlayan biri çıktı nihayet beni. Çünkü kabullenecek tipte değil eşim güven yoksa ilişkide yok onun için.

Koyulaştırdığım yer dikkatimi çekti,size ne cevap vermemizi bekliyorsunuz evet konu sahibi eşiniz sizi aldatıyor git hemen boşan dememizi bekliyorsun herelde? Madem içinizde bir kuşku var gidin otele bir köşede bekleyin kendinizi göstermeden.

Son düzenleme:
Tabiki kimsenin bana tm eşin seni aldatıyo git boşan demesini beklemiyorum. Sizin başınıza demekki böyle bir durum gelmemiş. Çaresizlik sadece benimkisi.

​Otele gidin bekleyin diyorum bende birşey varsa gözünüzle görürsünüz.

Otel kaydı bugün için miydi? Yani eşin gündüz işini bırakıp otele gider mi? Akşamda seninle yemekte olacağına göre??? Sorun yok...

Arkadaşım dün kalınmış gibi otelde zaten bugünlük bişey yok anlatamadım ben sanırım dün gece eşimin tel gördüm saat 9da gelmiş otelimize hoşgeldiniz gibisinden bugün işyerini aradım konuştum orda işinin başında neysede dün olan işte . Bugün yemeğe çıkıcaz akşam orda ona otele gitmeyi önereceğim bişey yok gibi.

Akşam 11 de eve geldi çok yorgunun bugün dedi işte parmaklarım sızlıyor dedi ben duş aldım gittiğimde uyuyordu bide işte geldiği zaman bana sert çıktı biraz emir verir gibi davranmaları bide oğlum onu çok istedi normalde hemen üzerine alır o demeden ilgilenir fakat gece öyle değildi dediğim gibi işte bilmiyorum dün hiç işyerini aramadım normalde işyerini arayıp eşini takip etme isteği hiç duymadığım için yapmıyordum ama bügün aradım işinin başındaydı.

Arkadaşım akşam yemekte görüşücez bakalım. Haklısınız meşgul ettim ama terapi gibi içimi döküyorum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…